caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Airedale Terrier de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Airedale Terrier de vanzare. Acesti caini din rasa Airedale Terrier ii recomandam acelora dintre clienti carora le place miscarea, deoarece se vor completa foarte bine cu aceasta superba rasa. Sunt caini care sunt foarte pretabili pentru familie, sunt blanzi si iubitori cu copii.         

Grupa :  Terrier

Durata de viaţă : 10-13 ani;.

Ţara de origine : Marea Britanie ;

Greutatea : 18-23 kg la mascul ; 18 – 20 kg la femelă ;

Înălţimea : 57 – 61 cm la mascul ; 54 – 57 la femelă ;

Culoarea : cafeniu cu şa neagră sau gri; uneori pot avea pete roşcate sau albe;

Suprafaţa de trai: Airedale Terrier se simte cel mai bine într-o casă cu o curte îngrădită. Proprietarul acestui caine trebuie să fie un om foarte activ deoarece cainii din această rasa pot deveni distructivi dacă nu au parte de suficient exerciţiu.

Istoric: Cunoscut ca şi „Regele Terrierilor”, cainii din rasa Airedale Terrier a fost crescută ca şi rasa pentru a fi utilizată în toate scopurile unui caine. Astfel, nu este o rasa numai pentru vanarea paraziţilor de apă, dar şi pentru jocurile din ţinuturile muntoase, şi de asemenea pentru a fi un caine de paza lipsit de frică, companion loial al familiei şi prieten de încredere.

Această rasa este una relativ recentă fiind dezvoltată la mijlocul secolului al 19-lea în Anglia, ţinutul Yorkshire de sud. Cel mai probabil cainii din rasa Airedale Terrier s-au născut din încrucişarea Hardocated Northern Terrier de culoare neagră cu cafeniu şi Otterhound (gonaci de vidre); creat special pentru jocuri mai mari.
uc:  airedale terrier de vanzare, caini, vand airedale terrier, vanzare airedale terrier, pui de vanzare

O altă denumire a rasei Airedale Terrier este aceea de Waterside Terrier, dar şi cea de Bingley Terrier; amândouă denumirile fiind comune la un moment dat în zona în care a fost creat. Este o rasă britanică recunoscută pentru inteligenţa şi loialitatea de care dă dovadă. Nivelul lor de energie poate fi foarte mare în unele cazuri, iar nivelul lor de socializare variază la fiecare individ. În ceea ce priveşte înţelegerea lui cu copiii, se împacă foarte bine cu cei mai în vârstă fiind indicat celor cu vârsta de peste 12 ani. Cu celelalte animale trebuie să fie socializat, dar nu se înţelege cu pisicile sau alte animale mai micuţe; iar cu cainii tinde să fie teritorial, dar se vor împrieteni dacă socializarea se produce eficient.  Cerinţele de socializare ale rasei Airedale Terrier sunt destul de înalte; deoarece este un caine puternic, bun confident şi decisiv care dacă are parte de experienţele necesare va fi un caine excepţional. Poate deveni un caine oportunist într-o familie care nu ştie cum să se comporte cu el; iubitor de veselie, devotat şi protector cu familia de adopţie şi inteligent până la independenţă.

Generalităţi: O rasa plăcută, Airedale Terrier este protector, curajos şi plin de afecţiune faţă de stăpân. Cere la rândul său aceeaşi afecţiune şi atenţie pe care el le oferă. Fiind caini dintr-o rasa zgomotoasă şi cu înclinaţie spre scandal, trebuie să fie dresat pentru supunere la o vârstă fragedă pentru a se evita sau elimina problemele de dominanţă şi a se asigura bunele maniere ale cainelui.

Cainele din rasa Airdale Terrier este unul lipsit de frică, bine dresat, care poate intimida foarte uşor străinii. Dacă e să-l comparăm cu un personaj din lumea reală sau fictivă, atunci trebuie să recurgem la personajul James Bond, datorită combinaţiei de constituţie clasică şi încrederea brută în propriile forţe de a depăşi orice obstacol din calea sa. Datorită firii lor independente şi teritoriale Airedale Terrier poate fi un caine de pază excepţional, plin de energie şi un caine de vanatoare excelent. O altă trăsătură a caracterului lor care îi transformă  în buni caini de paza este şi suspiciunea lor la străini.

