caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Jack Russel Terrier de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Jack Russel Terrier de vanzare. Caini de vanatoare la baza insa excelenti campanioni de joaca pentru copii, se preteaza pentru orice familie, de orice varsta.Sunt caini care nu naparlesc.

Ţara de origine: Anglia;

Clasa: Terrier;

Aşteptarea de viaţă: 13 – 15 ani;

Înălţime: 20-38 cm

Greutate: 5 - 9 kg;

 

Culori: alb cu pete cafeniu, negru sau maroniu roşiatec. Petele sunt pe întregul corp.
Năpârlire: moderată;

Blana: poate fi moale sau  aspră cu firul de păr scurt;

Condiţii de trai: Cainii din rasa Jack Russel Terrier se vor adapta vieţii într-un apartament dacă au parte de suficientă mişcare zilnică în aer liber. Sunt caini care adoră contactul cu oamenii şi au nevoie de o curte îngrădită pentru a se mişca să-şi consume energia. 

 

 

ultimele cautari: Jack Russel Terrier de vanzare, rasa Jack Russel Terrier de vanzare, caini, vand Jack Russel Terrier, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Istoric

În 1819 reverendul John Russell a întâlnit un terrier pe care l-a dezvoltat în rasa Jack Russell Terrier de acum, în decursul a 60 de ani de încrucişări selecţionate. El a vrut o rasa canina care să fie suficient de mică pentru a intra în vizuini după vulpi, dar nu să ucidă vanatul. Dar uneori, tenacitatea cainilor de a încolţi prada era dusă la extrem şi ei ucideau vulpea, răpind plăcerea vanatorilor. În timp a fost dezvoltată latura de gonaci a cainelui, pentru a fi bun la hăituirea, încolţirea vanatului, dar să ucidă numai la comandă. Au fost dezvoltate mai multe linii ale rasei, unele folosite pentru a ucide şobolani sau alte rozătoare; altele cu picioare mai lungi folosiţi la vanatoarea cu cai; altele cu picioare mai scurte pentru a hăitui animale mici în vizuini, cât mai aproape de pământ. Varietatea cu picioare lungi, denumită şi Parson Jack Russell Terrier, a fost recunoscută de asociaţiile chinologice din America în 1990. Dar, mai populară în Marea Britanie este varietatea cu picioare scurte, care a fost recunoscută şi înregistrată abia în 2001 sub denumirea de Jack Russel Terrier.

Descriere

Cainii din rasa Jack Russell Terrier sunt de talie mică, agili, curajoşi. Pieptul lor este calitatea cea mai mare în hăituirea vanatului, deoarece este de dimensiuni medii spre mici şi poate asigura urmărirea animalelor mici cât mai aproape de pământ, prin vizuini. Blana acestor caini poate să fie moale sau sârmoasă, cu diverse coloraturi. De obicei acesti caini sunt albi cu pete maronii şi negre care le acoperă parte din faţă şi aleatoriu pe corp. Urechile sunt micuţe şi cozile de obicei tăiate. Au o constituţie robustă şi musculoasă, bine adaptaţi muncii. Sunt  caini predispuşi să consume multă energie în cadrul unor munci sau activităţi la care puteţi să-i supuneţi. În cadrul vanatorii Jack Russell Terrierii sunt minuţioşi, tenace şi curajoşi. Dacă sunt ţinuţi în casă sau apartamente sunt mai degrabă exuberanţi, jucăuşi şi plini de afecţiune faţă de membrii familiei de adopţie. Este un caine terrier independent şi energic care necesită multă atenţie şi un dresaj adecvat. Datorită nivelului lor ridicat de energie sunt companioni ideali de joacă pentru copii; dar şi animalul de companie potrivit unei familii care caută un caine activ, jucăuş şi plin de afecţiune.  

Corpul lor robust are proporţii echilibrate şi este compact. Craniul lor este plat între urechi şi se îngustează înspre ochi. Nasul trebuie să fie negru, iar fălcile puternice şi cu o osatură bine dezvoltată şi muşchii obrajilor puternici. Ochii lor au o formă de migdală, de o culoare închisă, cu o expresie de inteligenţă şi vivacitate. Urechile sunt mici, cu o formă de "V", de o grosime moderată şi purtate aproape de cap. Gâtul lor este scurt şi musculos, picioarele sunt drepte şi puternice. Înfăţişarea lor este a unui caine atletic, cu un piept îngust şi mic. Coda este purtată sus în mişcare şi tăiată scurt pentru a nu deranja în timpul urmăririi vanatului. Blana lor scurtă nu le oferă o totală protecţie în faţa intemperiilor vremii. Mişcarea lor trebuie să fie liberă, vioaie, bine coordonată şi să pară că nu depun mare efort.

