caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Chow-Chow de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Chow-Chow de vanzare. Caini de companie cu origine asiatica, temperamentali si extrem de curajosi se recomanda oricarei familii care isi doreste un adevarat si loial membru de familie.

ultimele cautari: Chow-Chow de vanzare, rasa Chow-Chow de vanzare, caini, vandChow-Chow

Aşteptarea de viaţă : 13 - 15 ani; 
Grupa : non-sport; 
Blana: lungă sau scurta; 
Năpârlire: nivel mare; 
Culoare: roşcat, negru, albăstrui, crem, cafeniu, gri, alb;  
Înălţime: 45-55 cm; 
Greutatea: 20-30 kg;
Condiţii de trai: Chow Chow se va descurca bine cu traiul într-un apartament dacă are parte de suficientă mişcare. Este relativ inactiv în interior şi de aceea este bine pentru ei să aibă la dispoziţie o curte în care să alerge. Sensibil la căldură, dar poate trăi şi afară.

Istoric 

Constituţia cainilor Chow Chow este foarte similară cu fosilele celui mai vechi caine descoperit, datând de acum câteva milioane de ani. Chow Chow este cunoscut de mii de ani în China, unde rasa a fost folosită ca şi caine vanator, trăgător la sănii sau căruţe şi pentru paza. Se presupune că unul dintre Împăraţi a ţinut 2500 perechi de asemenea caini. Unul a fost dăruit Prinţului de Wales, viitorul Edward al V-lea. De-a lungul istoriei, Chow Chow au fost folosiţi la vanat lupi, samuri, fazani şi pentru a trage săniile. Blana lor a fost folosită în crearea de haine. Carnea lor a fost considerată o delicateţă în China; unde chiar şi astăzi mai este folosită în această direcţie. 

Aceşti caini frumoşi au fost aduşi pentru prima dată în Anglia de către comercianţi la sfârşitul anilor 1800. Numele este probabil originar din cuvântul „chow-chow” din dialectul englez din sud-estul Asiei, termen folosit pentru a descrie tot felul de lucruri înşelătoare sau nu aduse din Estul îndepărtat. Chow Chow au devenit foarte populari în Statele Unite ca şi caine de companie, dar unii au talente pentru paza şi protecţie. 

ultimele cautari: Chow-chow de vanzare, rasa Chow-Chow de vanzare, caini, vand catei Chow-Chow

Descriere 

Printre trăsăturile distincte ale cainilor Chow Chow se numără limba albastru-închis şi picioarele din spate aproape drepte care îi conferă un mers mai degrabă înălţat sau săltat. Blana deasă este bogată şi poate avea două varietăţi, moale şi aspră. Poate avea nuanţe mai închise sau deschise, dar niciodată pătată. Urechile sunt mici şi rotunde: este o coamă de păr deasă şi bogată în spatele capului ceea ce-i conferă o înfăţişare de leu. Capul este larg şi craniul plat; botul este mare lângă ochi şi se îngustează către nasul negru fără a se ascuţi. Pieptul este larg şi adânc; iar coada este acoperită de păr bogat şi este purtată peste spate. 
Varietăţile de catei maronii-roşcat se nasc de obicei cu o culoare maronie de şoarece şi cu o mască neagră pe bot, dar în timp această mască va dispărea. Nasul trebuie să fie mereu de culoare închisă. 
Limba lor este roz la naştere, dar în timp se va închide la culoare. La vârsta de 8 săptămâni aceasta trebuie să fie complet neagră-albăstruie; deşi sunt unele exemplare la care nu se schimbă deloc culoarea limbii. 

Temperament
 
De obicei sunt nişte caini manieraţi, care se împacă bine cu copiii. Dacă sunt crescuţi de mici cu alte animale în gospodărie sau în apropiere atunci se vor împăca bine cu ele mai târziu la maturitate. Este un caine loial familiei, care se ataşează de o persoană, deşi uneori se poate comporta rezervat şi cu aceştia uneori. Toţi membrii familiei trebuie să se comporte ca şi conducători ai relaţiei cu cainele şi să fie implicaţi în dresajul acestuia pentru a creşte un companion perfect.
Această rasa poate fi dificilă, dar în schimb este una politicoasă şi răbdătoare. Unii nu acceptă gulerele şi lesele foarte uşor, în schimb alţii nu sunt deranjaţi de ele. În China cainii Chow Chow au fost folosiţi pentru apărarea diverselor locuri şi pentru tragerea săniilor; de aceea sunt o fire muncitoare, autonomă şi dominantă. În trecut carnea sa era sursă de hrană, iar blana le era vândută în pieţe. Crescătorii au încercat de-a lungul timpului să încrucişeze această rasa pentru a obţine un companion potrivit pentru familii.  


