caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Bulldog Englez de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Bulldog englez de vanzare. Caini de companie extrem de haiosi si foarte prietenosi cu copii.Sunt caini greoi, mai ales la maturitate, ceea ce inseamna ca nu necesita un nivel ridicat de exercitii fizice.

Durata de viaţă : 7 - 11 ani;

Grupa : de companie ;
Culoare : roşu, maroniu, cafeniu, alb, dungat sau orice altă combinaţie. Prezenţa unei singure culori pe tot corpul nu este acceptabilă.
Firul de păr : scurt;
Talia : medie;
Năpârlirea : moderată;
Înălţimea : 31-40 cm la mascul, 28 - 38 cm la femelă;
Greutatea : 24 - 25kg la mascul, 22-23kg la femelă;  
Suprafaţa de trai : Perfecţi pentru companie şi traiul în apartament sau alte spaţii micuţe.
Istoric: Bulldog englez are un trecut zbuciumat, începând cu originile sale iniţiale din Mastiff-ul asiatic pentru agresivitatea sa în hăituirea taurilor şi a urşilor în vremurile străvechi. În anul 1209 s-a făcut cunoscut în Anglia sportul hăituirii taurilor în cadrul căruia un caine apuca taurul de nas ţi îl ţinea la pământ până când acesta era ucis. Bulldog a fost creat să fie un caine feroce, care era în stare să ţină cainele de nas indiferent de durerea pe care taurul i-o putea provoca între timp cainelui. În 1835 acest "sport" teribil a fost declarat ilegal, iar proprietarii de Bulldog au încercat să folosească cainii din această rasa în luptele de caini, dar din fericire nu au reuşit să continue cu succes în această îndeletnicire. Mulţumită eforturilor concentrate ale iubitorilor de caini din Anglia, Bulldogul englez a fost crescut să îşi menţină dimensiunea şi forma corpului, dar să îi fie înlăturate trăsăturile agresive şi să fie înlocuite cu calităţile unui excelent caine de companie.

bulldog englez de vanzare - vezi anuntul in dreapta paginii


Descriere: Faţa Bulldog-ului englez este la fel de distinctă ca şi corpul său; botul este foarte scurt şi presat. Falca de jos este uşor scoasă în evidenţă şi mai lungă decât cea de sus şi nas. Buza fălcii de sus atârnă în jos peste falca de jos şi amândouă buzele sunt mai largi în jurul gurii. Obrajii sunt vizibili şi evidenţi atunci când sunt priviţi din faţă, precum şi din lateral. Ochii sunt rotunzi şi aşezaţi în centrul feţei. Sunt întotdeauna de culoare închisă, iar cei de culoare mai deschisă nu sunt caracteristici acestei rase. Urechile sunt foarte mici şi subţiri, ţinute lipit de cap. O formă de pliu ca al trandafirului este preferabilă pentru urechi. Craniul este mare şi larg; niciodată nu trebuie să pară a fi îngust. Fruntea şi suprafaţa craniului trebuie să fie acoperite cu cute adânci de piele, formându-se „riduri” mari pe toată suprafaţa frunţii.


Gâtul Bulldog-ului englez este gros şi masiv, potrivindu-se cu baza craniului mare. Este de dimensiuni mici, scurt, intrat într-o pereche de omoplaţi greoi care sunt uşor ieşiţi în afară. Picioarele din faţă trebuie să fie groase şi cu o osatură puternică; părând proporţionale şi musculoase. Încheieturile trebuie să pară lejere şi dezlipite de corpului cainelui, iar picioarele pot părea uşor curbate în afară atunci când sunt priviţi din faţă. Pieptul este adânc şi semnificativ, adăpostit de o cutie toracică bine dezvoltată. Linia superioară a corpului este considerată a fi asemănătoare unui spate ca de roată, de cele mai multe ori confundat cu un spate rotund, sau cocârjat. Această înseamnă că centrul spatelui este uşor mai înalt decât umerii sau coada.


