caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Bichon Havanez de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Bichon Havanez de vanzare. Se poate spune cu certitudine ca Bichonul Havanez reprezinta varietatea cea mai mare dintre bichoni (max 7 kg), insa este la fel de echilibrat ca temperament si este recomandat oricarei familii.

Durata de viata: 14-15 ani;
Grupa: Bichon/Câini de companie cu talie mică;
Culoare: orice culoare, inclusiv galben, crem, alb, argintiu, albastru şi negru;
Lungimea firului de păr : mediu, scurt;
Năpârlire: medie spre slab;

Înălţime: 22 –29 cm la mascul şi la femelă;
Greutate: 3 – 5 kg la mascul şi la femelă;
Suprafaţa de trai: Sunt foarte potriviţi pentru traiul în casă.

Rasa Havanez este înrudită cu Bichon Frise şi posedă aceeaşi prietenie faţă de oricine, dorinţa de a face pe placul stăpânilor. Sunt recunoscuţi pentru inteligenţa şi natura lor jucăuşă, precum şi pentru prezenţa lor incredibilă şi blana moale. La început a mai fost cunoscut şi sub denumirile de Poodle Spaniol de mătase, Câinele mătăsos de Havana. Erau foarte populari în rândul aristocraţiei şi a rămas un favorit al specialiştilor în rase chinologice.  uc: bichon havanez de vanzare, caini, vand bichon havanez, vanzare bichon havanez, pui.

Istoric: Acest mic căţeluş interesant se consideră a avea aceeaşi descendenţă ca şi Bichon Frise, şi amândouă rasele au multe legături în dezvoltarea lor cu insulele Tenerife. Î acest loc, multe varietăţi de câini erau izolate de influenţele europene, precum şi de tendinţa continentală de a încrucişa rasele între ele pentru îmbunătăţirea raselor de câini. În timp ce multe rase extraordinare au căzut victime acestei deprinderi europene. Havanezului i s-a permis dezvoltarea nestingherită în cadrul tropical, adaptându-se în final acestui mediu. Comerţul limitat între insulă şi continent nu numai că a controlat afluxul de rase de câini din afară, dar a permis şi înflorirea numărului de exemplare din această rasă care mai apoi s-a extins şi pe continent.

Pentru muţi ani nu au fost vânduţi pe bani, iar singura metodă de a intra în posesia unui asemenea câine era dacă cineva îl oferea cadou. Acest fapt a ajutat la ridicarea statutului lor de câini ai claselor sociale înalte, al nobilimii din Europa. În momentul în care au fost descoperiţi de către europeni, aceşti câini au devenit instantaneu o senzaţie – chiar şi Charles Dickens sau Regina Victoria aveau un Havanez ca şi animalul favorit de companie.

Descriere: Deşi este considerat un animal de companie de talie mică, de buzunar Havanezul are o constituţie solidă şi pare a fi mai mult un câine de familie decât un câine de poală. Cu toate că nu are mai mult de 30 de cm înălţime are o ţinută mândră, cu o personalitate puternică şi nu refuză niciodată ocazia de a se juca sau „lupta”. Părul său este lung şi mătăsos, dând impresia unui bulgăre de blană care este mereu gata de joacă. Crescătorii nu ar trebui să taie din părul său, în afară de cea de pe picioare pentru a se evita eventualele probleme de mişcare. Sunt acceptate bentiţele sau clamele care să-i susţină părul pe cap, dar în rest blana trebuie să cadă în voie pe tot corpul, cu o lungime de la 15 până la 20 cm şi cu o aparenţă de mătase brută. Culorile blănii la această rasă pot să difere de albul pur al Bichonului Frise, deşi amândoi provin din acelaşi strămoş şi au locuit pe aceeaşi insulă. De fapt, nu pot fi doar albi, ci pot fi şi de culoarea şampaniei, ciocolatei, sau crem, argintiu, negru sau aurii. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de coloratura blănii căţelului prezentat trebuie să ţineţi cont de faptul că nu este imposibil ca ei să fie şi în combinaţii de două, trei culori.