Temperament

Aceşti caini sunt alerţi, vioi şi îndrăzneţi. Sunt caini mici plini de afecţiune, jucăuşi cu familia şi au nevoie constantă de atenţie şi afecţiune din partea membrilor familiei de adopţie. Sunt firi foarte energice şi foarte entuziasmaţi; de aceea vor avea nevoie de dresaj sau de mişcare consistentă. Pot manifesta un comportament neprietenos cu alţi caini şi este indicat să fie socializat de mic. Sunt catei prietenoşi, curajoşi şi nu se vor da în lături de la o confruntare fizică. Sunt inteligenţi şi încăpăţânaţi; dar cu un dresaj adecvat se pot transforma în companioni ideali pentru familii. Sunt caini vioi, devotaţi şi iubitori, obedienţi şi lipsiţi de frică. Adoră orice fel de joc, mai ales dacă sunt implicaţi şi membrii familiei; se bucură de orice jucărie care să le ofere stimulare fizică şi mentală. Se împacă bine cu copii, dar aceştia trebuie să ştie să nu sâcâie peste măsură sau să lovească cainele deoarece el va reacţiona violent. Datorită inteligenţei lor au tendinţa de a acapara mai mult teritoriu sau autoritate dacă nu ii ţineţi sub control cu o mână forte. Este bine să vă stabiliţi în rolul cainelui alfa, al conducătorului de la început pentru a nu-l determina să dezvolte comportamente de superioritate şi să nu vă mai asculte comenzile. Dacă nu reuşiţi acest lucru se poate să prezinte alte comportamente distructive sau probleme comportamentale, inclusiv muşcatul, lătratul obsesiv şi anxietate la separarea de stăpân.

Aceşti caini au nevoie de stăpâni experimentaţi, fermi pentru a-i mânui. Instinctele lor de vanatoare sunt puternice şi vor tinde să vaneze animale mai mici decât el precum pisicile daca nu s-a efectuat socializarea (obisnuirea cu prezenta acestora). Pot să fie extrem de agresivi cu alţi caini dacă nu sunt socializaţi de la o vârstă mică. Sunt firi curioase şi vor pleca pe cont propriu să exploreze împrejurimile; de aceea atunci când sunteţi în afara casei sau a curţii este bine să-l ţineţi în lesă.

Dacă nu le veţi acorda suficiente posibilităţi de mişcare şi exerciţiu vor tinde să devină neliniştiţi şi distructivi; le place să latre şi să sape. Sunt atleţi naturali şi vor fi în stare să sară sau să se caţere pe garduri sau porţi. Astfel, gardul curţii trebuie să fie suficient de înalt pentru a nu-l pierde. Au un echilibru mental care nu include schimbări bruşte de atitudine sau comportament. Nu sunt caini care să prezinte comportamente negative de la natură; ci mai degrabă vor avea calităţile şi comportamentele pe care stăpânul i le va însuşi prin dresaj. Cel mai bine se vor simţi dacă au o activitate de îndeplinit sau dacă se joacă cu familia. Trebuie să aibă o ţinută vioaie, activă, alertă; care să dea impresia de curaj şi dispoziţie veselă. Ţineţi cont că este un caine muncitor şi dacă nu sunteţi genul de om activ sau care să le poată asigura suficientă mişcare sau activitate poate este mai bine să vă îndreptaţi atenţia spre o altă rasa de caini. Este un companion perfect pentru copii la joacă şi alergare în aer liber. Cu alte animale de companie nu se împacă prea bine dacă nu este dresat şi socializat adecvat.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Cerinţele rasei Jack Russel Terrier de periere sunt minime, mai ales datorită părului lor scurt. Îmbăierea lor trebuie să se facă numai când este cu adevarat necesar. Perierea sau pieptănarea cu o perie fermă, de cauciuc odată pe săptămână reprezinta soluţia ideală pentru menţinerea sănătăţii blănii. În perioadele lor de năpârlire este indicat să mai interveniţi cu mână în blana lor pentru a îndepărta părul încâlcit şi firele pe cale să cadă. La această rasa de caini există predispoziţii la dislocări ale genunchilor, boli ale ochilor moştenite, surzenie, boala Legg Perthes.