Picioarele din spate sunt consistente şi bine echilibrate. Ele se vor întoarce uşor în afară, iar partea de mijloc a piciorului se înclină uşor înăuntru. Sunt mai lungi decât picioarele din faţă, dar sunt în aceleaşi proporţii, nestricând armonia dimensiunilor cainelui. Coada este fie scurtă şi dreaptă, fie scurtă şi oarecum răsucită sau încovoiată în aparenţă. Va trebui să fie lată la bază şi se va ascuţi spre vârf.
Blana este fină şi scurtă, are aceeaşi lungime pe tot corpul. Se poate cuta pe gât, bot sau în jurul cozii. Rasa mai este cunoscută şi pentru salbele distincte de sub falcă. Bulldog-ul englez are o blană cu un păr moale şi foarte scurt, ceea ce îl face să fie uşor de întreţinut.


Temperament: Bulldog-ul englez este un caine foarte serios, devotat şi foarte loial. Este o rasa de caini care caută să fie centrul atenţiei pentru stăpânii lor şi nu sunt consideraţi a fi potriviţi pentru casele în care vor rămâne singuri pentru perioade mari de timp. Bulldog-ul englez este perceput ca şi rasa de companie şi are într-adevăr nevoie de constantă afecţiune din partea proprietarilor. Rasa este în mod normal una foarte calmă şi bine-crescută, cu toate că este considerată una dintre rasele dominante şi care trebuie să înţeleagă că cei care deţin controlul sunt oamenii. Bulldog-ul englez se va împăca foarte bine cu familia şi de cele mai multe ori are probleme în cazul în care trebuie să-şi schimbe locul odată ce această apropiere s-a stabilit.

bulldog englez de vanzare - vezi anuntul in dreapta paginii


Bulldog-ul englez adoră să mulţumească stăpânii şi va învăţa foarte repede nevoile şi cerinţele stăpânilor. Fire foarte inteligentă, se descurcă cel mai bine cu dresaj repetat, dar şi cu unele schimbări în programul lor. Sunt companioni excelenţi, atât pentru alţi caini, cât şi pentru animale de companie care nu sunt canine. O socializare adecvată este un aspect important al creşterii acestei rase; deoarece pot fi oarecum agresivi, mai ales masculul necastrat.
Bulldog-ul englez are instincte naturale de a protector al casei şi al proprietăţii stăpânului. Deşi nu este un caine care să latre excesiv, vă va anunţa atunci când se apropie străini. Înfăţişarea sa este de obicei suficientă pentru a avertiza intruşii să nu se apropie, dar Bulldog-ul îşi va folosi forţa pentru a-şi apăra teritoriul dacă va fi nevoie.


Probleme de sănătate: Bulldog-ul englez prezintă anumite preocupări în ceea ce priveşte sănătatea de care proprietarii lor ar trebui să fie conştienţi. Printre aceste aspecte majore se numără displazia de şold şi cot, nări stenice, coadă crescută intern şi probleme cu ochii, precum Cherry Eye (sau eversiunea celei de-a treia pleoape), entropia, ectropia, şi ochii uscaţi. Pe lângă acestea, rasa poate întâlni probleme respiratorii şi un cer al gurii moale şi alungit, care va rezulta în obstrucţia căilor de respirare, ducând la dificultăţi în respirare. Pielea este predispusă la infecţii, dar acest fapt poate fi uşor ţinut sub control cu o periere adecvată şi curăţare regulată a cutelor pielii din jurul botului, cozii.
Bulldog-ul englez va necesita de obicei asistenţă la naştere şi de cele mai multe ori catelusii sunt livraţi prin operaţie de cezariană din cauza capetelor lor mari. Este foarte important pentru a monitoriza în de-aproape un Bulldog de câte ori se foloseşte anestezia, deoarece pot avea complicaţii serioase la nivel respirator.


