caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Golden Retriever de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Golden Retriever de vanzare. Caini de vanatoare la baza insa care se utilizeaza cel mai adesea ca exemplare de familie, adevarati membri de familie am spune noi datorita temperamentului echilibrat si al atasamentului manifestat pentru copii.

ultimele cautari: Golden Retriever de vanzare, rasa Golden Retriever de vanzare, caini, vand Golden Retriever

Durata de viaţă: 10-13 ani;  
Grupa: Caini din grupa Sport;  
Culoare: variază de la un crem deschis la gălbui şi auriu ; 
Lungimea firului de păr: caini cu parul lung; 
Talia: medie spre mare; 
Năpârlire: moderată spre greoaie; 


Înălţime: 50 –60 cm la mascul, 55- 56 cm la femelă; 
Greutate: 30 –35 kg la mascul, 23 – 29 kg la femelă ; 
Mediul de trai: Aceşti caini se adaptează oricărei sitaţii de trai atâta timp cât membrii familiei se asigură că le oferă timpul necesar pentru mişcare şi exerciţii. Cel mai bun mediu de trai pentru acesti caini din rasa Golden Retriever este o casă cu curte îngrădită de dimensiuni medii unde să alerge liberi. 


Istoric 
Este un caine foarte inteligent şi sociabil cu o istorie care datează de undeva de la sfârşitul anilor 1800. Există documente scrise care indică faptul că această rasa a fost dezvoltată de către Lordul Tweedmouth. Dorinţa lui a fost aceea de a crea un caine cu multiple calităţi şi aptitudini pentru vanatoare şi urmărirea vanatului, precum şi de aport mai ales pe trenuri apoase. El a urmărit aceste calităţi, dar şi să fie un caine frumos, estetic. Se consideră că această rasa de caini a apărut prin încrucişarea unui caine galben-auriu cu un water spaniel (spaniel de apă) care acum nu mai există. De-a lungul anilor rasa Golden Retriever a evoluat într-un caine cu o popularitate care a rezistat testului trecerii timpului.

ultimele cautari: Golden Retriever de vanzare, rasa Golden Retriever de vanzare, caini, vand Golden Retriever


Descriere 
Rasa de caini Golden Retriever este împărţită în două grupe, bazându-se pe înfăţişarea lor. Prima grupă este cea engleză, care sunt mai scurţi, cu o osatură mai mare şi cu o tendinţă de a avea blana de o culoare mai deschisă la nuanţă. Grupa americană de Golden Retriever tinde să aibă membrele mai lungi şi mai subţiri; cu caracteristici mult mai similare originii rasei.
Ochii lor sunt maronii, expresivi; nasul negru şi pe măsură ce se maturizează piepturile lor devin mai largi şi corpurile lor mai musculoase; cozile fiind mereu legănate. De obicei, cainii din rasa Golden Retriever sunt plini de încredere în abilităţile şi forţele lor; ceea ce se observă prin ţinuta pe care o abordează. Par să fie puternici, atletici şi cu corpuri simetrice. Atitudinea pacificatoare şi plină de afecţiune a rasei Golden Retriever este evidentă prin postura lor şi din modul în care interacţionează cu oamenii. 


Golden Retriever-ul are o blană dublă, cea de la exterior fiind moale, bogată şi poate fi dreaptă sau uşor cârlionţată. Prezenţa sub-blănii ajută la respingerea apei şi la păstrarea unei temperaturi uşor ridicate în climate friguroase. Sunt caini care vor năpârli tot timpul anului, dar au perioade de năpârlire mai accentuată în timpul primăverii. Datorită calităţilor blănii lor aceşti caini se simt bine şi confortabil aproape în orice sezon al anului. Năpârlirea poate fi ţinută sub control prin acordarea săptămânală unei perioade de timp pentru periatul blănii; iar dacă este un caine care adoră să stea în interior atunci este bine să achiziţionaţi un aspirator care să vă înlesnească în acţiunea de strângere a părului. 