Temperamentul: Printre cei care au întâlnit un Havanez au descoperit că este greu de a-i rezista drăgălăşeniei pe care o arată prin privirea lor sau de personalitatea lor activă. Câinii din rasa Havanez tinde să fie un câine care adoră atenţia care i se acordă şi este conştient că nu o vor putea obţine dacă vor sta toată ziua lungiţi în poala stăpânului. În schimb, sunt dispuşi mereu să facă diverse giumbuşlucuri şi hârjoneli pentru a stârni râsul şi buna dispoziţie a stăpânului. Este un animal prietenos, nu caută ceartă sau harţă; de aceea este un bun companion mai ales pentru copiii, dar şi pentru vârstnici.

Exerciţii: Sunt câini jucăuşi şi îndrăzneţi, dar nu necesită multe exerciţii de mişcare. Dacă nu sunteţi o persoană căreia să-i placă plimbările lungi prin cartier sau natură, dar sunteţi dispuşi la o mică plimbare în parc sau o mică hârjoneala în sufragerie atunci Havanezul este câinele cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Deşi nu sunt firi leneşe, dimensiunile lor reduse îi obligă să parcurgă dublul distanţei pe care stăpânul lor o face pentru a ţine pasul cu el şi acest lucru duce la consumarea energiei lor.

Perierea: Pentru mulţi oameni perierea este un factor de decizie atunci când se vorbeşte despre achiziţionarea unui căţel din rasa Havanez. Cu blana lor lungă de 15 –20 cm Havanezi se încadrează categoria câinilor care necesită o întreţinere de înaltă calitate. Ei necesită o periere atentă cel puţin odată la două zile, sau câteva plimbări pe săptămână la cabinet pentru toaletare, fapt care contravine persoanelor care au un program încărcat. Pe lângă aceasta, câinii cu culori pale, deschise pot avea pete de culoare ruginie la colţurile ochilor sau părul din jurul nărilor, botului se poate murdări atunci când mănâncă. Odată cu îmbăierea lor ar trebui să se acorde timp pentru uscarea părului patrupedului.

Dresajul: Câinele Havanez posedă o minte ascuţită şi inteligentă. Dacă se ştie cum să fie abordat este deschis spre cunoaştere şi învăţare; va reuşi să reţină şi dresajul despre supunere, la fel de repede pe cât reţine şi redă trucurile care i se arată. În cazul în care dresajul este efectuat adecvat şi încurajat constant câinele va învăţa multe trucuri şi va deprinde bunele maniere în timp scurt. Fiţi atenţi că acest câine adoră joacă şi nu se va feri de a face pe clovnul dacă el consideră că asta va atrage bună starea stăpânului. Lipsa lui de seriozitate poate crea probleme în cazul unui dresor foarte serios şi autoritar.

Probleme de sănătate: La fel ca şi alte rase de câini, Havanezul poate fi subiectul unei varietăţi de probleme de sănătate. Este indicat ca atunci când vă decideţi să achiziţionaţi un astfel de câine să vă interesaţi la alţi stăpâni sau la medici despre aceste probelme care pot apărea în decursul timpului. Un crescător cu reputaţie trebuie să deţină astfel de informaţii pe care să vi le pună la dispoziţie, să vă explice punctele pro şi contra care decurg din deţinerea unui astfel de căţel. Printre probleme de sănătate care pot afecta câinii din rasa Havanez se numără :


• Cataracte juvenile;  
• Condrodisplazie ;
• Boala lui Legg-Calve-Perthes (LCP) – este o boală necrozantă a capului femural la picioare ;
• Displazia umărului;
• Anormalităţi ale ficatului;  
• Probleme cardiace.

Un crescător responsabil va fi bine informat despre aceste probleme care pot apărea la căţeluşi şi de aceea îşi va supune exemplarele la teste riguroase pentru a se asigura de sănătatea puilor. Asiguraţi-vă de cunoaşterea acestor condiţii pentru a le putea preîntâmpina şi de a intra în posesia unui căţeluş normal, sănătos şi bine socializat.  
Căţeluşul Havanez este unul plin de afecţiune şi deşi mulţi nu cunosc el face parte din familia Bichonilor. Această rasă este prezentă încă din Grecia antică şi s-a răspândit în toată Europa odată cu creşterea influenţei Imperiului Spaniol în anii 1500. Erau cunoscuţi atunci ca buni companioni şi rezistenţi la îndelungi călătorii cu corăbiile maritime din acele vremuri.

uc: vanzari bichon havanez, vanzare, cumparare, imperecheri bison, caut pui de bichon havanez, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Bichon Havanez de Vanzare


bichon havanez de vanzare
masculi si femele
2 luni


Bichon Havanez Alb de Vanzare


bichon havanez alb de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Bichon Havanez


Bichon Havanez de vanzare. Se poate spune cu certitudine ca Bichonul Havanez reprezinta varietatea cea mai mare dintre bichoni (max 7 kg), insa este la fel de echilibrat ca temperament si este recomandat oricarei familii.