Periere: Blana este mai scurtă şi foarte moale la Bulldog-ul englez, ceea ce îl determină să fie uşor de întreţinut. Pentru a peria acest caine este suficient o perie aspră cu ţepi, operaţie care trebuie făcută atent de două sau trei ori pe săptămână.
Bulldog-ul englez va fi îmbăiat numai când este absolut necesar şi niciodată în mod frecvent. Îmbăierea va cauza de cele mai multe ori uscarea pielii şi poate duce la mâncărimi, o piele solzoasă şi iritată. În cazul în care câinele este murdar nu se va recurge la o îmbăiere totală, ci mai degrabă la o frecare a pielii cu un prosop umed şi moale prin care se va îndepărta mizeria. O verificare atentă a unghiilor ar trebui efectuată regulat şi să fie tăiate pentru a le menţine scurte şi libere de aşchii sau margini ascuţite. Dinţii pot fi periaţi la anumite intervale folosind un manşon pentru deget sau o periuţă de dinţi specială pentru caini, precum şi pastă de dinţi. Este considerat un caine cu năpârlire moderată şi nu are sezoane de năpârlire.


Exerciţii şi dresaj: Deşi este mai degrabă pătrăţos şi ghemuit, Bulldog-ul este un caine foarte activ atunci când are parte de exerciţii regulate. Deoarece sunt predispuşi la o rapidă câştigare în greutate şi uneori chiar obezitate, este bine să aibă parte de plimbări regulate şi oportunităţi cât mai dese de mişcare. Este o fire sedentară, astfel că un Bulldog englez nu este bun la capitolul de exersare pe cont propriu şi au nevoie de puţin ajutor şi îndemn pentru a se mişca de la locul lui. La fel de important este şi dresajul pentru supunere, deoarece aceşti câini au tendinţa de a prelua controlul şi de a nu ţine cont de comenzile stăpânilor. O mână fermă este bine a fi folosită cu ei de la început pentru a vă recunoaşte pe dumneavoastră ca şi conducătorul familiei.  


Sunt relativ rapizi pentru dimensiunile şi forma lor, pe distanţe scurte; iar mulţi Bulldogi englezi se vor juca şi sări cu alţi caini pentru scurte perioade de timp dacă au această oportunitate. Acceptă la fel de repede şi de bine plimbările mai lungi sau cele mai scurte şi mai liniştite. Un Bulldog englez nu trebuie niciodată antrenat sau exersat în condiţii climatice extreme; foarte rece sau foarte cald. În cazul temperaturilor scăzute blana scurtă a Bulldog-ului va oferi puţină protecţie sau deloc, iar la temperaturi crescute botul scurt va fi supus la călduri extreme şi insolaţii foarte uşor. Exerciţiile sunt indicate numai în perioadele cele mai răcoroase ale verii, asiguraţi-i multă umbră şi apă dacă sunt ţinuţi în afară.
Un Bulldog englez este foarte inteligent şi foarte serios, meditativ; fără a se lansa, arunca în noi situaţii şi activităţi fără a le lua în considerare şi analiza întâi. Din moment ce pe măsură ce îmbătrâneşte Bulldog-ul se va mişca din ce în ce mai greu, lent; este important a se reţine că vor fi nevoie de câteva secunde pentru a respecta o comandă. Pe lângă acestea, Bulldog adoră să-şi contemple opţiunile la îndemână înainte de a răspunde la comandă. Nu sunt caini care să fie impulsivi, să acţioneze în baza impulsurilor de moment; ci mai degrabă vor sta şi cugeta, studia situaţia înainte de a decide ce acţiune să efectueze. Un Bulldog vor reacţiona cel mai bine cu un dresaj repetitiv în perioade de timp scurte, decât cu sesiuni de dresaj lungi. Iubesc să-şi mulţumească stăpânii şi vor munci pentru a culege laudele oamenilor, precum şi pentru mici trataţii şi recompense. Este bine a limita recompensele alimentare, deoarece rasa are tendinţa de a lua în greutate foarte uşor.

bulldog englez de vanzare - vezi anuntul in dreapta paginii

Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Bulldog Englez de Vanzare


bulldog englez de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Bulldog Englez


Bulldog englez de vanzare. Caini de companie extrem de haiosi si foarte prietenosi cu copii.Sunt caini greoi, mai ales la maturitate, ceea ce inseamna ca nu necesita un nivel ridicat de exercitii fizice.