Exerciţii şi dresaj

Trebuie să le asiguraţi mult exerciţiu zilnic sau activităţi în aer liber. Nivelul lor de energie este mare şi dacă nu le îndepliniţi cerinţele lor de mişcare veţi descoperi că se poate comporta distructiv şi neliniştit. Au nevoie de un dresaj ferm şi consistent, adecvat unui caine atât de alert şi hiper-activ. Va trebui să-i scoateţi din casă în plimbări lungi zilnice sau să le asiguraţi un spaţiu îngrădit pentru a alerga sau a se juca.

ultimele cautari: Jack Russel Terrier de vanzare, catei Jack Russel Terrier de vanzare, caini, vand Jack Russel Terrier

Printre nevoile lor speciale se enumără exerciţiile, activităţile care să îi stimuleze fizic şi psihic, socializare şi dresaj. Dresajul lor necesită răbdare, sârguinţă, insistenţă; iar cele mai importante lecţii la ei sunt cele pentru obedienţă. Dacă sunt învăţaţi cu supunerea faţă de stăpân de mici şi socializaţi de la primele săptămâni de viaţă vor fi mai uşor de ţinut sub control şi de mânuit când vor ajunge la maturitate. Acesti caini nu vor reacţiona bine la un dresaj prea dur sau aspru, îndeplinit cu cruzime sau asprime; pe ton ameninţător. Nu trebuie să se simtă ameninţaţi pentru că se vor retrage şi nu vor mai asculta deloc comenzile; de aceea trebuie să recurgeţi la afecţiune, blândeţe şi fermitate. Sunt caini cu firi inteligente şi vor asimila repede comenzile şi trucurile pe care i le arătaţi, se vor adapta oricărui mediu de trai; sunt caini ideali pentru familii cu dresajul potrivit. 

Jack Russel Terrier de Vanzare


jack russel terrier de vanzare
masculi si femele
8 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Jack Russel Terrier


Jack Russel Terrier de vanzare. Caini de vanatoare la baza insa excelenti campanioni de joaca pentru copii, se preteaza pentru orice familie, de orice varsta.Sunt caini care nu naparlesc.

Ţara de origine: Anglia;

Clasa: Terrier;

Aşteptarea de viaţă: 13 – 15 ani;

Înălţime: 20-38 cm

Greutate: 5 - 9 kg;

 

Culori: alb cu pete cafeniu, negru sau maroniu roşiatec. Petele sunt pe întregul corp.
Năpârlire: moderată;

Blana: poate fi moale sau  aspră cu firul de păr scurt;

Condiţii de trai: Cainii din rasa Jack Russel Terrier se vor adapta vieţii într-un apartament dacă au parte de suficientă mişcare zilnică în aer liber. Sunt caini care adoră contactul cu oamenii şi au nevoie de o curte îngrădită pentru a se mişca să-şi consume energia. 

 

 

ultimele cautari: Jack Russel Terrier de vanzare, rasa Jack Russel Terrier de vanzare, caini, vand Jack Russel Terrier, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Istoric

În 1819 reverendul John Russell a întâlnit un terrier pe care l-a dezvoltat în rasa Jack Russell Terrier de acum, în decursul a 60 de ani de încrucişări selecţionate. El a vrut o rasa canina care să fie suficient de mică pentru a intra în vizuini după vulpi, dar nu să ucidă vanatul. Dar uneori, tenacitatea cainilor de a încolţi prada era dusă la extrem şi ei ucideau vulpea, răpind plăcerea vanatorilor. În timp a fost dezvoltată latura de gonaci a cainelui, pentru a fi bun la hăituirea, încolţirea vanatului, dar să ucidă numai la comandă. Au fost dezvoltate mai multe linii ale rasei, unele folosite pentru a ucide şobolani sau alte rozătoare; altele cu picioare mai lungi folosiţi la vanatoarea cu cai; altele cu picioare mai scurte pentru a hăitui animale mici în vizuini, cât mai aproape de pământ. Varietatea cu picioare lungi, denumită şi Parson Jack Russell Terrier, a fost recunoscută de asociaţiile chinologice din America în 1990. Dar, mai populară în Marea Britanie este varietatea cu picioare scurte, care a fost recunoscută şi înregistrată abia în 2001 sub denumirea de Jack Russel Terrier.

