caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Basset Hound de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Basset Hound de vanzare. Caini de talie mica pe care ii recomandam clientilor care stau la bloc.Sunt caini carora le place miscarea insa este bine sa nu exagerati.Si apropo, atentie la trepte, sunt caini lungi si ar putea avea probleme cu coloana.

TARA DE ORIGINE: Anglia.

APTITUDINI: Un foarte bun caine de companie dar si de vanatoare.

DIMENSIUNI: Detin o inaltime la greban de 33-38 cm, iar din punct de vedere al mobilitatii, sunt destul de greoi pentru inaltimea lor.

BLANA: Pentru Basset Hound aproape orice combinatie de culori este permisa, iar de obicei culorile intalnite la aceasta rasa sunt maro, negru si binenteles alb.

INGRIJIREA NECESARA: Nu este un caine care sa necesite o ingrijire foarte complicata.Este suficient sa-l periati o data la cateva zile iar o data pe saptamana trebuie curatate urechile atat in interior cat si in exterior.Nu ar fi rau nici daca veti curata faldurile pielii.Ghearele se vor scurta periodic.Sunt caini care au tendinta spre ingrasare astfel incat este necesar sa nu-i administrati prea multa hrana (in special cea de casa).Un alt lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este ingrijirea ochilor, ingrijire care se face prin administrarea periodica de picaturi.

basset hound de vanzare, caini, vand basset hound, pui basset hound de vanzare, catei, vanzari basset hound.

CARACTER: Sunt caini echilibrati, iubitori, cu simtul umorului, stiu sa se bucure de prezenta stapanului, se inteleg bine cu copii dar si cu animalele.Este un caine care poate fi influentat cu usurinta in bine de catre stapanul sau.

DRESAJ: Sunt caini care se dreseaza relativ usor.Sunt putin independenti astfel incat este recomandabil sa aveti rabdare in dresajul unui Basset.Este de recomandat sa nu epuizati un Basset in perioada de crestere si aceasta tocmai din motivul ca au nevoie de intrega energie pentru a se dezvolta armonios.

COMPORTAMENT SOCIAL:  Sun caini care se inteleg foarte bine atat cu copiii, pe care ii iubeste cat si cu animalele.Relatia cu strainii este una buna dar in cazul in care vor simti un pericol real, cu siguranta veti fi instiintat printr-un latrat puternic.Ideal este sa achizitionati doua astfel de exemplare din cauza faptului ca sufera acut de singuratate.

EXERCITII: Sunt caini care se preteaza pentru persoanele nu foarte active pentru ca acest caine este unul destul de lent si greoi care se multumeste cu cele trei iesiri clasice in jurul blocului in care locuiti.Sunt caini care adora sa exploreze astfel incat daca aveti posibilitatea sa-l lasati in voie printr-o gradina il veti face foarte fericit.

Blana unui Basset Hound este scurtă, greoaie şi moale la atingere, care necesită timp îndelungat de a fi pieptănată. O periere odată sau de două ori pe săptămână înlătură părul afectat de cădere şi menţine pielea curată. În timpul năpârlirii abundente este recomandat a se pieptăna des şi de a fi îmbăiat.

ISTORICUL RASEI

Documentele istorice ne oferă puţine informaţii legate de cainii din rasa Basset Hound până în jurul anilor 1500, şi în această perioadă era cunoscut ca şi vanator de bursuci. Puţinele documente pe care le avem din acea perioadă ne arată că aceşti caini se trag din vechii gonaci St. Hubert, care erau cainii de vanatoare ai abaţiei St. Hubert din Munţii Ardeni, zona centrală şi capitală a pădurilor din aceşti munţi unde se practica vânătoarea.

Aceşti gonaci din Munţii Ardeni au fost aduşi în Marea Britanie în 1066 în timpul invaziei normande şi erau folosiţi în haită pentru a vâna cerbi. Englezii i-au dat numele de Bloodhound (gonaci de sânge) acestui caine importat, transformând complet acest caine de vanatoare belgian într-unul de calitate în ceea ce priveşte luarea urmei vânatului, cu un organ olfactiv de excepţie faţă de alte rase cunoscute omului. Apoi, această rasa a fost încrucişată cu Basset Hound care a fost dezvoltată mai târziu pentru a mări dimensiunile rasei.