Durata de viaţă : 7 - 11 ani;

Grupa : de companie ;
Culoare : roşu, maroniu, cafeniu, alb, dungat sau orice altă combinaţie. Prezenţa unei singure culori pe tot corpul nu este acceptabilă.
Firul de păr : scurt;
Talia : medie;
Năpârlirea : moderată;
Înălţimea : 31-40 cm la mascul, 28 - 38 cm la femelă;
Greutatea : 24 - 25kg la mascul, 22-23kg la femelă;  
Suprafaţa de trai : Perfecţi pentru companie şi traiul în apartament sau alte spaţii micuţe.
Istoric: Bulldog englez are un trecut zbuciumat, începând cu originile sale iniţiale din Mastiff-ul asiatic pentru agresivitatea sa în hăituirea taurilor şi a urşilor în vremurile străvechi. În anul 1209 s-a făcut cunoscut în Anglia sportul hăituirii taurilor în cadrul căruia un caine apuca taurul de nas ţi îl ţinea la pământ până când acesta era ucis. Bulldog a fost creat să fie un caine feroce, care era în stare să ţină cainele de nas indiferent de durerea pe care taurul i-o putea provoca între timp cainelui. În 1835 acest "sport" teribil a fost declarat ilegal, iar proprietarii de Bulldog au încercat să folosească cainii din această rasa în luptele de caini, dar din fericire nu au reuşit să continue cu succes în această îndeletnicire. Mulţumită eforturilor concentrate ale iubitorilor de caini din Anglia, Bulldogul englez a fost crescut să îşi menţină dimensiunea şi forma corpului, dar să îi fie înlăturate trăsăturile agresive şi să fie înlocuite cu calităţile unui excelent caine de companie.

bulldog englez de vanzare - vezi anuntul in dreapta paginii


Descriere: Faţa Bulldog-ului englez este la fel de distinctă ca şi corpul său; botul este foarte scurt şi presat. Falca de jos este uşor scoasă în evidenţă şi mai lungă decât cea de sus şi nas. Buza fălcii de sus atârnă în jos peste falca de jos şi amândouă buzele sunt mai largi în jurul gurii. Obrajii sunt vizibili şi evidenţi atunci când sunt priviţi din faţă, precum şi din lateral. Ochii sunt rotunzi şi aşezaţi în centrul feţei. Sunt întotdeauna de culoare închisă, iar cei de culoare mai deschisă nu sunt caracteristici acestei rase. Urechile sunt foarte mici şi subţiri, ţinute lipit de cap. O formă de pliu ca al trandafirului este preferabilă pentru urechi. Craniul este mare şi larg; niciodată nu trebuie să pară a fi îngust. Fruntea şi suprafaţa craniului trebuie să fie acoperite cu cute adânci de piele, formându-se „riduri” mari pe toată suprafaţa frunţii.


Gâtul Bulldog-ului englez este gros şi masiv, potrivindu-se cu baza craniului mare. Este de dimensiuni mici, scurt, intrat într-o pereche de omoplaţi greoi care sunt uşor ieşiţi în afară. Picioarele din faţă trebuie să fie groase şi cu o osatură puternică; părând proporţionale şi musculoase. Încheieturile trebuie să pară lejere şi dezlipite de corpului cainelui, iar picioarele pot părea uşor curbate în afară atunci când sunt priviţi din faţă. Pieptul este adânc şi semnificativ, adăpostit de o cutie toracică bine dezvoltată. Linia superioară a corpului este considerată a fi asemănătoare unui spate ca de roată, de cele mai multe ori confundat cu un spate rotund, sau cocârjat. Această înseamnă că centrul spatelui este uşor mai înalt decât umerii sau coada.