Temperament
Este un caine îndrăzneţ şi sociabil; ideal pentru mediile familiale. Dispoziţia lor blândă şi dulce  face din Golden Retriever să fie răbdătoare şi gentila cu copiii; toleranta cu alte animale de companie. Este important de reţinut că sunt uşor distraţi când sunt catelusi şi că uneori pot răni copiii mici în timpul jocului fără a face aceasta în mod intenţionat. Agresivitatea nu este o calitate întâlnită în cainii de rasa pură, de la crescători respectabili; dar atunci se produc încrucişări inadecvate există posibilitatea apariţiei unei laturi agresive. În schimb, aceşti caini iubesc apropierea oamenilor, preferă să aibă poarte de cât mai mult contact cu stăpânii lor mai ales şi tind să fie deprimaţi, cu anxietate la separare şi cu comportamente distructive atunci când sunt lăsaţi singuri perioade mari de timp. Nu sunt caini indicaţi pentru a fi de paza, deoarece nu au instinctele necesare de a proteja stăpânii sau de a ataca străinii. Dar, vor avea tendinţa de a lătra atunci când se apropie intruşi. Golden Retriever sunt caini plini de afecţiune, iubitori şi loiali, care încearcă din răsputeri să îi facă pe plac stăpânului.


Nivelul lor de energie este ridicat, iubesc joaca şi mişcarea. Cainii Golden Retriever se vor bucura de orice jucărie sau joc care impune activitate fizică. Inteligenţa lor este un punct forte în cadrul dresajului pentru obedienţă. 


Probleme de sănătate sau îngrijire
Există unele probleme de sănătate comune la această rasa de caini, printre care se enumără: dispalzia de şold, Cataracte, displazia de umăr, epilepsia, alergii ale pielii, boli genetice ereditare ale inimii. Displazia este o boală legată de sistemul osos al cainelui, care duce la disconfort extrem, umflarea încheieturilor, artrită, uneori chiar ologirea animalului. 

Studii recente a indicat faptul că un loc important în ceea ce priveşte bolile mortale la caini este ocupat de cancer; cele mai frecvente fiind hemangiosarcom şi Limfosarcomul. Cu toate că factorii genetici joacă un rol important în apariţia cancerului, condiţiile ambientale nu sunt de trecut cu vederea. Este indicat să aveţi o bună legătură cu un medic veterinar de încredere, să îi faceţi vizite periodic pentru a vă asigura de starea sănătăţii cainelui dumneavoastră.
Blana dublă a acestui caine va avea nevoie de periere zilnică, aspect important pentru a menţine sănătatea şi frumuseţea firului de păr. Mulţi stăpâni ai acestei rase de caini, Golden Retriever, s-au plâns de-a lungul timpului de cantitatea de păr pe care aceşti caini o lasă prin casă, mai ales în sezonul lor de năpârlire; dar aveţi la dispoziţie o armă imbatabilă pentru aceasta: să periaţi frecvent şi atent blana. De asemenea, se poate recurge şi la scurtarea părului, dacă stăpânul îşi doreşte acest lucru pentru a-l ajuta la ţinerea sub control a năpârlirii.


Unghiile cainilor din rasa Golden Retriever trebuie să fie scurtate regulat, deoarece unghiile lungi pot crea disconfort cainelui şi să fie periculos atunci când cainele sare pe cineva. Îngrijirea unghiilor pot ajuta la menţinerea unei anumite forme a piciorului; iar unghiile de culoare deschisă sunt mai uşor de întreţinut deoarece se poate intui până unde se poate tăia pentru a nu răni cainele. Dacă nu sunteţi sigur pe ceea ce faceţi cu tăierea unghiilor, este indicat să recurgeţi la ajutorul unui medic veterinar pentru a evita alte probleme de mişcare sau sănătate.  

