caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Dog German de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Dog German de vanzare. Caini de paza cu temperament nobil, sunt caini ai unui singur stapan (familii), nesuportand instrainarea.Este un caine loial si incoruptibil, caine curajos care isi face in mod constiincios treaba.

Durata de viaţă: 6-8 ani;

Grupa: Mastiff, de muncă;

Culoarea: negru, alb, negru cu faţa şi picioarele albe, arlechin (alb cu pete negre pe întregul corp fără un anume model), gri închis, cafeniu roşcat;

Lungimea firului de păr: scurtă;

Talie: caini de talie mare;

Năpârlire: moderată;

Înălţime: 68.58-73.66cm la mascul,  68.58-73.66cm la femelă;

Greutate: 54-90 kg. la mascul, 45-59 kg la femelă;

Mediul de trai: Dog-ul German este un caine de talie mare surprinzător de adaptabil care poate tolera spaţii mici de trai precum apartamente dacă au parte de exerciţii regulate în aer liber. La fel de bine se vor descurca şi într-o casă cu o curte de dimensiuni medii sau mari.

Istoric

Un caine foarte similar la înfăţişare cu Dog-ul German se găseşte pe nişte monezi greceşti  datând din anul 36 î.Hr. Au fost consideraţi caini regali şi erau admiraţi şi foarte apreciaţi. Aceşti caini au fost aduşi pe teritoriile care astăzi sunt cunoscute ca şi Europa; erau mai greoi, mai mari şi mai puţin rafinaţi decât ceea ce astăzi este denumit Dog German.

Dog-ul German modern a fost întâi dezvoltat în Germania, cel mai probabil ca încrucişare dintre cainii Mastiff aduşi de oamenii din Asia şi cainii din rasa Irish Wolfhound. Iniţial au fost crescuţi ca şi caini pentru război şi pentru vanarea de animale mari. Erau apreciaţi pentru puterea lor, obedienţa lor şi abilitatea de a munci independent. În secolul al 14-lea germanii au început să folosească activ Dog-ul German ca şi caini pentru vanarea porcilor mistreţi. Acest caine a devenit foarte popular în rândul vanatorilor din Anglia şi la început a fost cunoscut sub denumirea de German Boarhound.

La un moment dat German Boarhound a fost cunoscut ca şi Dog-ul German, deşi nu este prea multă informaţie în ceea ce priveşte această transformare a numelui, de ce şi când s-a întâmplat aceasta. În anul 1880 guvernul german a decretat în mod oficial că Great Dane sau Marele Danez, Dog-ul German să fie denumiţi Deutsche Dogge în cadrul ţării.

Recent, Dog-ul German este de obicei folosit ca şi caine de tras la sanie, dar şi în rolul de companion. Sunt excelenţi şi pentru expoziţii, dar şi pentru paza şi protectie.

Descrierea rasei

Dog-ul german este o rasa de caini de talie mare, giganţi chiar, cu o înfăţişare regală şi puternică. Uneori au fost denumiţi chiar şi Apollo al cainilor datorită dimensiunilor sale, forţei lor şi a ţinutei mândre. Au o constituţie solidă, sunt foarte atletici, deşi calmi şi rezervaţi în comportament. De multe ori Dog-ul German a fost denumit Mastiff German şi chiar dacă sunt numiţi Danezi, aceasta rasa de caini a fost de fapt dezvoltată în Germania.

Capul acestui caine este purtat cu o ţinută demnă, sus pe gâtul puternic şi cu o înfăţişare nobilă. Fălcile lor sunt bine dezvoltate şi pronunţate; nasul este negru şi vizibil. Ochii sunt aşezaţi la o distanţă bine apreciată unul de altul, vioi şi cu o expresie inteligentă. Blana lor poate avea mai multe culori; iar urechile lor sunt fie lăsate naturale şi cutate, fie tăiate şi ţinute sus, drepte. De obicei tăierea urechilor se îndeplineşte în Statele Unite şi foarte rar în alte ţări. Poate saliva uneori excesiv, dar aceasta nu este o problemă majoră.