Picioarele din spate sunt consistente şi bine echilibrate. Ele se vor întoarce uşor în afară, iar partea de mijloc a piciorului se înclină uşor înăuntru. Sunt mai lungi decât picioarele din faţă, dar sunt în aceleaşi proporţii, nestricând armonia dimensiunilor cainelui. Coada este fie scurtă şi dreaptă, fie scurtă şi oarecum răsucită sau încovoiată în aparenţă. Va trebui să fie lată la bază şi se va ascuţi spre vârf.
Blana este fină şi scurtă, are aceeaşi lungime pe tot corpul. Se poate cuta pe gât, bot sau în jurul cozii. Rasa mai este cunoscută şi pentru salbele distincte de sub falcă. Bulldog-ul englez are o blană cu un păr moale şi foarte scurt, ceea ce îl face să fie uşor de întreţinut.


Temperament: Bulldog-ul englez este un caine foarte serios, devotat şi foarte loial. Este o rasa de caini care caută să fie centrul atenţiei pentru stăpânii lor şi nu sunt consideraţi a fi potriviţi pentru casele în care vor rămâne singuri pentru perioade mari de timp. Bulldog-ul englez este perceput ca şi rasa de companie şi are într-adevăr nevoie de constantă afecţiune din partea proprietarilor. Rasa este în mod normal una foarte calmă şi bine-crescută, cu toate că este considerată una dintre rasele dominante şi care trebuie să înţeleagă că cei care deţin controlul sunt oamenii. Bulldog-ul englez se va împăca foarte bine cu familia şi de cele mai multe ori are probleme în cazul în care trebuie să-şi schimbe locul odată ce această apropiere s-a stabilit.

bulldog englez de vanzare - vezi anuntul in dreapta paginii


Bulldog-ul englez adoră să mulţumească stăpânii şi va învăţa foarte repede nevoile şi cerinţele stăpânilor. Fire foarte inteligentă, se descurcă cel mai bine cu dresaj repetat, dar şi cu unele schimbări în programul lor. Sunt companioni excelenţi, atât pentru alţi caini, cât şi pentru animale de companie care nu sunt canine. O socializare adecvată este un aspect important al creşterii acestei rase; deoarece pot fi oarecum agresivi, mai ales masculul necastrat.
Bulldog-ul englez are instincte naturale de a protector al casei şi al proprietăţii stăpânului. Deşi nu este un caine care să latre excesiv, vă va anunţa atunci când se apropie străini. Înfăţişarea sa este de obicei suficientă pentru a avertiza intruşii să nu se apropie, dar Bulldog-ul îşi va folosi forţa pentru a-şi apăra teritoriul dacă va fi nevoie.


Probleme de sănătate: Bulldog-ul englez prezintă anumite preocupări în ceea ce priveşte sănătatea de care proprietarii lor ar trebui să fie conştienţi. Printre aceste aspecte majore se numără displazia de şold şi cot, nări stenice, coadă crescută intern şi probleme cu ochii, precum Cherry Eye (sau eversiunea celei de-a treia pleoape), entropia, ectropia, şi ochii uscaţi. Pe lângă acestea, rasa poate întâlni probleme respiratorii şi un cer al gurii moale şi alungit, care va rezulta în obstrucţia căilor de respirare, ducând la dificultăţi în respirare. Pielea este predispusă la infecţii, dar acest fapt poate fi uşor ţinut sub control cu o periere adecvată şi curăţare regulată a cutelor pielii din jurul botului, cozii.
Bulldog-ul englez va necesita de obicei asistenţă la naştere şi de cele mai multe ori catelusii sunt livraţi prin operaţie de cezariană din cauza capetelor lor mari. Este foarte important pentru a monitoriza în de-aproape un Bulldog de câte ori se foloseşte anestezia, deoarece pot avea complicaţii serioase la nivel respirator.