Urechile cainilor Golden Retriever sunt pliate înainte, sunt susceptibile la infecţii bacteriene sau cu ciuperci. De aceea este important să le verificaţi periodic, să le menţineţi igiena şi să fiţi atenţi la orice semn de infecţie, precum scărpinarea excesivă, scuturarea puternică a capului. Fiţi pregătit să vizitaţi medicul veterinar de câte ori suspectaţi un miros aparte sau răni suspecte la acest nivel. Trebuie să fiţi conştienţi că dacă nu sunt tratate la timp, aceste infecţii pot duce chiar la pierderea auzului cainelui. Pentru a lupta împotriva mirosului de „caine” este bine să folosiţi un şampon cu concentraţie mică, să nu riscaţi eliminarea completă a uleiurilor naturale din pielea lor. 


Exerciţii şi dresaj
Sunt o rasa de caini extrem de activă şi de aceea exerciţiile şi mişcarea la Golden Retriever sunt aspecte importante ale întreţinerii lor. Vor avea nevoie de spaţiu şi timp adecvate pentru a se juca, pe lângă sesiunile de mişcare în aer liber. Se bucură de câte ori le oferi posibilitatea de a se juca cu mingea, discul sau alte jucării. Importante sunt şi ocaziile pe care le puteţi asigura de a se juca şi socializa cu alţi caini, dar şi cu alţi oameni. La fel de vitale pentru sănătatea cainelui sunt şi plimbările lungi şi zilnice. Aceşti caini se vor bucura şi de alte activităţi precum înotul, urcatul pe munţi, alergarea; dar nu trebuie să evitaţi şi exerciţiu mental. Aceşti caini sunt dornici a face pe plac stăpânului şi adoră să aibă o activitate de făcut, să câştige bună-voinţa stăpânului. Pentru a evita plictiseala la această rasa este bine să le asiguraţi jocuri distractive şi jucării interesante.
Golden Retriever sunt caini cunoscuţi pentru uşurinţa cu care răspund la dresaj; învaţă repede şi sunt dornici de a cunoaşte cât mai multe pentru a mulţumi stăpânii. Inteligenţa lor este un avantaj în ceea ce priveşte adoptarea anumitor comportamente şi învăţarea mai multor trucuri într-un timp scurt. Majoritatea cainilor de asemenea dimensiuni beneficiază de lecţii e dresaj pentru obedienţă, ceea ce constituie un plus pentru socializarea lor; dar nu sunt probleme majore cu nesupunerea lor. Deoarece sunt caini care adoră să facă orice pentru stăpânul lor. Cu cât se începe mai repede dresajul lor cu atât mai repede şi mai eficient va fi adoptarea noilor comportamente şi comenzi.
Dresajul cainilor din rasa Golden Retriever poate fi făcut în funcţie de scopul întrebuinţării lor ulterioare; pentru vanatoare, detectarea narcoticelor, caini ghid pentru orbi sau persoane cu alte disabilităţi. Firea lor prietenoasă şi afectivă îi face ideali pentru oamenii în vârstă şi pentru rolul de caini de terapie.

ultimele cautari: caini Golden Retriever de vanzare, rasa de caini Golden Retriever de vanzare, caini, vand Golden Retriever, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Golden Retriever de Vanzare


Golden Retriever de vanzare
masculi si femele
2 luniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Golden Retriever


Golden Retriever de vanzare. Caini de vanatoare la baza insa care se utilizeaza cel mai adesea ca exemplare de familie, adevarati membri de familie am spune noi datorita temperamentului echilibrat si al atasamentului manifestat pentru copii.

ultimele cautari: Golden Retriever de vanzare, rasa Golden Retriever de vanzare, caini, vand Golden Retriever

Durata de viaţă: 10-13 ani;  
Grupa: Caini din grupa Sport;  
Culoare: variază de la un crem deschis la gălbui şi auriu ; 
Lungimea firului de păr: caini cu parul lung; 
Talia: medie spre mare; 
Năpârlire: moderată spre greoaie; 


Înălţime: 50 –60 cm la mascul, 55- 56 cm la femelă; 
Greutate: 30 –35 kg la mascul, 23 – 29 kg la femelă ; 
Mediul de trai: Aceşti caini se adaptează oricărei sitaţii de trai atâta timp cât membrii familiei se asigură că le oferă timpul necesar pentru mişcare şi exerciţii. Cel mai bun mediu de trai pentru acesti caini din rasa Golden Retriever este o casă cu curte îngrădită de dimensiuni medii unde să alerge liberi. 