Durata de viata: 14-15 ani;
Grupa: Bichon/Câini de companie cu talie mică;
Culoare: orice culoare, inclusiv galben, crem, alb, argintiu, albastru şi negru;
Lungimea firului de păr : mediu, scurt;
Năpârlire: medie spre slab;

Înălţime: 22 –29 cm la mascul şi la femelă;
Greutate: 3 – 5 kg la mascul şi la femelă;
Suprafaţa de trai: Sunt foarte potriviţi pentru traiul în casă.

Rasa Havanez este înrudită cu Bichon Frise şi posedă aceeaşi prietenie faţă de oricine, dorinţa de a face pe placul stăpânilor. Sunt recunoscuţi pentru inteligenţa şi natura lor jucăuşă, precum şi pentru prezenţa lor incredibilă şi blana moale. La început a mai fost cunoscut şi sub denumirile de Poodle Spaniol de mătase, Câinele mătăsos de Havana. Erau foarte populari în rândul aristocraţiei şi a rămas un favorit al specialiştilor în rase chinologice.  uc: bichon havanez de vanzare, caini, vand bichon havanez, vanzare bichon havanez, pui.

Istoric: Acest mic căţeluş interesant se consideră a avea aceeaşi descendenţă ca şi Bichon Frise, şi amândouă rasele au multe legături în dezvoltarea lor cu insulele Tenerife. Î acest loc, multe varietăţi de câini erau izolate de influenţele europene, precum şi de tendinţa continentală de a încrucişa rasele între ele pentru îmbunătăţirea raselor de câini. În timp ce multe rase extraordinare au căzut victime acestei deprinderi europene. Havanezului i s-a permis dezvoltarea nestingherită în cadrul tropical, adaptându-se în final acestui mediu. Comerţul limitat între insulă şi continent nu numai că a controlat afluxul de rase de câini din afară, dar a permis şi înflorirea numărului de exemplare din această rasă care mai apoi s-a extins şi pe continent.

Pentru muţi ani nu au fost vânduţi pe bani, iar singura metodă de a intra în posesia unui asemenea câine era dacă cineva îl oferea cadou. Acest fapt a ajutat la ridicarea statutului lor de câini ai claselor sociale înalte, al nobilimii din Europa. În momentul în care au fost descoperiţi de către europeni, aceşti câini au devenit instantaneu o senzaţie – chiar şi Charles Dickens sau Regina Victoria aveau un Havanez ca şi animalul favorit de companie.

Descriere: Deşi este considerat un animal de companie de talie mică, de buzunar Havanezul are o constituţie solidă şi pare a fi mai mult un câine de familie decât un câine de poală. Cu toate că nu are mai mult de 30 de cm înălţime are o ţinută mândră, cu o personalitate puternică şi nu refuză niciodată ocazia de a se juca sau „lupta”. Părul său este lung şi mătăsos, dând impresia unui bulgăre de blană care este mereu gata de joacă. Crescătorii nu ar trebui să taie din părul său, în afară de cea de pe picioare pentru a se evita eventualele probleme de mişcare. Sunt acceptate bentiţele sau clamele care să-i susţină părul pe cap, dar în rest blana trebuie să cadă în voie pe tot corpul, cu o lungime de la 15 până la 20 cm şi cu o aparenţă de mătase brută. Culorile blănii la această rasă pot să difere de albul pur al Bichonului Frise, deşi amândoi provin din acelaşi strămoş şi au locuit pe aceeaşi insulă. De fapt, nu pot fi doar albi, ci pot fi şi de culoarea şampaniei, ciocolatei, sau crem, argintiu, negru sau aurii. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de coloratura blănii căţelului prezentat trebuie să ţineţi cont de faptul că nu este imposibil ca ei să fie şi în combinaţii de două, trei culori.