Periere: Blana este mai scurtă şi foarte moale la Bulldog-ul englez, ceea ce îl determină să fie uşor de întreţinut. Pentru a peria acest caine este suficient o perie aspră cu ţepi, operaţie care trebuie făcută atent de două sau trei ori pe săptămână.
Bulldog-ul englez va fi îmbăiat numai când este absolut necesar şi niciodată în mod frecvent. Îmbăierea va cauza de cele mai multe ori uscarea pielii şi poate duce la mâncărimi, o piele solzoasă şi iritată. În cazul în care câinele este murdar nu se va recurge la o îmbăiere totală, ci mai degrabă la o frecare a pielii cu un prosop umed şi moale prin care se va îndepărta mizeria. O verificare atentă a unghiilor ar trebui efectuată regulat şi să fie tăiate pentru a le menţine scurte şi libere de aşchii sau margini ascuţite. Dinţii pot fi periaţi la anumite intervale folosind un manşon pentru deget sau o periuţă de dinţi specială pentru caini, precum şi pastă de dinţi. Este considerat un caine cu năpârlire moderată şi nu are sezoane de năpârlire.


Exerciţii şi dresaj: Deşi este mai degrabă pătrăţos şi ghemuit, Bulldog-ul este un caine foarte activ atunci când are parte de exerciţii regulate. Deoarece sunt predispuşi la o rapidă câştigare în greutate şi uneori chiar obezitate, este bine să aibă parte de plimbări regulate şi oportunităţi cât mai dese de mişcare. Este o fire sedentară, astfel că un Bulldog englez nu este bun la capitolul de exersare pe cont propriu şi au nevoie de puţin ajutor şi îndemn pentru a se mişca de la locul lui. La fel de important este şi dresajul pentru supunere, deoarece aceşti câini au tendinţa de a prelua controlul şi de a nu ţine cont de comenzile stăpânilor. O mână fermă este bine a fi folosită cu ei de la început pentru a vă recunoaşte pe dumneavoastră ca şi conducătorul familiei.  


Sunt relativ rapizi pentru dimensiunile şi forma lor, pe distanţe scurte; iar mulţi Bulldogi englezi se vor juca şi sări cu alţi caini pentru scurte perioade de timp dacă au această oportunitate. Acceptă la fel de repede şi de bine plimbările mai lungi sau cele mai scurte şi mai liniştite. Un Bulldog englez nu trebuie niciodată antrenat sau exersat în condiţii climatice extreme; foarte rece sau foarte cald. În cazul temperaturilor scăzute blana scurtă a Bulldog-ului va oferi puţină protecţie sau deloc, iar la temperaturi crescute botul scurt va fi supus la călduri extreme şi insolaţii foarte uşor. Exerciţiile sunt indicate numai în perioadele cele mai răcoroase ale verii, asiguraţi-i multă umbră şi apă dacă sunt ţinuţi în afară.
Un Bulldog englez este foarte inteligent şi foarte serios, meditativ; fără a se lansa, arunca în noi situaţii şi activităţi fără a le lua în considerare şi analiza întâi. Din moment ce pe măsură ce îmbătrâneşte Bulldog-ul se va mişca din ce în ce mai greu, lent; este important a se reţine că vor fi nevoie de câteva secunde pentru a respecta o comandă. Pe lângă acestea, Bulldog adoră să-şi contemple opţiunile la îndemână înainte de a răspunde la comandă. Nu sunt caini care să fie impulsivi, să acţioneze în baza impulsurilor de moment; ci mai degrabă vor sta şi cugeta, studia situaţia înainte de a decide ce acţiune să efectueze. Un Bulldog vor reacţiona cel mai bine cu un dresaj repetitiv în perioade de timp scurte, decât cu sesiuni de dresaj lungi. Iubesc să-şi mulţumească stăpânii şi vor munci pentru a culege laudele oamenilor, precum şi pentru mici trataţii şi recompense. Este bine a limita recompensele alimentare, deoarece rasa are tendinţa de a lua în greutate foarte uşor.

bulldog englez de vanzare - vezi anuntul in dreapta paginii

Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920