caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Bichon Frise de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Bichon Frise de vanzare. Cainii din varietatea Frise reprezinta una dintre cele mai apreciate varietati de bichon, poate si din cauza ca nu lasa par.Il recomandam pentru toti cei care isi doresc un catel mic si ieftin.

Durata de viaţă : 12-15 ani în funcţie de condiţia fizică şi sănătate, unii caini au trăit până la 21 de ani;
Numărul de pui :de la 1 la 6 căţeluşi, media este de 5 la o singură fătare;
Grupa : aparţine grupei de companie;

Culori : alb, unele exemplare pot avea pete sau urme de gălbui pe corp; 
Lungimea firului de păr : medie; 
Dimensiune : toy / mică;
Năpârlire : uşoară, medie;
Înălţime : 22 – 30 cm la mascul; 22 – 28 cm la femelă; 
Greutate : 2,5 – 4 kg la mascul şi la femelă; 

Suprafaţa de trai : Apartamente sau locuinţe mici; nu trebuie ţinut afară datorită constituţiei sale delicate şi a dimensiunilor sale mici. Necesită temperaturi scăzute medii spre cald, şi o constantă apropiere de oameni.  

uc: bichon frise de vanzare, bichon frise, vanzari bichon

Originile rasei Bichon Frise de astăzi se consideră a fi bazinul Mediteranean, din rasa Bichon Tenerife sau rasa Barbet. În timpul domniei lui Henry la III-lea popularitatea acestei rase va creşte uimitor. Va deveni cainele preferat al nobilimii, toţi fiind doritori de a avea un asemenea caine în preajma lor din moment ce regele se afişa cu un astfel de animal de companie. uc: bichon frisse de vanzare, caini, vand bichon frisse, vanzare bichon frisse, pui

Bichon Frise este un caine independent, care leagă prietenii puternice cu adulţii şi copii de orice vârstă. Printre trăsăturile lor de caracter numărându-se nivelul înalt de inteligenţă, afectivitatea de care dau dovadă, farmecul. Poate fi tuns scurt cu aspectul unui pudel sau lăsat cu părul lung şi aranja, în funcţie de dispoziţia stăpânului şi de grija pe care i-o acordă acestuia blănii şi periatului. 

Latră destul de des, deoarece are instincte de caine de paza; dar este mai degrabă un caine de companie care adoră să fie în centrul atenţiei oamenilor şi în prejma stăpânilor la orice oră din zi şi noapte. Este uşor de dresat şi de folosit ca şi caine de paza, fiind foarte atenţi la toate cele ce se întâmplă în jurul lor şi se va bucura să-ţi fie de ajutor sau să simtă că te-a anunţat de venirea cuiva. Singurul aspect care poate crea dificultăţi stăpânului este acela al dresajului cu statul în casă, deoarece este cunoscut faptul că rasele de talie mică trebuie să-şi facă nevoile de mai multe ori pe zi şi mai ales sunt greu de urmărit prin casă. De obicei, acest comportament este legat insolubil de stăpân sau dresor şi de dresajul pe care l-au primit ei. Nu uitaţi că orice catelus poate fi dresat să se comporte civilizat în casă, dar nu toţi dresorii pot avea abilităţi de a dresa.

Una dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii unui Bichon Frise este acela al perierii zilnice însoţită de o tundere şi îndreptare periodice. Cainii din această rasa nu năpârleşte, dar părul care stă să cadă are tendinţa de a se încurca în celelalte fire şi va da impresia de smocuri sau păr încâlcit. Acesta este şi cel mai mare motiv pentru a nu fi crescuţi în aer liber, în afara casei. Cerinţele de perierea sunt legate de tipul şi dimensiunea firului de păr al cainelui dumneavoastră. În orice caz, grija pe care o acordaţi toaletării blănii lor este o condiţie importantă în decizia alegerii unei rase. Dacă nu sunteţi genul de persoană care să petreacă timp zilnic sau săptămânal cu cainele periindu-l şi curăţându-l atunci nu trebuie să vă alegeţi un caine cu părul lung.

Cainii din rasa Bichon vor necesita îmbăieri mai frecvente în comparaţie cu alte rase cu părul scurt, odată pe săptămână sau pe lună în funcţie de stilul de viaţă pe care îl impun stăpânii sau îl adoptă catelul pe cont propriu. În cazul în care catelul este unul înclinat spre a lenevi în casă toată ziua, atunci nu sunt mari şansele de a se murdări. Prin îmbăiere se vor îndepărta surplusul de uleiuri din păr, precum şi mizeriile pe care le adună în decursul zilei prin plimbările sale din curte sau casă eliberând blana şi făcând-o mai moale la atingere şi fără să fie cu smocuri. Curăţarea urechilor şi tăierea unghiilor ar trebuie făcute în acest timp pentru a evita tendinţa cateilor din această rasa de a avea probleme cu unghiile şi otitele. 