Caracterul: Nu este un caine recomandat familiilor medii din cauza firii lor energice, plini de foc interior, protectoare şi totuşi dulci. Cainii din rasa Airedale Terrier pot fi foarte încăpăţânaţi uneori şi de aceea ar trebui să fie trataţi cu multă fermitate, iar dresajul pentru supunere este indicat a se începe de la o vârstă fragedă. Cea mai mare rasa din grupa terrier, Airedale Terrier va face tot ceea ce îl puteţi învăţa să facă. Sunt companioni extraordinari deoarece sunt iubitori, cu atitudine de clovni pentru a vă face pe plac, fericiţi şi sociabili, cu o adevărată bucurie pentru viaţă, ataşat mai ales de copiii.

Airedale Terrier este un caine foarte loial şi poate fi o adevărată bucurie pentru stăpân deşi uneori le poate provoca probleme. Astfel, un dresaj potrivit este o necesitate. Stăpânul unui astfel de caine trebuie să fie unul experimentat deoarece firea inteligentă şi jucăuşă a cainelui îl va determina să devină el stăpân. Acest caine iubeşte să alerge animalele de talie mai mică, dar se poate înţelege foarte bine cu alţi caini.

Rasa Airedale Terrier a fost creată pentru a avea la dispoziţie caini de muncă, iar în trecut a fost folosit şi pe post de caine-poliţist. Aceste caracteristici ale cainelui de muncă nu au dispărut din caracterul cainelui din rasa Airedale şi se va bucura foarte mult dacă are o “muncă”,, o preocupare care să-i necesite  agilitatea, supunerea; astfel că va face tot felul de trucuri pentru a distra copiii.

Blana şi corpul: Cainii din rasa Airedale Terrier au o blană dublă care nu năpârleşte, una fiind mai sârmoasă la suprafaţă şi una moale la interior. Cerinţele de periere a acestei rase includ smulgerea cu mâna a firelor de păr moarte; iar tunderea părului între perniţele picioarelor este necesară. Firul de păr din blană trebuie să fie sârmos, ondulat, aspru şi aşezat drept pe lângă corp. Părul uşor ondulat este acceptat cu o barbă distinctă în jurul botului.

 

Capul este bine echilibrat, cu o mică diferenţă aparentă între lungimea craniului şi a botului. Craniul este lung şi plat, nu prea larg între urechi şi uşor îngustat spre ochi. Scalpul trebuie să nu aibă riduri, stopul greu vizibil şi nivelul obrajilor neieşit în evidenţă, lipsiţi de plinătate. Urechile trebuie să aibă o formă de V, purtate mai degrabă într-o parte a capului şi nu aţintite spre ochi, mici dar în proporţie armonioasă cu dimensiunea cainelui. Nivelul de sus al urechii trebuie să fie mai sus de nivelul craniului. Ochii trebuie să fie închişi la culoare, mici, nu proeminenţi, radiind inteligenţă, bunătate - caracteristici ale terrierilor. Buzele trebuie să fie strânse; nasul negru dar nu prea mic. Dinţii trebuie să fie puternici şi albi, fără decolorare sau defecte. Gâtul trebuie să fie de lungime moderată şi grosime, deschizându-se treptat spre umeri. Pielea lui este strânsă pe corp şi nu să atârne. Umerii sunt lungi şi bine legaţi de corpul cainelui din rasa Airedale Terrier, cu oasele plate şi mari. Pieptul este adânc şi nu excesiv de larg. Spatele cainelui trebuie să fie scurt, puternic şi drept. O constituţie puternică şi rezistentă realizată prin coaste bien legate de încheieturi solide şi elastice, dar nu sensibile. Coada plasată pe spate, purtată liberă fără să fie curbată pe spate. Picioarele din faţă trebuie să fie perfecte de drepte, cu o musculatură pe măsură. Genunchii perpendiculari pe corp şi cu posibilitatea de a se mişca în orice direcţie. 

 

Dresajul: Cainii din această rasă pot să fie cu o voinţă proprie foarte puternică şi uneori încăpăţânaţi. Dar cu puţină varietate în exerciţii se pot descurca foarte bine în evenimente sportive. Este un caine foarte activ, cu multă energie şi necesită fermitate din partea unui dresor şi stăpân experimentat. Sunt inteligenţi şi pot fi uşor de învăţat multe trucuri. 

Metodele de dresaj sunt legate de comportamentul dorit şi de activităţile familiei. Crescut pentru a munci independent şi pentru a avea un nivel crescut de energie pentru orice fel de activităţi, abilitatea sa de a reacţiona prompt la dorinţele sau comenzile stăpânului îl determină să fie un caine uşor de dresat, dar nu cu metode care se bazează pe repetiţie. Sunt uşor de motivat prin recompense şi diversificarea exerciţiilor.