Odată ce cainii Basset Hound au câştigat popularitate, au adunat mulţi admiratori începând cu Regele Edward al VII-lea şi până la Shakespeare. Dar înainte de aceasta, de la cele mai fragede timpuri ale originii sale până la Revoluţia Franceză, informaţiile despre această rasa sunt sumare şi de cele mai multe ori nesusţinute de documente. Înainte de război erau folosiţi deoarece aveau picioare scurte şi cu pasul lent; dar din cauza războiului au fost lăsaţi la o parte, s-au dispersat sau au dispărut cu totul în anumite zone.

După Revoluţie, oamenii de rând au preluat activitatea vânătorii adăugând armele şi folosind caini pe care îi puteau urma liniştit pe jos. Ei aveau nevoie de un caine cu care puteau să menţină pasul, dar şi unul cu un  simţ olfactiv dezvoltat, precum şi cu o constituţie puternică, osoasă care să reziste o perioadă mai îndelungată la efort şi la urmărirea vânatului. Basset Hound era cainele care se potrivea la toate aceste cerinţe pe care le aveau vânătorii. Datorită vitezei mici a cainelui în urmărirea vânatului s-a descoperit că era mult mai uşor pentru vânător să împuşte pradă deoarece devenea o ţintă mai sigură.

Cu o privirea aşa de dulce şi sfioasă, nu este de mirare că personalitatea cainilor Basset Hound este una blândă şi gentilă, cu o ţinută pacificatoare care dezminte puterea deţinută de aceşti vanatori şi copoi patrupezi. Datorită personalităţii lor blânde şi senine, precum şi a toleranţei lor extreme această rasa a devenit una dintre cele mai populare la nivelul familiilor care deţin caini. Aceşti caini sunt bine crescuţi de la natură, au un simţ intern al bunelor maniere. Dacă adăugăm această caracteristică la celelalte pe care le-am prezentat deja putem conchide că rasa Basset Hound este un caine perfect pentru familii cu copii care au posibilitatea de a-l lăsa să se joace cât mai mult timp în aer liber cu copiii. Dar trebuie să reţineţi că acest catel nu este perfect pentru a fi călărit de copii, în cazul în care acest lucru se întâmplă lungimea şi constituţia cainelui va avea de suferit.

uc: basset hound de vanzare, caini basset hound de vanzare, catei, vanzari basset hound

Basset Hound este un caine calm, care iubeşte mâncarea şi este uşor de dresat dacă se foloseşte recompensarea sub formă culinară. Răspund foarte bine la un dresaj blând, calm şi răbdător, cu recompense şi întăriri verbale pozitive pe măsură ce învaţă comenzile. Din păcate, sunt recunoscuţi a combina încăpăţânarea cu programul lor de dresaj, de aceea este indicat a se căuta un program potrivit fiecărui caine în parte. În programul lor de dresaj trebuie să fie inclus şi o mare doză de supunere pentru a nu-l scăpa de sub control în momentul în care simţul lor olfactiv se va dezvolta şi va reuşi să prindă urma animalelor. 

Un aspect important de reţinut este acela că caini Basset Hound est un caine obişnuit cu haita; trăgându-se din haite mari şi de aceea sunt familiari cu mulţimea de oameni sau animale pe lângă ei. Cu toate acestea, ei nu sunt firi agresive, iar cei mai mulţi proprietari de Basset Hound recunosc că îi privesc ca pe caini care stau în permanenţă alături de stăpân sau în poala lui. În cazul multor rase de caini s-au înregistrat acte de violenţă între masculi şi femele, datorită personalităţii cainilor şi a simţului lor teritorial. Totuşi, în ceea ce priveşte cainii Basset Hound nu se vor observa asemenea comportamente, deoarece ei sunt agreabili atât cu alte rase, cât şi cu cainii de sexe opuse sau nu din rasa lor.

Una dintre preocupările majore în privinţa rasei de caini Basset Hound este obezitatea; nu numai legat de greutate, dar şi de problemele pe care le va întâmpina la nivelul discurilor intervertebrale. Sugestii de teste care trebuie făcute periodic sunt cele la ochi şi ale sângelui, împreună cu o verificare ocazională a luxării rotulei de la genunchi.