Descriere

Cainii din rasa Jack Russell Terrier sunt de talie mică, agili, curajoşi. Pieptul lor este calitatea cea mai mare în hăituirea vanatului, deoarece este de dimensiuni medii spre mici şi poate asigura urmărirea animalelor mici cât mai aproape de pământ, prin vizuini. Blana acestor caini poate să fie moale sau sârmoasă, cu diverse coloraturi. De obicei acesti caini sunt albi cu pete maronii şi negre care le acoperă parte din faţă şi aleatoriu pe corp. Urechile sunt micuţe şi cozile de obicei tăiate. Au o constituţie robustă şi musculoasă, bine adaptaţi muncii. Sunt  caini predispuşi să consume multă energie în cadrul unor munci sau activităţi la care puteţi să-i supuneţi. În cadrul vanatorii Jack Russell Terrierii sunt minuţioşi, tenace şi curajoşi. Dacă sunt ţinuţi în casă sau apartamente sunt mai degrabă exuberanţi, jucăuşi şi plini de afecţiune faţă de membrii familiei de adopţie. Este un caine terrier independent şi energic care necesită multă atenţie şi un dresaj adecvat. Datorită nivelului lor ridicat de energie sunt companioni ideali de joacă pentru copii; dar şi animalul de companie potrivit unei familii care caută un caine activ, jucăuş şi plin de afecţiune.  

Corpul lor robust are proporţii echilibrate şi este compact. Craniul lor este plat între urechi şi se îngustează înspre ochi. Nasul trebuie să fie negru, iar fălcile puternice şi cu o osatură bine dezvoltată şi muşchii obrajilor puternici. Ochii lor au o formă de migdală, de o culoare închisă, cu o expresie de inteligenţă şi vivacitate. Urechile sunt mici, cu o formă de "V", de o grosime moderată şi purtate aproape de cap. Gâtul lor este scurt şi musculos, picioarele sunt drepte şi puternice. Înfăţişarea lor este a unui caine atletic, cu un piept îngust şi mic. Coda este purtată sus în mişcare şi tăiată scurt pentru a nu deranja în timpul urmăririi vanatului. Blana lor scurtă nu le oferă o totală protecţie în faţa intemperiilor vremii. Mişcarea lor trebuie să fie liberă, vioaie, bine coordonată şi să pară că nu depun mare efort.

Temperament

Aceşti caini sunt alerţi, vioi şi îndrăzneţi. Sunt caini mici plini de afecţiune, jucăuşi cu familia şi au nevoie constantă de atenţie şi afecţiune din partea membrilor familiei de adopţie. Sunt firi foarte energice şi foarte entuziasmaţi; de aceea vor avea nevoie de dresaj sau de mişcare consistentă. Pot manifesta un comportament neprietenos cu alţi caini şi este indicat să fie socializat de mic. Sunt catei prietenoşi, curajoşi şi nu se vor da în lături de la o confruntare fizică. Sunt inteligenţi şi încăpăţânaţi; dar cu un dresaj adecvat se pot transforma în companioni ideali pentru familii. Sunt caini vioi, devotaţi şi iubitori, obedienţi şi lipsiţi de frică. Adoră orice fel de joc, mai ales dacă sunt implicaţi şi membrii familiei; se bucură de orice jucărie care să le ofere stimulare fizică şi mentală. Se împacă bine cu copii, dar aceştia trebuie să ştie să nu sâcâie peste măsură sau să lovească cainele deoarece el va reacţiona violent. Datorită inteligenţei lor au tendinţa de a acapara mai mult teritoriu sau autoritate dacă nu ii ţineţi sub control cu o mână forte. Este bine să vă stabiliţi în rolul cainelui alfa, al conducătorului de la început pentru a nu-l determina să dezvolte comportamente de superioritate şi să nu vă mai asculte comenzile. Dacă nu reuşiţi acest lucru se poate să prezinte alte comportamente distructive sau probleme comportamentale, inclusiv muşcatul, lătratul obsesiv şi anxietate la separarea de stăpân.