Activitate: Cel mai bun mediu pentru cainii din rasa Airedale Terrier este o curte de dimensiuni medii la dispoziţie. Fiind o rasa activă iubeşte să înoate, alerge, să se joace cu alţi caini sau cu oamenii şi de aceea necesită exerciţii extensive. Nu sunt recomandaţi unui trai în apartament deoarece sunt foarte energici şi într-un mediu intern pot deveni adevăraţi tirani pentru stăpâni nefiind suficient de antrenaţi şi supuşi la exerciţii pentru a li se consuma energia. 

Cu firea sa veselă, iubitoare şi jucăuşă se încadrează şi adaptează perfect într-o familie cu mai multe animale de companie, membrii, mai ales cu copiii. Cu toate acestea, nu este o rasa indicată în cazul în care aveţi copii mici.

Îngrijirea şi perierea: Blana cainilor Airedale Terrier necesită o atenţie mare; smulgerea manuală a firelor de păr moarte şi vizite regulate la cabinete pentru toaletare pentru a păstra aparenţa aranjată şi elegantă. Aceşti caini minunaţi excelează la dresajul pentru supunere şi sunt relativ uşor de obişnuit cu traiul în casă. Necesită mult exerciţiu zilnic şi multe dovezi de afecţiune pentru a se dezvolta adecvat.

Pentru a îngriji şi peria adecvat un caine din rasa Airedale Terrier va trebui să folosiţi de trei-patru ori pe săptămână o perie dură cu ace astfel încât să îndepărtaţi părul mort şi iritaţiile. De asemenea, va trebui să smulgeţi cu mâna părul care năpârleşte din blana lor de cel puţin două ori pe lună. Ca şi exerciţiu, va avea nevoie de o serie stabilă de exerciţii de cel puţin odată pe zi. Sau să-i asiguraţi o curte cu un gard solid pentru a-l menţine fericit şi sănătos. Spălarea bărbii cu regularitate este necesară pentru a o menţine liberă şi de a nu se încâlci sau încleia. 

Probleme de sănătate: În cazul cainilor din rasa Airedale Terrier sunt preocupări legate de displazia de şold, probleme cu ochii şi infecţii ale pielii. Cu o îngrijire atentă şi constantă aceşti caini pot avea o viaţă îndelungată de până la 14 ani.
uc:  vanzari airedale terrier,  vand airedale terrier de vanzare, poze airedale terrier,  cumpar caini din rasa airedale terrier.caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Airedale Terrier de Vanzare


airedale terrier de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Airedale Terrier


Airedale Terrier de vanzare. Acesti caini din rasa Airedale Terrier ii recomandam acelora dintre clienti carora le place miscarea, deoarece se vor completa foarte bine cu aceasta superba rasa. Sunt caini care sunt foarte pretabili pentru familie, sunt blanzi si iubitori cu copii.         

Grupa :  Terrier

Durata de viaţă : 10-13 ani;.

Ţara de origine : Marea Britanie ;

Greutatea : 18-23 kg la mascul ; 18 – 20 kg la femelă ;

Înălţimea : 57 – 61 cm la mascul ; 54 – 57 la femelă ;

Culoarea : cafeniu cu şa neagră sau gri; uneori pot avea pete roşcate sau albe;

Suprafaţa de trai: Airedale Terrier se simte cel mai bine într-o casă cu o curte îngrădită. Proprietarul acestui caine trebuie să fie un om foarte activ deoarece cainii din această rasa pot deveni distructivi dacă nu au parte de suficient exerciţiu.

Istoric: Cunoscut ca şi „Regele Terrierilor”, cainii din rasa Airedale Terrier a fost crescută ca şi rasa pentru a fi utilizată în toate scopurile unui caine. Astfel, nu este o rasa numai pentru vanarea paraziţilor de apă, dar şi pentru jocurile din ţinuturile muntoase, şi de asemenea pentru a fi un caine de paza lipsit de frică, companion loial al familiei şi prieten de încredere.

Această rasa este una relativ recentă fiind dezvoltată la mijlocul secolului al 19-lea în Anglia, ţinutul Yorkshire de sud. Cel mai probabil cainii din rasa Airedale Terrier s-au născut din încrucişarea Hardocated Northern Terrier de culoare neagră cu cafeniu şi Otterhound (gonaci de vidre); creat special pentru jocuri mai mari.
uc:  airedale terrier de vanzare, caini, vand airedale terrier, vanzare airedale terrier, pui de vanzare