Alte afectiuni posibile ale acestei rase de caini sunt :

·  ologirea picioarelor din faţă;
·
  comportament obsesiv compulsiv (COC);
·
  Entropion;
·
  ectropie; 
·
otită externă;
·
  afecţiuni ale discurilor intervertebrale;
·
  Glaucom;
·
  boala von Willebrands;
·
  torsiuni gastrice;
·
  chisturi la picioare;
·
  infecţii;

·
  Umflarea cu aer se poate prezenta la aceşti caini datorită iubirii pe care o manifestă faţă de mâncare, cu posibile ologiri şi paralizie datorită greutăţii în plus asupra picioarelor şi asupra şirei spinării.

Basset Hound este una dintre rasele de caini care necesită exerciţii în baza unui program regulat datorită capacităţii lor de a câştiga uşor greutate şi a celeia de a fi o fire mai leneşă. Un alt aspect al exersării lor este acela de a-l lăsa liber din lesă pe perioada plimbării pentru a-l obişnui cu comenzile de a se întoarce la voi în cadrul unei vânători. Totuşi, o plimbare în jurul casei sau a cartierului nu este indicată şi eficientă în cazul unui Basset; va trebui să dedicaţi mai mult timp acestei activităţi pentru a evita obezitatea. Odată cu exerciţiile mai trebuie să introduceţi şi un regim alimentar în viaţa cainelui pentru a nu se crea blocaje sau straturi de grăsime excesive. Lipsa de activitate nu numai că va cauza obezitatea la această rasa, dar şi probleme cu oasele şi încheieturile.  

În ceea ce priveşte dresajul trebuie să ţinem cont de firea încăpăţânată şi lentă a cainilor Basset Hound. Dresarea lor presupune găsirea unui program adecvat firii lor, care să fie aplicat cu blândeţe, răbdare şi multe recompense. Dar cu toate eforturile pe care le veţi depune vă asigurăm că rezultatul pe care îl veţi obţine va fi mai mult decât satisfăcător şi veţi avea nu numai un membru noi al familiei, ci şi un companion fidel.

basset hound de vanzare, vand basset hound, poze basset hound, cumpar basset hound Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Basset Hound de Vanzare


Basset Hound de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Basset Hound


Basset Hound de vanzare. Caini de talie mica pe care ii recomandam clientilor care stau la bloc.Sunt caini carora le place miscarea insa este bine sa nu exagerati.Si apropo, atentie la trepte, sunt caini lungi si ar putea avea probleme cu coloana.

TARA DE ORIGINE: Anglia.

APTITUDINI: Un foarte bun caine de companie dar si de vanatoare.

DIMENSIUNI: Detin o inaltime la greban de 33-38 cm, iar din punct de vedere al mobilitatii, sunt destul de greoi pentru inaltimea lor.

BLANA: Pentru Basset Hound aproape orice combinatie de culori este permisa, iar de obicei culorile intalnite la aceasta rasa sunt maro, negru si binenteles alb.

INGRIJIREA NECESARA: Nu este un caine care sa necesite o ingrijire foarte complicata.Este suficient sa-l periati o data la cateva zile iar o data pe saptamana trebuie curatate urechile atat in interior cat si in exterior.Nu ar fi rau nici daca veti curata faldurile pielii.Ghearele se vor scurta periodic.Sunt caini care au tendinta spre ingrasare astfel incat este necesar sa nu-i administrati prea multa hrana (in special cea de casa).Un alt lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este ingrijirea ochilor, ingrijire care se face prin administrarea periodica de picaturi.

basset hound de vanzare, caini, vand basset hound, pui basset hound de vanzare, catei, vanzari basset hound.

CARACTER: Sunt caini echilibrati, iubitori, cu simtul umorului, stiu sa se bucure de prezenta stapanului, se inteleg bine cu copii dar si cu animalele.Este un caine care poate fi influentat cu usurinta in bine de catre stapanul sau.

DRESAJ: Sunt caini care se dreseaza relativ usor.Sunt putin independenti astfel incat este recomandabil sa aveti rabdare in dresajul unui Basset.Este de recomandat sa nu epuizati un Basset in perioada de crestere si aceasta tocmai din motivul ca au nevoie de intrega energie pentru a se dezvolta armonios.