Istoric 
Este un caine foarte inteligent şi sociabil cu o istorie care datează de undeva de la sfârşitul anilor 1800. Există documente scrise care indică faptul că această rasa a fost dezvoltată de către Lordul Tweedmouth. Dorinţa lui a fost aceea de a crea un caine cu multiple calităţi şi aptitudini pentru vanatoare şi urmărirea vanatului, precum şi de aport mai ales pe trenuri apoase. El a urmărit aceste calităţi, dar şi să fie un caine frumos, estetic. Se consideră că această rasa de caini a apărut prin încrucişarea unui caine galben-auriu cu un water spaniel (spaniel de apă) care acum nu mai există. De-a lungul anilor rasa Golden Retriever a evoluat într-un caine cu o popularitate care a rezistat testului trecerii timpului.

ultimele cautari: Golden Retriever de vanzare, rasa Golden Retriever de vanzare, caini, vand Golden Retriever


Descriere 
Rasa de caini Golden Retriever este împărţită în două grupe, bazându-se pe înfăţişarea lor. Prima grupă este cea engleză, care sunt mai scurţi, cu o osatură mai mare şi cu o tendinţă de a avea blana de o culoare mai deschisă la nuanţă. Grupa americană de Golden Retriever tinde să aibă membrele mai lungi şi mai subţiri; cu caracteristici mult mai similare originii rasei.
Ochii lor sunt maronii, expresivi; nasul negru şi pe măsură ce se maturizează piepturile lor devin mai largi şi corpurile lor mai musculoase; cozile fiind mereu legănate. De obicei, cainii din rasa Golden Retriever sunt plini de încredere în abilităţile şi forţele lor; ceea ce se observă prin ţinuta pe care o abordează. Par să fie puternici, atletici şi cu corpuri simetrice. Atitudinea pacificatoare şi plină de afecţiune a rasei Golden Retriever este evidentă prin postura lor şi din modul în care interacţionează cu oamenii. 


Golden Retriever-ul are o blană dublă, cea de la exterior fiind moale, bogată şi poate fi dreaptă sau uşor cârlionţată. Prezenţa sub-blănii ajută la respingerea apei şi la păstrarea unei temperaturi uşor ridicate în climate friguroase. Sunt caini care vor năpârli tot timpul anului, dar au perioade de năpârlire mai accentuată în timpul primăverii. Datorită calităţilor blănii lor aceşti caini se simt bine şi confortabil aproape în orice sezon al anului. Năpârlirea poate fi ţinută sub control prin acordarea săptămânală unei perioade de timp pentru periatul blănii; iar dacă este un caine care adoră să stea în interior atunci este bine să achiziţionaţi un aspirator care să vă înlesnească în acţiunea de strângere a părului. 


Temperament
Este un caine îndrăzneţ şi sociabil; ideal pentru mediile familiale. Dispoziţia lor blândă şi dulce  face din Golden Retriever să fie răbdătoare şi gentila cu copiii; toleranta cu alte animale de companie. Este important de reţinut că sunt uşor distraţi când sunt catelusi şi că uneori pot răni copiii mici în timpul jocului fără a face aceasta în mod intenţionat. Agresivitatea nu este o calitate întâlnită în cainii de rasa pură, de la crescători respectabili; dar atunci se produc încrucişări inadecvate există posibilitatea apariţiei unei laturi agresive. În schimb, aceşti caini iubesc apropierea oamenilor, preferă să aibă poarte de cât mai mult contact cu stăpânii lor mai ales şi tind să fie deprimaţi, cu anxietate la separare şi cu comportamente distructive atunci când sunt lăsaţi singuri perioade mari de timp. Nu sunt caini indicaţi pentru a fi de paza, deoarece nu au instinctele necesare de a proteja stăpânii sau de a ataca străinii. Dar, vor avea tendinţa de a lătra atunci când se apropie intruşi. Golden Retriever sunt caini plini de afecţiune, iubitori şi loiali, care încearcă din răsputeri să îi facă pe plac stăpânului.