Înfăţişarea acestor caini contribuie la mitul despre temperamentul său; faţa ridată sau încruntată, ochii mici aşezaţi adânc în cap şi coama de leu intimidează privitorul. Fiind un caine cu o demnitate şi o rezervă de invidiat, îşi va arăta afecţiunea numai acelora pe care îi iubeşte cu adevărat şi nu este ca alte rase jucăuş şi drăgălaş cu oricine. 
Deşi se adaptează programului dumneavoastră şi nu are probleme să fie singur cât timp nu sunteţi acasă, cel mai bine se va simţi în compania dumneavoastră şi nu ţinut în curte în lanţ. 

ultimele cautari: Chow-chow de vanzare, rasa de caini Chow-Chow de vanzare, caini, vand pui Chow-Chow

Probleme de sănătate şi îngrijire  

În cazul acestor caini fiţi atenţi la dispalzii de şold. Sunt predispuşi să sufere iritaţii ale ochilor denumite entropion, cauzate de anormalităţi ale pleoapelor şi poate fi corectată cu operaţii chirurgicale. În afară de acestea sunt o rasa de caini rezistentă şi sănătoasă. Problemele cu pielea sau cu hormonii pot apărea la Chow Chow. De obicei sunt moştenite şi de cele mai multe ori sunt vizibile la catelusi. 
Perierele regulate ale blănii lor lungi sunt importante pentru a menţine înfăţişarea lor distinctă şi mândră. Are anumite sezoane de năpârlire greoaie şi o îngrijire deosebită trebuie să fie acordată atunci când cainele năpârleşte sub-blana lor deasă. Puteţi folosi odată pe lună sau în aceste perioade şampon cu concentraţie mică pentru îmbăieri. 


Când sunt catei blana lor creşte foarte repede şi fără o periere zilnică se va încâlci foarte uşor. Tranziţia de la o blană de catel la una de adult durează câteva luni. Blana unui adult este mai uşor de întreţinut, dar va avea nevoie de o oră sau două pe săptămână de periere pentru a arăta bine. Perioadele lor de năpârlire pot apărea de 2-3 ori pe an şi trebuie să fiţi atenţi în aceste perioade pentru a nu vă umple casa cu păr. De cele mai multe ori aceşti caini preferă ca stăpânul lor să facă această operaţiune de periere, decât să fie supuşi unui profesionist. 


Exerciţii şi dresaj 

Chow Chow pot fi chiar leneşi, dar trebuie să fie luaţi la plimbări zilnice pentru a le consuma energia şi să le menţineţi musculatura sănătoasă. Cainii acestei rase care nu are parte de aceste plimbări zilnice va dezvolta o varietate de probleme comportamentale.

Trebuie să fie extensiv socializat de mici pentru a se combate un comportament potenţial de supra-protecţie oferit stăpânului. Au nevoie de dresaj ferm chiar de la început, pentru a ştii cine deţine controlul deoarece sunt o rasa dominantă şi au nevoie de un stăpân la fel sau chiar mai dominant decât el. Stăpânul unui asemenea catel trebuie să fie o persoană calmă, care este de la natură fermă, încrezătoare şi consistentă în acţiunile şi deciziile sale. Cu un asemenea proprietar cainele Chow Chow se poate dezvolta bine şi armonios. Problemele apar atunci când cainele trăieşte alături de stăpâni care nu înţeleg cum să se poziţioneze în rolul masculului alfa şi să se menţină acolo. Dacă permiteţi cainelui să creadă că deţine controlul în casă poate deveni foarte încăpăţânat, protector, serios şi foarte independent. Dacă sunteţi într-o asemenea situaţie cu cainele dumneavoastră este bine să ştiţi că va fi agresivi cu străinii şi cu alţi caini pe care nu-i cunoaşte.


Sunt firi inteligente, dar nu întotdeauna uşor de dresat. Nu au aceeaşi dorinţă de a-şi mulţumi stăpânul ca şi alte rase, nu tolerează pedepsele fizice, nu pot fi forţaţi să facă ceva fără voinţa lor. Este un gânditor şi îşi va trasa singuri următorii paşi dacă nu sunteţi atent să-l controlaţi. Este un caine puternic, regal, frumos şi este conştient de aceste trăsături. Aşteaptă să fie tratat cu demnitate şi respect, calităţi pe care le va arăta la rândul său stăpânilor. 
Nu este o rasa pentru oricine, fiind temperamental şi independent; suspicios de la natură cu străinii şi protector cu familia de adopţie – devenind extrem de teritorial în anumite situaţii. 

ultimele cautari: caini rasa Chow-chow de vanzare, rasa de caini Chow-Chow de vanzare, caini, vand Chow-Chow