Printre cele mai importante aspectele ale creşterii şi îngrijirii unui caine se află hrănitul, adăpatul şi exersarea lor zilnică pentru a-i menţine sănătoşi. Indiferent de rasa şi de talie, fiecare caine necesită o anumită formă de exersare, fie şi numai pentru a-şi consuma energia. De asemenea, fiecare rasa va necesita un anumit nivel sau număr de exerciţii care să fie adaptate nevoilor sau cerinţelor, dimensiunilor rasei. Exerciţiile vor trebui să fie adecvate şi vârstei, deoarece un caine micuţ va avea nevoie de mai multă mişcare decât unul mai în vârstă. Ca şi stăpân nu trebuie să limitaţi timpul pe care-l petreceţi cu cainele în aer liber la plimbare sau efectuând exerciţiile, pentru că un caine cu energie neconsumată este un potenţial distrugător de mobilă.

Cainii din rasa Bichon Frise sunt unii dintre cei mai uşor de dresat deoarece este foarte inteligent şi învaţă foarte repede reţinând uşor comenzile pe care i le spuneţi. De-a lungul timpului au fost folosiţi ca şi actor principal în anumite spectacole unde efectua anumite trucuri, în cadrul unor tratamente de terapie sau în cadrul unor spectacole de agilitate şi abilitate. Unul dintre aspectele dresajului care nu trebuie niciodată uitat sau evitat este acela al mânuirii cainilor cu gentileţe şi sensibilitate. Dar pentru a realiza un dresaj eficient este indicat pentru această a se folosi o lesă sau zgardă care să le limiteze mişcările pentru putea deţine controlul asupra animalului şi de a-i impune anumite mişcări sau comportamente.

Printre aceste lese se numără şi una care a dat rezultate remarcabile, care se aseamănă cu un ham care le vine pe tot corpul începând de la bot. La fel de important este ca aceste lese, zgărzi folosite să nu sufoce animalul, să-l sperie sau să-l închisteze pentru a nu imprima o frică de dresaj. Alături de acestea mai puteţi folosi recompense, fie verbale, prin mângâieri sau culinare arătându-le cainilor afecţiune de fiecare dată.
Printre problemele de sănătate care par a se manifesta la această rasa se numără luxaţia rotulei piciorului, care va cauza ologirea, nemaiputând susţine greutatea animalului; pierderea dinţilor şi cataractele, alergiile, boli ale ochilor şi infecţii ale urechilor. O atenţie sporită trebuie acordată îngrijirii blănii şi dinţilor pentru a se evita anumite boli.

uc: vanzari bichon frisse, vand bichon frisse, poze bichon frisse, cumpar, donez, caut, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.
 

Bichon Frise de Vanzare


bichon frise de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Bichon Frise


Bichon Frise de vanzare. Cainii din varietatea Frise reprezinta una dintre cele mai apreciate varietati de bichon, poate si din cauza ca nu lasa par.Il recomandam pentru toti cei care isi doresc un catel mic si ieftin.

Durata de viaţă : 12-15 ani în funcţie de condiţia fizică şi sănătate, unii caini au trăit până la 21 de ani;
Numărul de pui :de la 1 la 6 căţeluşi, media este de 5 la o singură fătare;
Grupa : aparţine grupei de companie;

Culori : alb, unele exemplare pot avea pete sau urme de gălbui pe corp; 
Lungimea firului de păr : medie; 
Dimensiune : toy / mică;
Năpârlire : uşoară, medie;
Înălţime : 22 – 30 cm la mascul; 22 – 28 cm la femelă; 
Greutate : 2,5 – 4 kg la mascul şi la femelă; 

Suprafaţa de trai : Apartamente sau locuinţe mici; nu trebuie ţinut afară datorită constituţiei sale delicate şi a dimensiunilor sale mici. Necesită temperaturi scăzute medii spre cald, şi o constantă apropiere de oameni.  

uc: bichon frise de vanzare, bichon frise, vanzari bichon

Originile rasei Bichon Frise de astăzi se consideră a fi bazinul Mediteranean, din rasa Bichon Tenerife sau rasa Barbet. În timpul domniei lui Henry la III-lea popularitatea acestei rase va creşte uimitor. Va deveni cainele preferat al nobilimii, toţi fiind doritori de a avea un asemenea caine în preajma lor din moment ce regele se afişa cu un astfel de animal de companie. uc: bichon frisse de vanzare, caini, vand bichon frisse, vanzare bichon frisse, pui

Bichon Frise este un caine independent, care leagă prietenii puternice cu adulţii şi copii de orice vârstă. Printre trăsăturile lor de caracter numărându-se nivelul înalt de inteligenţă, afectivitatea de care dau dovadă, farmecul. Poate fi tuns scurt cu aspectul unui pudel sau lăsat cu părul lung şi aranja, în funcţie de dispoziţia stăpânului şi de grija pe care i-o acordă acestuia blănii şi periatului. 