Gâtul este lung şi cu muşchi bine dezvoltaţi, arcuit. Cutia toracică are coastele bine dezvoltate şi solide, cu pieptul mare şi adânc. Picioarele sunt drepte, cu o osatură şi musculatură bine formate, fără a da impresia de a fi mici. Coada este lungă şi se îngustează spre vârf; este purtată apropiat de picioare. Picioarele lor au labele rotunde, compacte, cu perniţe solide, unghiile puternice. Mişcare lor este uşoară, capabil să parcurgă distanţe mari cu un efort minim. Blana lor este scurtă, lucioasă, cu o strălucire naturală. Este deasă, fină şi lipită de corp. Nu există părţi ale corpului pe care blana să fie mai lungă sau mai deasă, este la fel pe întregul corp şi este uşor de întreţinut.

Temperamentul unui Dog German

Dog-ul German este un caine cu un temperament foarte calm şi blând; loial familiei şi un bun protector chiar dacă nu sunt caini agresivi de la natură. Se împacă bine cu copiii, deşi este bine să-l învăţaţi de la început că nu este bine să sară pe oameni.

Poate fi un minunat companion dacă este socializat adecvat şi dresat de la o vârstă fragedă. Pentru a nu dezvolta un comportament agresiv faţă de alţi caini şi mai ales faţă de masculi este indicat să se înceapă dresajul de timpuriu. Ocazional, masculii de Dog German care nu sunt castraţi vor deveni mai agresivi faţă de alţi caini masculi în special, mai ales dacă sunt în perioada rutului sau dacă este la mijloc o femelă. Este recomandat să fie castraţi sau sterilizaţi dacă nu sunt parte din programe de reproducere. Este indicat să fie crescuţi de mici cu alte animale de companie, precum pisici şi altele pentru a se evita problemele de dominaţie.

Rasa Dog German este una mai degrabă rezervata cu străinii la maturitate, dar acesti cainisunt foarte jucăuşi cu membrii familiei. Nivelul lor de activitate este moderat şi va fi nevoie de dresaj pentru a-i ajuta cum să se comporte în anumite situaţii. Dresarea lor va fi relativ provocatoare, dar răspund bine la comenzile stăpânilor, la metode pozitive. Sunt reticenţi cu străinii şi va avea nevoie de ceva timp pentru a cunoaşte noi oameni şi de a-i primi în casă şi în apropierea familiei de adopţie.

Are instincte naturale pentru a fi caine de paza, iar talia sa mare va fi foarte impunătoare în faţă intruşilor intimidându-i aproape instantaneu. Cu toate acestea, pot deveni agresivi dacă se simt ameninţaţi sau dacă percep o ameninţare la adresa membrilor familiei.

dog german de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii

Probleme de sanatate si Ingrijire

Cainii Dog German pot prezenta câteva probleme de sănătate care pot ridica dificultăţi în anumite aspecte. Printre cele mai comune probleme de sănătate putem număra:

·        torsiunea gastrică – cunoscută ca şi umflarea stomacului, este comună la rasele canine cu pieptul mare şi adânc cum este si rasa Dog German. Este indicat să îi hrăniţi cu porţii mici de mâncare şi să le limitaţi exerciţiile după masă pentru a preveni această boală.

·        Alergii ale pielii – poate fi o problemă foarte mare la rasa Dog German şi este indicat să folosiţi produse pentru piele şi şampoane speciale pentru a evita iritaţiile pielii.

·        Tumori ale pielii – pot fi benigne sau maligne, dar va fi nevoie de verificare şi tratament.

·        Cardiomiopatie – probleme ale inimii duc la un posibil infarct şi probleme ale respiraţiei.

·        Displazia de şold poate aparea la cainii Dog German;

·        CVI – cunoscut ca şi sindromul Wobbler sau al nesiguranţei. Aceasta se manifestă printr-o slabă coordonare a mişcărilor, durere la mişcare; poate fi corectat prin intervenţii chirurgicală şi tratamente medicale agresive. 

·        VWD – boala von Willebrands, se va manifesta la Dog German cu sângerări, similare hemofiliei la oameni. 

