caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Ciobanesc Mioritic de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Ciobanesc mioritic de vanzare. Rasa de caini Ciobanesc Mioritic este o rasa extrem de veche, raspandita pe toata suprafata Romaniei si care s-a pastrat datorita efortului exclusiv al pastorilor. De ea se ocupa in prezent Clubul National de caini Ciobanesti Romanesti, ce are drept obiectiv principal omologarea acestei rase in cauza de catre Federatia Chinologica Internationala.

Rasa de caini Ciobanesc Mioritic este un caine de paza si aparare a turmei si a ciobanului.Cainii Ciobanesc Carpatin se incadreaza potrivit standardelor Clubului National de Ciobanesti Romanesti, in clasa cainilor de tip molossoid (in care se mai afla deasemenea cainii din rasa Schnauzer, de pilda) de tip montan.

Aspectul general este cel al unui caine de talie mare, foarte robust si compact, ce inspira deopotriva forta si respect. In pofida masivitatii sale impresionante, cainele Ciobanesc Mioritic este extrem de agil, surprinzandu-si adversarii cu miscarile sale foarte precise si rapide. Rasa Ciobanesc Carpatin este un caine foarte rezistent care supravietuieste cu brio in conditii dificile de clima sau alimentatie. Este foarte usor de ingrijit si se adapteaza facil oricarui anturaj.

Cainii din rasa Ciobanesc Carpatin dau dovada de un temperament calm si prietenos, dar poate deveni totodata si un aparator redutabil cand stapanul sau teritoriul sau sunt atacate. Curajul si devotamentul de care da dovada l-au facut celebru si sunt mentionate in diverse povesti si legende populare.

ciobanesc mioritic de vanzare

Acest caine este considerat de unii singurul caine care are sanse de a scapa cu viata cand ataca ursul.

Este un animal extrem de atasat de copii si oricand gata sa se joace cu ei, manifesta fata de straini anumita rezerva. Personalitatea sa foarte puternica nu reprezinta deloc un obstacol in educare, dar ramane totusi cainele unui singur stapan.

O caracteristica definistorie a cainilor Ciobanesc Carpatin este proportia dintre bot si craniu, care sunt mereu egale sau cel mult o diferenta in defavoarea primului, care poate fi si putin mai scurt.

Capul rasei Ciobanesc Mioritic este masiv, acoperit complet de par de lungime medie. Craniul este boltit usor, cu frunte larga si o protuberanta occipitala proeminenta.

Stopul cainelui este putin marcat, trufa neagra, masiva, larga.

Botul unui Ciobanesc Mioritic este puternic si drept, se ingusteaza usor catre varf.

Dentitia este extrem de puternica, muscatura in foarfeca este apreciata. Trebuie mentionat faptul ca absenta a doi premolari sau a doi molari nu este sanctionata ca defect de rasa.

Ochii de marime medie au culoarea migdalei si unt de culoare inchisa. Pleoapele cat si genele sale negre sunt caracteristice ale rasei.

Urechile rasei Ciobanesc Mioritic Carpatin sunt foarte mari, inserate la inaltime medie, de forma triunghiulara cu varful usor rotunjit, care atarna de-a lugul obrajilor. In momentul in care cainele este in alerta sau in actiune, urechile se duc usor spre spate. Acestea pot fi taiate, insa nu recomandam acest lucru.

Gatul acestuia este extrem de musculos, deopotriva masiv, de o lungime medie, formeaza o linie de 40-45 de grade cu linia spatelui.

Corpul este putin alungit, de forma rectangulara, greabanul nu este proeminent, spatele orizontal, larg si musculos, bazinul larg, crupa usor inclinata, ceea ce poate da impresia falsa de latime a trenului posterior.

La rasa Ciobanesc Mioritic trenul anterior este mare dar se largeste usor spre spate, pieptul este musculos si proeminent, coastele sunt arcuite. Burta cat si lateralele nu depasesc coatele.

Labele ciobanescului mioritic sunt drepte, paralele, vazute din fata si din profil. Umerii au omoplati largi, inclinati spre spate intr-un unghi de 100 de grade cu bratul. Coatele acestuia sunt masive si apropiate de corp, nu se abat de la linia verticala, antebratul este drept si puternic, articulatiile carpiene elastice iar metacarpienele sunt usor inclinate catre fata.

Trenul posterior al rasei Ciobanesc Mioritic. Labele sunt de forma ovala, masive si compacte, acoperite din abundenta de par, unghiile sunt de culoare neagra, puternice, au pernute negre, sunt tari si rezistente.Privite din profil, coapsele si gambele se vad compacte si musculoase. Din spate se vad paralele. Prezenta pintenilor poate duce la vicierea mersului si este de preferat sa fie eliminati. Jaretul nu este plasat prea sus iar articulatia este mai degraba joasa. Metatarsienele sunt lungi, verticale si puternice.