COMPORTAMENT SOCIAL:  Sun caini care se inteleg foarte bine atat cu copiii, pe care ii iubeste cat si cu animalele.Relatia cu strainii este una buna dar in cazul in care vor simti un pericol real, cu siguranta veti fi instiintat printr-un latrat puternic.Ideal este sa achizitionati doua astfel de exemplare din cauza faptului ca sufera acut de singuratate.

EXERCITII: Sunt caini care se preteaza pentru persoanele nu foarte active pentru ca acest caine este unul destul de lent si greoi care se multumeste cu cele trei iesiri clasice in jurul blocului in care locuiti.Sunt caini care adora sa exploreze astfel incat daca aveti posibilitatea sa-l lasati in voie printr-o gradina il veti face foarte fericit.

Blana unui Basset Hound este scurtă, greoaie şi moale la atingere, care necesită timp îndelungat de a fi pieptănată. O periere odată sau de două ori pe săptămână înlătură părul afectat de cădere şi menţine pielea curată. În timpul năpârlirii abundente este recomandat a se pieptăna des şi de a fi îmbăiat.

ISTORICUL RASEI

Documentele istorice ne oferă puţine informaţii legate de cainii din rasa Basset Hound până în jurul anilor 1500, şi în această perioadă era cunoscut ca şi vanator de bursuci. Puţinele documente pe care le avem din acea perioadă ne arată că aceşti caini se trag din vechii gonaci St. Hubert, care erau cainii de vanatoare ai abaţiei St. Hubert din Munţii Ardeni, zona centrală şi capitală a pădurilor din aceşti munţi unde se practica vânătoarea.

Aceşti gonaci din Munţii Ardeni au fost aduşi în Marea Britanie în 1066 în timpul invaziei normande şi erau folosiţi în haită pentru a vâna cerbi. Englezii i-au dat numele de Bloodhound (gonaci de sânge) acestui caine importat, transformând complet acest caine de vanatoare belgian într-unul de calitate în ceea ce priveşte luarea urmei vânatului, cu un organ olfactiv de excepţie faţă de alte rase cunoscute omului. Apoi, această rasa a fost încrucişată cu Basset Hound care a fost dezvoltată mai târziu pentru a mări dimensiunile rasei.

Odată ce cainii Basset Hound au câştigat popularitate, au adunat mulţi admiratori începând cu Regele Edward al VII-lea şi până la Shakespeare. Dar înainte de aceasta, de la cele mai fragede timpuri ale originii sale până la Revoluţia Franceză, informaţiile despre această rasa sunt sumare şi de cele mai multe ori nesusţinute de documente. Înainte de război erau folosiţi deoarece aveau picioare scurte şi cu pasul lent; dar din cauza războiului au fost lăsaţi la o parte, s-au dispersat sau au dispărut cu totul în anumite zone.

După Revoluţie, oamenii de rând au preluat activitatea vânătorii adăugând armele şi folosind caini pe care îi puteau urma liniştit pe jos. Ei aveau nevoie de un caine cu care puteau să menţină pasul, dar şi unul cu un  simţ olfactiv dezvoltat, precum şi cu o constituţie puternică, osoasă care să reziste o perioadă mai îndelungată la efort şi la urmărirea vânatului. Basset Hound era cainele care se potrivea la toate aceste cerinţe pe care le aveau vânătorii. Datorită vitezei mici a cainelui în urmărirea vânatului s-a descoperit că era mult mai uşor pentru vânător să împuşte pradă deoarece devenea o ţintă mai sigură.

Cu o privirea aşa de dulce şi sfioasă, nu este de mirare că personalitatea cainilor Basset Hound este una blândă şi gentilă, cu o ţinută pacificatoare care dezminte puterea deţinută de aceşti vanatori şi copoi patrupezi. Datorită personalităţii lor blânde şi senine, precum şi a toleranţei lor extreme această rasa a devenit una dintre cele mai populare la nivelul familiilor care deţin caini. Aceşti caini sunt bine crescuţi de la natură, au un simţ intern al bunelor maniere. Dacă adăugăm această caracteristică la celelalte pe care le-am prezentat deja putem conchide că rasa Basset Hound este un caine perfect pentru familii cu copii care au posibilitatea de a-l lăsa să se joace cât mai mult timp în aer liber cu copiii. Dar trebuie să reţineţi că acest catel nu este perfect pentru a fi călărit de copii, în cazul în care acest lucru se întâmplă lungimea şi constituţia cainelui va avea de suferit.