O altă denumire a rasei Airedale Terrier este aceea de Waterside Terrier, dar şi cea de Bingley Terrier; amândouă denumirile fiind comune la un moment dat în zona în care a fost creat. Este o rasă britanică recunoscută pentru inteligenţa şi loialitatea de care dă dovadă. Nivelul lor de energie poate fi foarte mare în unele cazuri, iar nivelul lor de socializare variază la fiecare individ. În ceea ce priveşte înţelegerea lui cu copiii, se împacă foarte bine cu cei mai în vârstă fiind indicat celor cu vârsta de peste 12 ani. Cu celelalte animale trebuie să fie socializat, dar nu se înţelege cu pisicile sau alte animale mai micuţe; iar cu cainii tinde să fie teritorial, dar se vor împrieteni dacă socializarea se produce eficient.  Cerinţele de socializare ale rasei Airedale Terrier sunt destul de înalte; deoarece este un caine puternic, bun confident şi decisiv care dacă are parte de experienţele necesare va fi un caine excepţional. Poate deveni un caine oportunist într-o familie care nu ştie cum să se comporte cu el; iubitor de veselie, devotat şi protector cu familia de adopţie şi inteligent până la independenţă.

Generalităţi: O rasa plăcută, Airedale Terrier este protector, curajos şi plin de afecţiune faţă de stăpân. Cere la rândul său aceeaşi afecţiune şi atenţie pe care el le oferă. Fiind caini dintr-o rasa zgomotoasă şi cu înclinaţie spre scandal, trebuie să fie dresat pentru supunere la o vârstă fragedă pentru a se evita sau elimina problemele de dominanţă şi a se asigura bunele maniere ale cainelui.

Cainele din rasa Airdale Terrier este unul lipsit de frică, bine dresat, care poate intimida foarte uşor străinii. Dacă e să-l comparăm cu un personaj din lumea reală sau fictivă, atunci trebuie să recurgem la personajul James Bond, datorită combinaţiei de constituţie clasică şi încrederea brută în propriile forţe de a depăşi orice obstacol din calea sa. Datorită firii lor independente şi teritoriale Airedale Terrier poate fi un caine de pază excepţional, plin de energie şi un caine de vanatoare excelent. O altă trăsătură a caracterului lor care îi transformă  în buni caini de paza este şi suspiciunea lor la străini.

Caracterul: Nu este un caine recomandat familiilor medii din cauza firii lor energice, plini de foc interior, protectoare şi totuşi dulci. Cainii din rasa Airedale Terrier pot fi foarte încăpăţânaţi uneori şi de aceea ar trebui să fie trataţi cu multă fermitate, iar dresajul pentru supunere este indicat a se începe de la o vârstă fragedă. Cea mai mare rasa din grupa terrier, Airedale Terrier va face tot ceea ce îl puteţi învăţa să facă. Sunt companioni extraordinari deoarece sunt iubitori, cu atitudine de clovni pentru a vă face pe plac, fericiţi şi sociabili, cu o adevărată bucurie pentru viaţă, ataşat mai ales de copiii.

Airedale Terrier este un caine foarte loial şi poate fi o adevărată bucurie pentru stăpân deşi uneori le poate provoca probleme. Astfel, un dresaj potrivit este o necesitate. Stăpânul unui astfel de caine trebuie să fie unul experimentat deoarece firea inteligentă şi jucăuşă a cainelui îl va determina să devină el stăpân. Acest caine iubeşte să alerge animalele de talie mai mică, dar se poate înţelege foarte bine cu alţi caini.

Rasa Airedale Terrier a fost creată pentru a avea la dispoziţie caini de muncă, iar în trecut a fost folosit şi pe post de caine-poliţist. Aceste caracteristici ale cainelui de muncă nu au dispărut din caracterul cainelui din rasa Airedale şi se va bucura foarte mult dacă are o “muncă”,, o preocupare care să-i necesite  agilitatea, supunerea; astfel că va face tot felul de trucuri pentru a distra copiii.

Blana şi corpul: Cainii din rasa Airedale Terrier au o blană dublă care nu năpârleşte, una fiind mai sârmoasă la suprafaţă şi una moale la interior. Cerinţele de periere a acestei rase includ smulgerea cu mâna a firelor de păr moarte; iar tunderea părului între perniţele picioarelor este necesară. Firul de păr din blană trebuie să fie sârmos, ondulat, aspru şi aşezat drept pe lângă corp. Părul uşor ondulat este acceptat cu o barbă distinctă în jurul botului.