Temperamentul: Printre cei care au întâlnit un Havanez au descoperit că este greu de a-i rezista drăgălăşeniei pe care o arată prin privirea lor sau de personalitatea lor activă. Câinii din rasa Havanez tinde să fie un câine care adoră atenţia care i se acordă şi este conştient că nu o vor putea obţine dacă vor sta toată ziua lungiţi în poala stăpânului. În schimb, sunt dispuşi mereu să facă diverse giumbuşlucuri şi hârjoneli pentru a stârni râsul şi buna dispoziţie a stăpânului. Este un animal prietenos, nu caută ceartă sau harţă; de aceea este un bun companion mai ales pentru copiii, dar şi pentru vârstnici.

Exerciţii: Sunt câini jucăuşi şi îndrăzneţi, dar nu necesită multe exerciţii de mişcare. Dacă nu sunteţi o persoană căreia să-i placă plimbările lungi prin cartier sau natură, dar sunteţi dispuşi la o mică plimbare în parc sau o mică hârjoneala în sufragerie atunci Havanezul este câinele cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Deşi nu sunt firi leneşe, dimensiunile lor reduse îi obligă să parcurgă dublul distanţei pe care stăpânul lor o face pentru a ţine pasul cu el şi acest lucru duce la consumarea energiei lor.

Perierea: Pentru mulţi oameni perierea este un factor de decizie atunci când se vorbeşte despre achiziţionarea unui căţel din rasa Havanez. Cu blana lor lungă de 15 –20 cm Havanezi se încadrează categoria câinilor care necesită o întreţinere de înaltă calitate. Ei necesită o periere atentă cel puţin odată la două zile, sau câteva plimbări pe săptămână la cabinet pentru toaletare, fapt care contravine persoanelor care au un program încărcat. Pe lângă aceasta, câinii cu culori pale, deschise pot avea pete de culoare ruginie la colţurile ochilor sau părul din jurul nărilor, botului se poate murdări atunci când mănâncă. Odată cu îmbăierea lor ar trebui să se acorde timp pentru uscarea părului patrupedului.

Dresajul: Câinele Havanez posedă o minte ascuţită şi inteligentă. Dacă se ştie cum să fie abordat este deschis spre cunoaştere şi învăţare; va reuşi să reţină şi dresajul despre supunere, la fel de repede pe cât reţine şi redă trucurile care i se arată. În cazul în care dresajul este efectuat adecvat şi încurajat constant câinele va învăţa multe trucuri şi va deprinde bunele maniere în timp scurt. Fiţi atenţi că acest câine adoră joacă şi nu se va feri de a face pe clovnul dacă el consideră că asta va atrage bună starea stăpânului. Lipsa lui de seriozitate poate crea probleme în cazul unui dresor foarte serios şi autoritar.

Probleme de sănătate: La fel ca şi alte rase de câini, Havanezul poate fi subiectul unei varietăţi de probleme de sănătate. Este indicat ca atunci când vă decideţi să achiziţionaţi un astfel de câine să vă interesaţi la alţi stăpâni sau la medici despre aceste probelme care pot apărea în decursul timpului. Un crescător cu reputaţie trebuie să deţină astfel de informaţii pe care să vi le pună la dispoziţie, să vă explice punctele pro şi contra care decurg din deţinerea unui astfel de căţel. Printre probleme de sănătate care pot afecta câinii din rasa Havanez se numără :


• Cataracte juvenile;  
• Condrodisplazie ;
• Boala lui Legg-Calve-Perthes (LCP) – este o boală necrozantă a capului femural la picioare ;
• Displazia umărului;
• Anormalităţi ale ficatului;  
• Probleme cardiace.

Un crescător responsabil va fi bine informat despre aceste probleme care pot apărea la căţeluşi şi de aceea îşi va supune exemplarele la teste riguroase pentru a se asigura de sănătatea puilor. Asiguraţi-vă de cunoaşterea acestor condiţii pentru a le putea preîntâmpina şi de a intra în posesia unui căţeluş normal, sănătos şi bine socializat.  
Căţeluşul Havanez este unul plin de afecţiune şi deşi mulţi nu cunosc el face parte din familia Bichonilor. Această rasă este prezentă încă din Grecia antică şi s-a răspândit în toată Europa odată cu creşterea influenţei Imperiului Spaniol în anii 1500. Erau cunoscuţi atunci ca buni companioni şi rezistenţi la îndelungi călătorii cu corăbiile maritime din acele vremuri.

uc: vanzari bichon havanez, vanzare, cumparare, imperecheri bison, caut pui de bichon havanez, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920