uc: basset hound de vanzare, caini basset hound de vanzare, catei, vanzari basset hound

Basset Hound este un caine calm, care iubeşte mâncarea şi este uşor de dresat dacă se foloseşte recompensarea sub formă culinară. Răspund foarte bine la un dresaj blând, calm şi răbdător, cu recompense şi întăriri verbale pozitive pe măsură ce învaţă comenzile. Din păcate, sunt recunoscuţi a combina încăpăţânarea cu programul lor de dresaj, de aceea este indicat a se căuta un program potrivit fiecărui caine în parte. În programul lor de dresaj trebuie să fie inclus şi o mare doză de supunere pentru a nu-l scăpa de sub control în momentul în care simţul lor olfactiv se va dezvolta şi va reuşi să prindă urma animalelor. 

Un aspect important de reţinut este acela că caini Basset Hound est un caine obişnuit cu haita; trăgându-se din haite mari şi de aceea sunt familiari cu mulţimea de oameni sau animale pe lângă ei. Cu toate acestea, ei nu sunt firi agresive, iar cei mai mulţi proprietari de Basset Hound recunosc că îi privesc ca pe caini care stau în permanenţă alături de stăpân sau în poala lui. În cazul multor rase de caini s-au înregistrat acte de violenţă între masculi şi femele, datorită personalităţii cainilor şi a simţului lor teritorial. Totuşi, în ceea ce priveşte cainii Basset Hound nu se vor observa asemenea comportamente, deoarece ei sunt agreabili atât cu alte rase, cât şi cu cainii de sexe opuse sau nu din rasa lor.

Una dintre preocupările majore în privinţa rasei de caini Basset Hound este obezitatea; nu numai legat de greutate, dar şi de problemele pe care le va întâmpina la nivelul discurilor intervertebrale. Sugestii de teste care trebuie făcute periodic sunt cele la ochi şi ale sângelui, împreună cu o verificare ocazională a luxării rotulei de la genunchi.

Alte afectiuni posibile ale acestei rase de caini sunt :

·  ologirea picioarelor din faţă;
·
  comportament obsesiv compulsiv (COC);
·
  Entropion;
·
  ectropie; 
·
otită externă;
·
  afecţiuni ale discurilor intervertebrale;
·
  Glaucom;
·
  boala von Willebrands;
·
  torsiuni gastrice;
·
  chisturi la picioare;
·
  infecţii;

·
  Umflarea cu aer se poate prezenta la aceşti caini datorită iubirii pe care o manifestă faţă de mâncare, cu posibile ologiri şi paralizie datorită greutăţii în plus asupra picioarelor şi asupra şirei spinării.

Basset Hound este una dintre rasele de caini care necesită exerciţii în baza unui program regulat datorită capacităţii lor de a câştiga uşor greutate şi a celeia de a fi o fire mai leneşă. Un alt aspect al exersării lor este acela de a-l lăsa liber din lesă pe perioada plimbării pentru a-l obişnui cu comenzile de a se întoarce la voi în cadrul unei vânători. Totuşi, o plimbare în jurul casei sau a cartierului nu este indicată şi eficientă în cazul unui Basset; va trebui să dedicaţi mai mult timp acestei activităţi pentru a evita obezitatea. Odată cu exerciţiile mai trebuie să introduceţi şi un regim alimentar în viaţa cainelui pentru a nu se crea blocaje sau straturi de grăsime excesive. Lipsa de activitate nu numai că va cauza obezitatea la această rasa, dar şi probleme cu oasele şi încheieturile.  

În ceea ce priveşte dresajul trebuie să ţinem cont de firea încăpăţânată şi lentă a cainilor Basset Hound. Dresarea lor presupune găsirea unui program adecvat firii lor, care să fie aplicat cu blândeţe, răbdare şi multe recompense. Dar cu toate eforturile pe care le veţi depune vă asigurăm că rezultatul pe care îl veţi obţine va fi mai mult decât satisfăcător şi veţi avea nu numai un membru noi al familiei, ci şi un companion fidel.

basset hound de vanzare, vand basset hound, poze basset hound, cumpar basset hound Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920