În ceea ce priveşte pieptănarea acestor caini cerinţele sunt minime, deşi au nevoie de o rutină a pieptănatului. Tot ceea ce trebuie este o perie fermă cu ţepi de cauciuc sau un program de frecarea pielii cu un material nu prea moale, nici aspru. Frecarea pielii va ajuta şi la menţinerea strălucirii blănii, nu numai pentru sănătatea ei.

Cainii Dog German nu sunt caini care să năpârlească mult, dar vor exista sezoane de năpârlire, care pot fi ţinute sub control cu o periere regulată. Folosirea unui şampon cu concentraţie slabă este recomandată doar când este necesar; nu este foarte indicat să scufundaţi tot corpul cainelui în apă. O îmbăiere completă va fi atât dificilă, cât şi dăunătoare blănii, mai ales dacă şamponul nu este complet eliminat din blană după. Dacă doriţi să-l îmbăiaţi complet cel mai bine este să recurgeţi la ajutorul unor profesionişti care ştiu cum să se descurce cu caini de talie mare.

Este foarte important să acordaţi atenţie unghiilor, să le ţineţi la un anumit nivel, să le scurtaţi pentru a nu crea dificultăţi în mişcare. Aveţi grijă să nu tăiaţi prea mult din unghie pentru a nu da de sânge. Mai există şanse de infecţie dacă sunt răni deschise, mai ales la picioare.

Exercitii si Dresaj

Dog-ul German este de obicei inactiv în interior, dar îşi va face exerciţiile pe cont propriu dacă sunt lăsaţi singuri afară. Vor fi fericiţi dacă au parte de un program regulat şi structurat de exerciţii; iar după ce împlinesc un an vor fi buni companioni de jogging. Înainte de maturitate este foarte important să se limiteze cantitatea de exerciţii, mai ales în ceea ce priveşte alergarea şi alte activităţi fizice extenuante pentru a preveni viitoare dezvoltări ale unor probleme cu încheieturile şi muşchii la maturitate.

Cainii Dog German adoră să fie înconjurati de catre oameni şi să participe la orice fel de activitate care implică alergări sau urmăriri cu membrii familiei şi mai ales cu copiii. Fără un program de exerciţii adecvat va deveni turbulent şi violent, oarecum independent, alegând de cele mai multe ori să ignore comenzile stăpânului. Preferă să petreacă câteva ore afară într-un climat temperat; dar va fi neliniştit în perioade răcoroase sau în condiţii de umezeală.

Nu este predispus să câştige în greutate dacă are parte de suficient exerciţii şi să le ţineţi sub control proporţiile hranei. Orice semn de creştere în greutate trebuie să fie monitorizată  imediat şi să le asiguraţi exerciţii adiţionale şi să le asiguraţi o hrană echilibrată. Exerciţii precum plimbări lungi, căţărări sua plimbări pe munte cât timp este ţinut în lesă sunt mai eficiente decât exerciţii intense. 

Dog-ul German este un caine blând şi calm, de obicei uşor de dresat mai ales atunci când dresajul se începe de la o vârstă fragedă. Odată ce au ajuns la maturitate va fi mai greu de dresat. Ţinând cont de dimensiunile sale la maturitate este important să le asiguraţi o bază de dresaj de când sunt mici pentru a-i putea ţine sub control.

Este recomandat să li se asigure şi lecţii de dresaj pentru obedienţă şi socializări dese de la o vârstă fragedă pentru evita comportamente inadecvate sau distructive la maturitate. Dresajul la un acest caine trebuie îndeplinit prin metode calme şi pozitive. Niciodată nu trebuie să fie mânuit cu agresivitate, asprime sau prin pedepse deoarece este o fire sensibilă şi va reacţiona negativ la asemenea tratamente. Pentru a-l determina să vadă că au greşit este de ajuns un „nu” hotărât şi privarea lui de atenţia dumneavoastră pentru o perioadă scurtă de timp.

ultimele cautari: Dog German de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Dog German de Vanzare


dog german de vanzare
masculi si femele
2 luni


Dog German Arlechin de Vanzare


dog german arlechin de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Dog German


Dog German de vanzare. Caini de paza cu temperament nobil, sunt caini ai unui singur stapan (familii), nesuportand instrainarea.Este un caine loial si incoruptibil, caine curajos care isi face in mod constiincios treaba.