Mersul cainelui este degajat, suplu, acoperind bine terenul. Privit din spate, se poate observa o usoara deplasare in plan vertical.

Coada este plasata destul de sus iar in repaus atarna aproape de nivelul jaretului, cu extremitatea usor intoarsa in sus. Cand animalul este in actiune coada se ridica pana la nivelul spatelui, dar niciodata nu se incovoaie pe spate. Coada se poate taia, dar nu este de dorit deoarece nu este conform cu standardul.

Parul este definitoriu pentru rasa Ciobanesc Mioritic. Lungimea acestuia este cuprins intre 8-16 cm, abundent, dur, des, aspect lanos, putin ondulat. Acopera complet capul, gatul, corpul, coada cat si membrele acestuia. Subparul blanii este des si moale.

Culoarea majoritara este alb sau alb cu ceva reflexe vioalcee, de preferinta marcat cu negru, gri sau putin galbui. In functie de anotimp si de modul in care este ingrijit cainele, blana poate fi in totalitate sau partial infoiata.

Talia. Inaltimea la greaban este de 65 cm minimum iar pentru masculi este de 60 cm pentru femele, limita superioara fiind libera.

Greutatea pentru masculii de Ciobanesc Mioritic este de cel putin 45 kg, iar pentru femele 35 kg, fara o limita superioara.

Defecte. Orice abatere de la standard, precum si aspectul longilin sau nearmonios, spate prea curbat, coada plasata prea sus, blana prost intretinuta. In situatie de egalitate este preferat cainele cu muscatura in foarfeca.

Defecte grave: Depigmentarea trufei, prognatism, fie el superior sau inferior, absenta a mai mult de doi molari sau premolari sau a altor dinti, depigmentarea pleoapelor, mers defectuos.

Defecte eliminatorii: absenta parului lung pe zona membrelor si pe zona capului, blana de culoare neagra, roscata, bruna pe o suprafata mai mare de 30% din corpul cainelui, talia mai mica decat standardul.

ciobanesc mioritic de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Ciobanesc Mioritic de Vanzare


ciobanesc mioritic de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc Mioritic


Ciobanesc mioritic de vanzare. Rasa de caini Ciobanesc Mioritic este o rasa extrem de veche, raspandita pe toata suprafata Romaniei si care s-a pastrat datorita efortului exclusiv al pastorilor. De ea se ocupa in prezent Clubul National de caini Ciobanesti Romanesti, ce are drept obiectiv principal omologarea acestei rase in cauza de catre Federatia Chinologica Internationala.

Rasa de caini Ciobanesc Mioritic este un caine de paza si aparare a turmei si a ciobanului.Cainii Ciobanesc Carpatin se incadreaza potrivit standardelor Clubului National de Ciobanesti Romanesti, in clasa cainilor de tip molossoid (in care se mai afla deasemenea cainii din rasa Schnauzer, de pilda) de tip montan.

Aspectul general este cel al unui caine de talie mare, foarte robust si compact, ce inspira deopotriva forta si respect. In pofida masivitatii sale impresionante, cainele Ciobanesc Mioritic este extrem de agil, surprinzandu-si adversarii cu miscarile sale foarte precise si rapide. Rasa Ciobanesc Carpatin este un caine foarte rezistent care supravietuieste cu brio in conditii dificile de clima sau alimentatie. Este foarte usor de ingrijit si se adapteaza facil oricarui anturaj.

Cainii din rasa Ciobanesc Carpatin dau dovada de un temperament calm si prietenos, dar poate deveni totodata si un aparator redutabil cand stapanul sau teritoriul sau sunt atacate. Curajul si devotamentul de care da dovada l-au facut celebru si sunt mentionate in diverse povesti si legende populare.

ciobanesc mioritic de vanzare

Acest caine este considerat de unii singurul caine care are sanse de a scapa cu viata cand ataca ursul.

Este un animal extrem de atasat de copii si oricand gata sa se joace cu ei, manifesta fata de straini anumita rezerva. Personalitatea sa foarte puternica nu reprezinta deloc un obstacol in educare, dar ramane totusi cainele unui singur stapan.

O caracteristica definistorie a cainilor Ciobanesc Carpatin este proportia dintre bot si craniu, care sunt mereu egale sau cel mult o diferenta in defavoarea primului, care poate fi si putin mai scurt.