Chow-Chow Negru de Vanzare


Caini Chow-Chow negri de vanzare
masculi si femele
8 saptamani


Chow-Chow de Vanzare - Alb


Chow-Chow de vanzare
masculi si femele
2 luni


Chow-Chow Maro-Roscat de Vanzare


chow-chow de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Chow-Chow


Chow-Chow de vanzare. Caini de companie cu origine asiatica, temperamentali si extrem de curajosi se recomanda oricarei familii care isi doreste un adevarat si loial membru de familie.

ultimele cautari: Chow-Chow de vanzare, rasa Chow-Chow de vanzare, caini, vandChow-Chow

Aşteptarea de viaţă : 13 - 15 ani; 
Grupa : non-sport; 
Blana: lungă sau scurta; 
Năpârlire: nivel mare; 
Culoare: roşcat, negru, albăstrui, crem, cafeniu, gri, alb;  
Înălţime: 45-55 cm; 
Greutatea: 20-30 kg;
Condiţii de trai: Chow Chow se va descurca bine cu traiul într-un apartament dacă are parte de suficientă mişcare. Este relativ inactiv în interior şi de aceea este bine pentru ei să aibă la dispoziţie o curte în care să alerge. Sensibil la căldură, dar poate trăi şi afară.

Istoric 

Constituţia cainilor Chow Chow este foarte similară cu fosilele celui mai vechi caine descoperit, datând de acum câteva milioane de ani. Chow Chow este cunoscut de mii de ani în China, unde rasa a fost folosită ca şi caine vanator, trăgător la sănii sau căruţe şi pentru paza. Se presupune că unul dintre Împăraţi a ţinut 2500 perechi de asemenea caini. Unul a fost dăruit Prinţului de Wales, viitorul Edward al V-lea. De-a lungul istoriei, Chow Chow au fost folosiţi la vanat lupi, samuri, fazani şi pentru a trage săniile. Blana lor a fost folosită în crearea de haine. Carnea lor a fost considerată o delicateţă în China; unde chiar şi astăzi mai este folosită în această direcţie. 

Aceşti caini frumoşi au fost aduşi pentru prima dată în Anglia de către comercianţi la sfârşitul anilor 1800. Numele este probabil originar din cuvântul „chow-chow” din dialectul englez din sud-estul Asiei, termen folosit pentru a descrie tot felul de lucruri înşelătoare sau nu aduse din Estul îndepărtat. Chow Chow au devenit foarte populari în Statele Unite ca şi caine de companie, dar unii au talente pentru paza şi protecţie. 

ultimele cautari: Chow-chow de vanzare, rasa Chow-Chow de vanzare, caini, vand catei Chow-Chow

Descriere 

Printre trăsăturile distincte ale cainilor Chow Chow se numără limba albastru-închis şi picioarele din spate aproape drepte care îi conferă un mers mai degrabă înălţat sau săltat. Blana deasă este bogată şi poate avea două varietăţi, moale şi aspră. Poate avea nuanţe mai închise sau deschise, dar niciodată pătată. Urechile sunt mici şi rotunde: este o coamă de păr deasă şi bogată în spatele capului ceea ce-i conferă o înfăţişare de leu. Capul este larg şi craniul plat; botul este mare lângă ochi şi se îngustează către nasul negru fără a se ascuţi. Pieptul este larg şi adânc; iar coada este acoperită de păr bogat şi este purtată peste spate. 
Varietăţile de catei maronii-roşcat se nasc de obicei cu o culoare maronie de şoarece şi cu o mască neagră pe bot, dar în timp această mască va dispărea. Nasul trebuie să fie mereu de culoare închisă. 
Limba lor este roz la naştere, dar în timp se va închide la culoare. La vârsta de 8 săptămâni aceasta trebuie să fie complet neagră-albăstruie; deşi sunt unele exemplare la care nu se schimbă deloc culoarea limbii. 

Temperament
 
De obicei sunt nişte caini manieraţi, care se împacă bine cu copiii. Dacă sunt crescuţi de mici cu alte animale în gospodărie sau în apropiere atunci se vor împăca bine cu ele mai târziu la maturitate. Este un caine loial familiei, care se ataşează de o persoană, deşi uneori se poate comporta rezervat şi cu aceştia uneori. Toţi membrii familiei trebuie să se comporte ca şi conducători ai relaţiei cu cainele şi să fie implicaţi în dresajul acestuia pentru a creşte un companion perfect.
Această rasa poate fi dificilă, dar în schimb este una politicoasă şi răbdătoare. Unii nu acceptă gulerele şi lesele foarte uşor, în schimb alţii nu sunt deranjaţi de ele. În China cainii Chow Chow au fost folosiţi pentru apărarea diverselor locuri şi pentru tragerea săniilor; de aceea sunt o fire muncitoare, autonomă şi dominantă. În trecut carnea sa era sursă de hrană, iar blana le era vândută în pieţe. Crescătorii au încercat de-a lungul timpului să încrucişeze această rasa pentru a obţine un companion potrivit pentru familii.  