Durata de viaţă: 6-8 ani;

Grupa: Mastiff, de muncă;

Culoarea: negru, alb, negru cu faţa şi picioarele albe, arlechin (alb cu pete negre pe întregul corp fără un anume model), gri închis, cafeniu roşcat;

Lungimea firului de păr: scurtă;

Talie: caini de talie mare;

Năpârlire: moderată;

Înălţime: 68.58-73.66cm la mascul,  68.58-73.66cm la femelă;

Greutate: 54-90 kg. la mascul, 45-59 kg la femelă;

Mediul de trai: Dog-ul German este un caine de talie mare surprinzător de adaptabil care poate tolera spaţii mici de trai precum apartamente dacă au parte de exerciţii regulate în aer liber. La fel de bine se vor descurca şi într-o casă cu o curte de dimensiuni medii sau mari.

Istoric

Un caine foarte similar la înfăţişare cu Dog-ul German se găseşte pe nişte monezi greceşti  datând din anul 36 î.Hr. Au fost consideraţi caini regali şi erau admiraţi şi foarte apreciaţi. Aceşti caini au fost aduşi pe teritoriile care astăzi sunt cunoscute ca şi Europa; erau mai greoi, mai mari şi mai puţin rafinaţi decât ceea ce astăzi este denumit Dog German.

Dog-ul German modern a fost întâi dezvoltat în Germania, cel mai probabil ca încrucişare dintre cainii Mastiff aduşi de oamenii din Asia şi cainii din rasa Irish Wolfhound. Iniţial au fost crescuţi ca şi caini pentru război şi pentru vanarea de animale mari. Erau apreciaţi pentru puterea lor, obedienţa lor şi abilitatea de a munci independent. În secolul al 14-lea germanii au început să folosească activ Dog-ul German ca şi caini pentru vanarea porcilor mistreţi. Acest caine a devenit foarte popular în rândul vanatorilor din Anglia şi la început a fost cunoscut sub denumirea de German Boarhound.

La un moment dat German Boarhound a fost cunoscut ca şi Dog-ul German, deşi nu este prea multă informaţie în ceea ce priveşte această transformare a numelui, de ce şi când s-a întâmplat aceasta. În anul 1880 guvernul german a decretat în mod oficial că Great Dane sau Marele Danez, Dog-ul German să fie denumiţi Deutsche Dogge în cadrul ţării.

Recent, Dog-ul German este de obicei folosit ca şi caine de tras la sanie, dar şi în rolul de companion. Sunt excelenţi şi pentru expoziţii, dar şi pentru paza şi protectie.

Descrierea rasei

Dog-ul german este o rasa de caini de talie mare, giganţi chiar, cu o înfăţişare regală şi puternică. Uneori au fost denumiţi chiar şi Apollo al cainilor datorită dimensiunilor sale, forţei lor şi a ţinutei mândre. Au o constituţie solidă, sunt foarte atletici, deşi calmi şi rezervaţi în comportament. De multe ori Dog-ul German a fost denumit Mastiff German şi chiar dacă sunt numiţi Danezi, aceasta rasa de caini a fost de fapt dezvoltată în Germania.

Capul acestui caine este purtat cu o ţinută demnă, sus pe gâtul puternic şi cu o înfăţişare nobilă. Fălcile lor sunt bine dezvoltate şi pronunţate; nasul este negru şi vizibil. Ochii sunt aşezaţi la o distanţă bine apreciată unul de altul, vioi şi cu o expresie inteligentă. Blana lor poate avea mai multe culori; iar urechile lor sunt fie lăsate naturale şi cutate, fie tăiate şi ţinute sus, drepte. De obicei tăierea urechilor se îndeplineşte în Statele Unite şi foarte rar în alte ţări. Poate saliva uneori excesiv, dar aceasta nu este o problemă majoră.