Capul rasei Ciobanesc Mioritic este masiv, acoperit complet de par de lungime medie. Craniul este boltit usor, cu frunte larga si o protuberanta occipitala proeminenta.

Stopul cainelui este putin marcat, trufa neagra, masiva, larga.

Botul unui Ciobanesc Mioritic este puternic si drept, se ingusteaza usor catre varf.

Dentitia este extrem de puternica, muscatura in foarfeca este apreciata. Trebuie mentionat faptul ca absenta a doi premolari sau a doi molari nu este sanctionata ca defect de rasa.

Ochii de marime medie au culoarea migdalei si unt de culoare inchisa. Pleoapele cat si genele sale negre sunt caracteristice ale rasei.

Urechile rasei Ciobanesc Mioritic Carpatin sunt foarte mari, inserate la inaltime medie, de forma triunghiulara cu varful usor rotunjit, care atarna de-a lugul obrajilor. In momentul in care cainele este in alerta sau in actiune, urechile se duc usor spre spate. Acestea pot fi taiate, insa nu recomandam acest lucru.

Gatul acestuia este extrem de musculos, deopotriva masiv, de o lungime medie, formeaza o linie de 40-45 de grade cu linia spatelui.

Corpul este putin alungit, de forma rectangulara, greabanul nu este proeminent, spatele orizontal, larg si musculos, bazinul larg, crupa usor inclinata, ceea ce poate da impresia falsa de latime a trenului posterior.

La rasa Ciobanesc Mioritic trenul anterior este mare dar se largeste usor spre spate, pieptul este musculos si proeminent, coastele sunt arcuite. Burta cat si lateralele nu depasesc coatele.

Labele ciobanescului mioritic sunt drepte, paralele, vazute din fata si din profil. Umerii au omoplati largi, inclinati spre spate intr-un unghi de 100 de grade cu bratul. Coatele acestuia sunt masive si apropiate de corp, nu se abat de la linia verticala, antebratul este drept si puternic, articulatiile carpiene elastice iar metacarpienele sunt usor inclinate catre fata.

Trenul posterior al rasei Ciobanesc Mioritic. Labele sunt de forma ovala, masive si compacte, acoperite din abundenta de par, unghiile sunt de culoare neagra, puternice, au pernute negre, sunt tari si rezistente.Privite din profil, coapsele si gambele se vad compacte si musculoase. Din spate se vad paralele. Prezenta pintenilor poate duce la vicierea mersului si este de preferat sa fie eliminati. Jaretul nu este plasat prea sus iar articulatia este mai degraba joasa. Metatarsienele sunt lungi, verticale si puternice.


Mersul cainelui este degajat, suplu, acoperind bine terenul. Privit din spate, se poate observa o usoara deplasare in plan vertical.

Coada este plasata destul de sus iar in repaus atarna aproape de nivelul jaretului, cu extremitatea usor intoarsa in sus. Cand animalul este in actiune coada se ridica pana la nivelul spatelui, dar niciodata nu se incovoaie pe spate. Coada se poate taia, dar nu este de dorit deoarece nu este conform cu standardul.

Parul este definitoriu pentru rasa Ciobanesc Mioritic. Lungimea acestuia este cuprins intre 8-16 cm, abundent, dur, des, aspect lanos, putin ondulat. Acopera complet capul, gatul, corpul, coada cat si membrele acestuia. Subparul blanii este des si moale.

Culoarea majoritara este alb sau alb cu ceva reflexe vioalcee, de preferinta marcat cu negru, gri sau putin galbui. In functie de anotimp si de modul in care este ingrijit cainele, blana poate fi in totalitate sau partial infoiata.

Talia. Inaltimea la greaban este de 65 cm minimum iar pentru masculi este de 60 cm pentru femele, limita superioara fiind libera.

Greutatea pentru masculii de Ciobanesc Mioritic este de cel putin 45 kg, iar pentru femele 35 kg, fara o limita superioara.

Defecte. Orice abatere de la standard, precum si aspectul longilin sau nearmonios, spate prea curbat, coada plasata prea sus, blana prost intretinuta. In situatie de egalitate este preferat cainele cu muscatura in foarfeca.

Defecte grave: Depigmentarea trufei, prognatism, fie el superior sau inferior, absenta a mai mult de doi molari sau premolari sau a altor dinti, depigmentarea pleoapelor, mers defectuos.

Defecte eliminatorii: absenta parului lung pe zona membrelor si pe zona capului, blana de culoare neagra, roscata, bruna pe o suprafata mai mare de 30% din corpul cainelui, talia mai mica decat standardul.

ciobanesc mioritic de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920