 

Capul este bine echilibrat, cu o mică diferenţă aparentă între lungimea craniului şi a botului. Craniul este lung şi plat, nu prea larg între urechi şi uşor îngustat spre ochi. Scalpul trebuie să nu aibă riduri, stopul greu vizibil şi nivelul obrajilor neieşit în evidenţă, lipsiţi de plinătate. Urechile trebuie să aibă o formă de V, purtate mai degrabă într-o parte a capului şi nu aţintite spre ochi, mici dar în proporţie armonioasă cu dimensiunea cainelui. Nivelul de sus al urechii trebuie să fie mai sus de nivelul craniului. Ochii trebuie să fie închişi la culoare, mici, nu proeminenţi, radiind inteligenţă, bunătate - caracteristici ale terrierilor. Buzele trebuie să fie strânse; nasul negru dar nu prea mic. Dinţii trebuie să fie puternici şi albi, fără decolorare sau defecte. Gâtul trebuie să fie de lungime moderată şi grosime, deschizându-se treptat spre umeri. Pielea lui este strânsă pe corp şi nu să atârne. Umerii sunt lungi şi bine legaţi de corpul cainelui din rasa Airedale Terrier, cu oasele plate şi mari. Pieptul este adânc şi nu excesiv de larg. Spatele cainelui trebuie să fie scurt, puternic şi drept. O constituţie puternică şi rezistentă realizată prin coaste bien legate de încheieturi solide şi elastice, dar nu sensibile. Coada plasată pe spate, purtată liberă fără să fie curbată pe spate. Picioarele din faţă trebuie să fie perfecte de drepte, cu o musculatură pe măsură. Genunchii perpendiculari pe corp şi cu posibilitatea de a se mişca în orice direcţie. 

 

Dresajul: Cainii din această rasă pot să fie cu o voinţă proprie foarte puternică şi uneori încăpăţânaţi. Dar cu puţină varietate în exerciţii se pot descurca foarte bine în evenimente sportive. Este un caine foarte activ, cu multă energie şi necesită fermitate din partea unui dresor şi stăpân experimentat. Sunt inteligenţi şi pot fi uşor de învăţat multe trucuri. 

Metodele de dresaj sunt legate de comportamentul dorit şi de activităţile familiei. Crescut pentru a munci independent şi pentru a avea un nivel crescut de energie pentru orice fel de activităţi, abilitatea sa de a reacţiona prompt la dorinţele sau comenzile stăpânului îl determină să fie un caine uşor de dresat, dar nu cu metode care se bazează pe repetiţie. Sunt uşor de motivat prin recompense şi diversificarea exerciţiilor.

Activitate: Cel mai bun mediu pentru cainii din rasa Airedale Terrier este o curte de dimensiuni medii la dispoziţie. Fiind o rasa activă iubeşte să înoate, alerge, să se joace cu alţi caini sau cu oamenii şi de aceea necesită exerciţii extensive. Nu sunt recomandaţi unui trai în apartament deoarece sunt foarte energici şi într-un mediu intern pot deveni adevăraţi tirani pentru stăpâni nefiind suficient de antrenaţi şi supuşi la exerciţii pentru a li se consuma energia. 

Cu firea sa veselă, iubitoare şi jucăuşă se încadrează şi adaptează perfect într-o familie cu mai multe animale de companie, membrii, mai ales cu copiii. Cu toate acestea, nu este o rasa indicată în cazul în care aveţi copii mici.

Îngrijirea şi perierea: Blana cainilor Airedale Terrier necesită o atenţie mare; smulgerea manuală a firelor de păr moarte şi vizite regulate la cabinete pentru toaletare pentru a păstra aparenţa aranjată şi elegantă. Aceşti caini minunaţi excelează la dresajul pentru supunere şi sunt relativ uşor de obişnuit cu traiul în casă. Necesită mult exerciţiu zilnic şi multe dovezi de afecţiune pentru a se dezvolta adecvat.

Pentru a îngriji şi peria adecvat un caine din rasa Airedale Terrier va trebui să folosiţi de trei-patru ori pe săptămână o perie dură cu ace astfel încât să îndepărtaţi părul mort şi iritaţiile. De asemenea, va trebui să smulgeţi cu mâna părul care năpârleşte din blana lor de cel puţin două ori pe lună. Ca şi exerciţiu, va avea nevoie de o serie stabilă de exerciţii de cel puţin odată pe zi. Sau să-i asiguraţi o curte cu un gard solid pentru a-l menţine fericit şi sănătos. Spălarea bărbii cu regularitate este necesară pentru a o menţine liberă şi de a nu se încâlci sau încleia. 

Probleme de sănătate: În cazul cainilor din rasa Airedale Terrier sunt preocupări legate de displazia de şold, probleme cu ochii şi infecţii ale pielii. Cu o îngrijire atentă şi constantă aceşti caini pot avea o viaţă îndelungată de până la 14 ani.
uc:  vanzari airedale terrier,  vand airedale terrier de vanzare, poze airedale terrier,  cumpar caini din rasa airedale terrier.caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920