Gâtul este lung şi cu muşchi bine dezvoltaţi, arcuit. Cutia toracică are coastele bine dezvoltate şi solide, cu pieptul mare şi adânc. Picioarele sunt drepte, cu o osatură şi musculatură bine formate, fără a da impresia de a fi mici. Coada este lungă şi se îngustează spre vârf; este purtată apropiat de picioare. Picioarele lor au labele rotunde, compacte, cu perniţe solide, unghiile puternice. Mişcare lor este uşoară, capabil să parcurgă distanţe mari cu un efort minim. Blana lor este scurtă, lucioasă, cu o strălucire naturală. Este deasă, fină şi lipită de corp. Nu există părţi ale corpului pe care blana să fie mai lungă sau mai deasă, este la fel pe întregul corp şi este uşor de întreţinut.

Temperamentul unui Dog German

Dog-ul German este un caine cu un temperament foarte calm şi blând; loial familiei şi un bun protector chiar dacă nu sunt caini agresivi de la natură. Se împacă bine cu copiii, deşi este bine să-l învăţaţi de la început că nu este bine să sară pe oameni.

Poate fi un minunat companion dacă este socializat adecvat şi dresat de la o vârstă fragedă. Pentru a nu dezvolta un comportament agresiv faţă de alţi caini şi mai ales faţă de masculi este indicat să se înceapă dresajul de timpuriu. Ocazional, masculii de Dog German care nu sunt castraţi vor deveni mai agresivi faţă de alţi caini masculi în special, mai ales dacă sunt în perioada rutului sau dacă este la mijloc o femelă. Este recomandat să fie castraţi sau sterilizaţi dacă nu sunt parte din programe de reproducere. Este indicat să fie crescuţi de mici cu alte animale de companie, precum pisici şi altele pentru a se evita problemele de dominaţie.

Rasa Dog German este una mai degrabă rezervata cu străinii la maturitate, dar acesti cainisunt foarte jucăuşi cu membrii familiei. Nivelul lor de activitate este moderat şi va fi nevoie de dresaj pentru a-i ajuta cum să se comporte în anumite situaţii. Dresarea lor va fi relativ provocatoare, dar răspund bine la comenzile stăpânilor, la metode pozitive. Sunt reticenţi cu străinii şi va avea nevoie de ceva timp pentru a cunoaşte noi oameni şi de a-i primi în casă şi în apropierea familiei de adopţie.

Are instincte naturale pentru a fi caine de paza, iar talia sa mare va fi foarte impunătoare în faţă intruşilor intimidându-i aproape instantaneu. Cu toate acestea, pot deveni agresivi dacă se simt ameninţaţi sau dacă percep o ameninţare la adresa membrilor familiei.

dog german de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii

Probleme de sanatate si Ingrijire

Cainii Dog German pot prezenta câteva probleme de sănătate care pot ridica dificultăţi în anumite aspecte. Printre cele mai comune probleme de sănătate putem număra:

·        torsiunea gastrică – cunoscută ca şi umflarea stomacului, este comună la rasele canine cu pieptul mare şi adânc cum este si rasa Dog German. Este indicat să îi hrăniţi cu porţii mici de mâncare şi să le limitaţi exerciţiile după masă pentru a preveni această boală.

·        Alergii ale pielii – poate fi o problemă foarte mare la rasa Dog German şi este indicat să folosiţi produse pentru piele şi şampoane speciale pentru a evita iritaţiile pielii.

·        Tumori ale pielii – pot fi benigne sau maligne, dar va fi nevoie de verificare şi tratament.

·        Cardiomiopatie – probleme ale inimii duc la un posibil infarct şi probleme ale respiraţiei.

·        Displazia de şold poate aparea la cainii Dog German;

·        CVI – cunoscut ca şi sindromul Wobbler sau al nesiguranţei. Aceasta se manifestă printr-o slabă coordonare a mişcărilor, durere la mişcare; poate fi corectat prin intervenţii chirurgicală şi tratamente medicale agresive. 