Latră destul de des, deoarece are instincte de caine de paza; dar este mai degrabă un caine de companie care adoră să fie în centrul atenţiei oamenilor şi în prejma stăpânilor la orice oră din zi şi noapte. Este uşor de dresat şi de folosit ca şi caine de paza, fiind foarte atenţi la toate cele ce se întâmplă în jurul lor şi se va bucura să-ţi fie de ajutor sau să simtă că te-a anunţat de venirea cuiva. Singurul aspect care poate crea dificultăţi stăpânului este acela al dresajului cu statul în casă, deoarece este cunoscut faptul că rasele de talie mică trebuie să-şi facă nevoile de mai multe ori pe zi şi mai ales sunt greu de urmărit prin casă. De obicei, acest comportament este legat insolubil de stăpân sau dresor şi de dresajul pe care l-au primit ei. Nu uitaţi că orice catelus poate fi dresat să se comporte civilizat în casă, dar nu toţi dresorii pot avea abilităţi de a dresa.

Una dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii unui Bichon Frise este acela al perierii zilnice însoţită de o tundere şi îndreptare periodice. Cainii din această rasa nu năpârleşte, dar părul care stă să cadă are tendinţa de a se încurca în celelalte fire şi va da impresia de smocuri sau păr încâlcit. Acesta este şi cel mai mare motiv pentru a nu fi crescuţi în aer liber, în afara casei. Cerinţele de perierea sunt legate de tipul şi dimensiunea firului de păr al cainelui dumneavoastră. În orice caz, grija pe care o acordaţi toaletării blănii lor este o condiţie importantă în decizia alegerii unei rase. Dacă nu sunteţi genul de persoană care să petreacă timp zilnic sau săptămânal cu cainele periindu-l şi curăţându-l atunci nu trebuie să vă alegeţi un caine cu părul lung.

Cainii din rasa Bichon vor necesita îmbăieri mai frecvente în comparaţie cu alte rase cu părul scurt, odată pe săptămână sau pe lună în funcţie de stilul de viaţă pe care îl impun stăpânii sau îl adoptă catelul pe cont propriu. În cazul în care catelul este unul înclinat spre a lenevi în casă toată ziua, atunci nu sunt mari şansele de a se murdări. Prin îmbăiere se vor îndepărta surplusul de uleiuri din păr, precum şi mizeriile pe care le adună în decursul zilei prin plimbările sale din curte sau casă eliberând blana şi făcând-o mai moale la atingere şi fără să fie cu smocuri. Curăţarea urechilor şi tăierea unghiilor ar trebuie făcute în acest timp pentru a evita tendinţa cateilor din această rasa de a avea probleme cu unghiile şi otitele. 

Printre cele mai importante aspectele ale creşterii şi îngrijirii unui caine se află hrănitul, adăpatul şi exersarea lor zilnică pentru a-i menţine sănătoşi. Indiferent de rasa şi de talie, fiecare caine necesită o anumită formă de exersare, fie şi numai pentru a-şi consuma energia. De asemenea, fiecare rasa va necesita un anumit nivel sau număr de exerciţii care să fie adaptate nevoilor sau cerinţelor, dimensiunilor rasei. Exerciţiile vor trebui să fie adecvate şi vârstei, deoarece un caine micuţ va avea nevoie de mai multă mişcare decât unul mai în vârstă. Ca şi stăpân nu trebuie să limitaţi timpul pe care-l petreceţi cu cainele în aer liber la plimbare sau efectuând exerciţiile, pentru că un caine cu energie neconsumată este un potenţial distrugător de mobilă.

Cainii din rasa Bichon Frise sunt unii dintre cei mai uşor de dresat deoarece este foarte inteligent şi învaţă foarte repede reţinând uşor comenzile pe care i le spuneţi. De-a lungul timpului au fost folosiţi ca şi actor principal în anumite spectacole unde efectua anumite trucuri, în cadrul unor tratamente de terapie sau în cadrul unor spectacole de agilitate şi abilitate. Unul dintre aspectele dresajului care nu trebuie niciodată uitat sau evitat este acela al mânuirii cainilor cu gentileţe şi sensibilitate. Dar pentru a realiza un dresaj eficient este indicat pentru această a se folosi o lesă sau zgardă care să le limiteze mişcările pentru putea deţine controlul asupra animalului şi de a-i impune anumite mişcări sau comportamente.

Printre aceste lese se numără şi una care a dat rezultate remarcabile, care se aseamănă cu un ham care le vine pe tot corpul începând de la bot. La fel de important este ca aceste lese, zgărzi folosite să nu sufoce animalul, să-l sperie sau să-l închisteze pentru a nu imprima o frică de dresaj. Alături de acestea mai puteţi folosi recompense, fie verbale, prin mângâieri sau culinare arătându-le cainilor afecţiune de fiecare dată.
Printre problemele de sănătate care par a se manifesta la această rasa se numără luxaţia rotulei piciorului, care va cauza ologirea, nemaiputând susţine greutatea animalului; pierderea dinţilor şi cataractele, alergiile, boli ale ochilor şi infecţii ale urechilor. O atenţie sporită trebuie acordată îngrijirii blănii şi dinţilor pentru a se evita anumite boli.

uc: vanzari bichon frisse, vand bichon frisse, poze bichon frisse, cumpar, donez, caut, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.
 

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920