Înfăţişarea acestor caini contribuie la mitul despre temperamentul său; faţa ridată sau încruntată, ochii mici aşezaţi adânc în cap şi coama de leu intimidează privitorul. Fiind un caine cu o demnitate şi o rezervă de invidiat, îşi va arăta afecţiunea numai acelora pe care îi iubeşte cu adevărat şi nu este ca alte rase jucăuş şi drăgălaş cu oricine. 
Deşi se adaptează programului dumneavoastră şi nu are probleme să fie singur cât timp nu sunteţi acasă, cel mai bine se va simţi în compania dumneavoastră şi nu ţinut în curte în lanţ. 

ultimele cautari: Chow-chow de vanzare, rasa de caini Chow-Chow de vanzare, caini, vand pui Chow-Chow

Probleme de sănătate şi îngrijire  

În cazul acestor caini fiţi atenţi la dispalzii de şold. Sunt predispuşi să sufere iritaţii ale ochilor denumite entropion, cauzate de anormalităţi ale pleoapelor şi poate fi corectată cu operaţii chirurgicale. În afară de acestea sunt o rasa de caini rezistentă şi sănătoasă. Problemele cu pielea sau cu hormonii pot apărea la Chow Chow. De obicei sunt moştenite şi de cele mai multe ori sunt vizibile la catelusi. 
Perierele regulate ale blănii lor lungi sunt importante pentru a menţine înfăţişarea lor distinctă şi mândră. Are anumite sezoane de năpârlire greoaie şi o îngrijire deosebită trebuie să fie acordată atunci când cainele năpârleşte sub-blana lor deasă. Puteţi folosi odată pe lună sau în aceste perioade şampon cu concentraţie mică pentru îmbăieri. 


Când sunt catei blana lor creşte foarte repede şi fără o periere zilnică se va încâlci foarte uşor. Tranziţia de la o blană de catel la una de adult durează câteva luni. Blana unui adult este mai uşor de întreţinut, dar va avea nevoie de o oră sau două pe săptămână de periere pentru a arăta bine. Perioadele lor de năpârlire pot apărea de 2-3 ori pe an şi trebuie să fiţi atenţi în aceste perioade pentru a nu vă umple casa cu păr. De cele mai multe ori aceşti caini preferă ca stăpânul lor să facă această operaţiune de periere, decât să fie supuşi unui profesionist. 


Exerciţii şi dresaj 

Chow Chow pot fi chiar leneşi, dar trebuie să fie luaţi la plimbări zilnice pentru a le consuma energia şi să le menţineţi musculatura sănătoasă. Cainii acestei rase care nu are parte de aceste plimbări zilnice va dezvolta o varietate de probleme comportamentale.

Trebuie să fie extensiv socializat de mici pentru a se combate un comportament potenţial de supra-protecţie oferit stăpânului. Au nevoie de dresaj ferm chiar de la început, pentru a ştii cine deţine controlul deoarece sunt o rasa dominantă şi au nevoie de un stăpân la fel sau chiar mai dominant decât el. Stăpânul unui asemenea catel trebuie să fie o persoană calmă, care este de la natură fermă, încrezătoare şi consistentă în acţiunile şi deciziile sale. Cu un asemenea proprietar cainele Chow Chow se poate dezvolta bine şi armonios. Problemele apar atunci când cainele trăieşte alături de stăpâni care nu înţeleg cum să se poziţioneze în rolul masculului alfa şi să se menţină acolo. Dacă permiteţi cainelui să creadă că deţine controlul în casă poate deveni foarte încăpăţânat, protector, serios şi foarte independent. Dacă sunteţi într-o asemenea situaţie cu cainele dumneavoastră este bine să ştiţi că va fi agresivi cu străinii şi cu alţi caini pe care nu-i cunoaşte.


Sunt firi inteligente, dar nu întotdeauna uşor de dresat. Nu au aceeaşi dorinţă de a-şi mulţumi stăpânul ca şi alte rase, nu tolerează pedepsele fizice, nu pot fi forţaţi să facă ceva fără voinţa lor. Este un gânditor şi îşi va trasa singuri următorii paşi dacă nu sunteţi atent să-l controlaţi. Este un caine puternic, regal, frumos şi este conştient de aceste trăsături. Aşteaptă să fie tratat cu demnitate şi respect, calităţi pe care le va arăta la rândul său stăpânilor. 
Nu este o rasa pentru oricine, fiind temperamental şi independent; suspicios de la natură cu străinii şi protector cu familia de adopţie – devenind extrem de teritorial în anumite situaţii. 

ultimele cautari: caini rasa Chow-chow de vanzare, rasa de caini Chow-Chow de vanzare, caini, vand Chow-Chow

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920