Aceşti caini au nevoie de stăpâni experimentaţi, fermi pentru a-i mânui. Instinctele lor de vanatoare sunt puternice şi vor tinde să vaneze animale mai mici decât el precum pisicile daca nu s-a efectuat socializarea (obisnuirea cu prezenta acestora). Pot să fie extrem de agresivi cu alţi caini dacă nu sunt socializaţi de la o vârstă mică. Sunt firi curioase şi vor pleca pe cont propriu să exploreze împrejurimile; de aceea atunci când sunteţi în afara casei sau a curţii este bine să-l ţineţi în lesă.

Dacă nu le veţi acorda suficiente posibilităţi de mişcare şi exerciţiu vor tinde să devină neliniştiţi şi distructivi; le place să latre şi să sape. Sunt atleţi naturali şi vor fi în stare să sară sau să se caţere pe garduri sau porţi. Astfel, gardul curţii trebuie să fie suficient de înalt pentru a nu-l pierde. Au un echilibru mental care nu include schimbări bruşte de atitudine sau comportament. Nu sunt caini care să prezinte comportamente negative de la natură; ci mai degrabă vor avea calităţile şi comportamentele pe care stăpânul i le va însuşi prin dresaj. Cel mai bine se vor simţi dacă au o activitate de îndeplinit sau dacă se joacă cu familia. Trebuie să aibă o ţinută vioaie, activă, alertă; care să dea impresia de curaj şi dispoziţie veselă. Ţineţi cont că este un caine muncitor şi dacă nu sunteţi genul de om activ sau care să le poată asigura suficientă mişcare sau activitate poate este mai bine să vă îndreptaţi atenţia spre o altă rasa de caini. Este un companion perfect pentru copii la joacă şi alergare în aer liber. Cu alte animale de companie nu se împacă prea bine dacă nu este dresat şi socializat adecvat.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Cerinţele rasei Jack Russel Terrier de periere sunt minime, mai ales datorită părului lor scurt. Îmbăierea lor trebuie să se facă numai când este cu adevarat necesar. Perierea sau pieptănarea cu o perie fermă, de cauciuc odată pe săptămână reprezinta soluţia ideală pentru menţinerea sănătăţii blănii. În perioadele lor de năpârlire este indicat să mai interveniţi cu mână în blana lor pentru a îndepărta părul încâlcit şi firele pe cale să cadă. La această rasa de caini există predispoziţii la dislocări ale genunchilor, boli ale ochilor moştenite, surzenie, boala Legg Perthes.

Exerciţii şi dresaj

Trebuie să le asiguraţi mult exerciţiu zilnic sau activităţi în aer liber. Nivelul lor de energie este mare şi dacă nu le îndepliniţi cerinţele lor de mişcare veţi descoperi că se poate comporta distructiv şi neliniştit. Au nevoie de un dresaj ferm şi consistent, adecvat unui caine atât de alert şi hiper-activ. Va trebui să-i scoateţi din casă în plimbări lungi zilnice sau să le asiguraţi un spaţiu îngrădit pentru a alerga sau a se juca.

ultimele cautari: Jack Russel Terrier de vanzare, catei Jack Russel Terrier de vanzare, caini, vand Jack Russel Terrier

Printre nevoile lor speciale se enumără exerciţiile, activităţile care să îi stimuleze fizic şi psihic, socializare şi dresaj. Dresajul lor necesită răbdare, sârguinţă, insistenţă; iar cele mai importante lecţii la ei sunt cele pentru obedienţă. Dacă sunt învăţaţi cu supunerea faţă de stăpân de mici şi socializaţi de la primele săptămâni de viaţă vor fi mai uşor de ţinut sub control şi de mânuit când vor ajunge la maturitate. Acesti caini nu vor reacţiona bine la un dresaj prea dur sau aspru, îndeplinit cu cruzime sau asprime; pe ton ameninţător. Nu trebuie să se simtă ameninţaţi pentru că se vor retrage şi nu vor mai asculta deloc comenzile; de aceea trebuie să recurgeţi la afecţiune, blândeţe şi fermitate. Sunt caini cu firi inteligente şi vor asimila repede comenzile şi trucurile pe care i le arătaţi, se vor adapta oricărui mediu de trai; sunt caini ideali pentru familii cu dresajul potrivit. 

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920