·        VWD – boala von Willebrands, se va manifesta la Dog German cu sângerări, similare hemofiliei la oameni. 

În ceea ce priveşte pieptănarea acestor caini cerinţele sunt minime, deşi au nevoie de o rutină a pieptănatului. Tot ceea ce trebuie este o perie fermă cu ţepi de cauciuc sau un program de frecarea pielii cu un material nu prea moale, nici aspru. Frecarea pielii va ajuta şi la menţinerea strălucirii blănii, nu numai pentru sănătatea ei.

Cainii Dog German nu sunt caini care să năpârlească mult, dar vor exista sezoane de năpârlire, care pot fi ţinute sub control cu o periere regulată. Folosirea unui şampon cu concentraţie slabă este recomandată doar când este necesar; nu este foarte indicat să scufundaţi tot corpul cainelui în apă. O îmbăiere completă va fi atât dificilă, cât şi dăunătoare blănii, mai ales dacă şamponul nu este complet eliminat din blană după. Dacă doriţi să-l îmbăiaţi complet cel mai bine este să recurgeţi la ajutorul unor profesionişti care ştiu cum să se descurce cu caini de talie mare.

Este foarte important să acordaţi atenţie unghiilor, să le ţineţi la un anumit nivel, să le scurtaţi pentru a nu crea dificultăţi în mişcare. Aveţi grijă să nu tăiaţi prea mult din unghie pentru a nu da de sânge. Mai există şanse de infecţie dacă sunt răni deschise, mai ales la picioare.

Exercitii si Dresaj

Dog-ul German este de obicei inactiv în interior, dar îşi va face exerciţiile pe cont propriu dacă sunt lăsaţi singuri afară. Vor fi fericiţi dacă au parte de un program regulat şi structurat de exerciţii; iar după ce împlinesc un an vor fi buni companioni de jogging. Înainte de maturitate este foarte important să se limiteze cantitatea de exerciţii, mai ales în ceea ce priveşte alergarea şi alte activităţi fizice extenuante pentru a preveni viitoare dezvoltări ale unor probleme cu încheieturile şi muşchii la maturitate.

Cainii Dog German adoră să fie înconjurati de catre oameni şi să participe la orice fel de activitate care implică alergări sau urmăriri cu membrii familiei şi mai ales cu copiii. Fără un program de exerciţii adecvat va deveni turbulent şi violent, oarecum independent, alegând de cele mai multe ori să ignore comenzile stăpânului. Preferă să petreacă câteva ore afară într-un climat temperat; dar va fi neliniştit în perioade răcoroase sau în condiţii de umezeală.

Nu este predispus să câştige în greutate dacă are parte de suficient exerciţii şi să le ţineţi sub control proporţiile hranei. Orice semn de creştere în greutate trebuie să fie monitorizată  imediat şi să le asiguraţi exerciţii adiţionale şi să le asiguraţi o hrană echilibrată. Exerciţii precum plimbări lungi, căţărări sua plimbări pe munte cât timp este ţinut în lesă sunt mai eficiente decât exerciţii intense. 

Dog-ul German este un caine blând şi calm, de obicei uşor de dresat mai ales atunci când dresajul se începe de la o vârstă fragedă. Odată ce au ajuns la maturitate va fi mai greu de dresat. Ţinând cont de dimensiunile sale la maturitate este important să le asiguraţi o bază de dresaj de când sunt mici pentru a-i putea ţine sub control.

Este recomandat să li se asigure şi lecţii de dresaj pentru obedienţă şi socializări dese de la o vârstă fragedă pentru evita comportamente inadecvate sau distructive la maturitate. Dresajul la un acest caine trebuie îndeplinit prin metode calme şi pozitive. Niciodată nu trebuie să fie mânuit cu agresivitate, asprime sau prin pedepse deoarece este o fire sensibilă şi va reacţiona negativ la asemenea tratamente. Pentru a-l determina să vadă că au greşit este de ajuns un „nu” hotărât şi privarea lui de atenţia dumneavoastră pentru o perioadă scurtă de timp.

ultimele cautari: Dog German de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920