Nivelul lor de energie este ridicat, iubesc joaca şi mişcarea. Cainii Golden Retriever se vor bucura de orice jucărie sau joc care impune activitate fizică. Inteligenţa lor este un punct forte în cadrul dresajului pentru obedienţă. 


Probleme de sănătate sau îngrijire
Există unele probleme de sănătate comune la această rasa de caini, printre care se enumără: dispalzia de şold, Cataracte, displazia de umăr, epilepsia, alergii ale pielii, boli genetice ereditare ale inimii. Displazia este o boală legată de sistemul osos al cainelui, care duce la disconfort extrem, umflarea încheieturilor, artrită, uneori chiar ologirea animalului. 

Studii recente a indicat faptul că un loc important în ceea ce priveşte bolile mortale la caini este ocupat de cancer; cele mai frecvente fiind hemangiosarcom şi Limfosarcomul. Cu toate că factorii genetici joacă un rol important în apariţia cancerului, condiţiile ambientale nu sunt de trecut cu vederea. Este indicat să aveţi o bună legătură cu un medic veterinar de încredere, să îi faceţi vizite periodic pentru a vă asigura de starea sănătăţii cainelui dumneavoastră.
Blana dublă a acestui caine va avea nevoie de periere zilnică, aspect important pentru a menţine sănătatea şi frumuseţea firului de păr. Mulţi stăpâni ai acestei rase de caini, Golden Retriever, s-au plâns de-a lungul timpului de cantitatea de păr pe care aceşti caini o lasă prin casă, mai ales în sezonul lor de năpârlire; dar aveţi la dispoziţie o armă imbatabilă pentru aceasta: să periaţi frecvent şi atent blana. De asemenea, se poate recurge şi la scurtarea părului, dacă stăpânul îşi doreşte acest lucru pentru a-l ajuta la ţinerea sub control a năpârlirii.


Unghiile cainilor din rasa Golden Retriever trebuie să fie scurtate regulat, deoarece unghiile lungi pot crea disconfort cainelui şi să fie periculos atunci când cainele sare pe cineva. Îngrijirea unghiilor pot ajuta la menţinerea unei anumite forme a piciorului; iar unghiile de culoare deschisă sunt mai uşor de întreţinut deoarece se poate intui până unde se poate tăia pentru a nu răni cainele. Dacă nu sunteţi sigur pe ceea ce faceţi cu tăierea unghiilor, este indicat să recurgeţi la ajutorul unui medic veterinar pentru a evita alte probleme de mişcare sau sănătate.  

Urechile cainilor Golden Retriever sunt pliate înainte, sunt susceptibile la infecţii bacteriene sau cu ciuperci. De aceea este important să le verificaţi periodic, să le menţineţi igiena şi să fiţi atenţi la orice semn de infecţie, precum scărpinarea excesivă, scuturarea puternică a capului. Fiţi pregătit să vizitaţi medicul veterinar de câte ori suspectaţi un miros aparte sau răni suspecte la acest nivel. Trebuie să fiţi conştienţi că dacă nu sunt tratate la timp, aceste infecţii pot duce chiar la pierderea auzului cainelui. Pentru a lupta împotriva mirosului de „caine” este bine să folosiţi un şampon cu concentraţie mică, să nu riscaţi eliminarea completă a uleiurilor naturale din pielea lor. 


Exerciţii şi dresaj
Sunt o rasa de caini extrem de activă şi de aceea exerciţiile şi mişcarea la Golden Retriever sunt aspecte importante ale întreţinerii lor. Vor avea nevoie de spaţiu şi timp adecvate pentru a se juca, pe lângă sesiunile de mişcare în aer liber. Se bucură de câte ori le oferi posibilitatea de a se juca cu mingea, discul sau alte jucării. Importante sunt şi ocaziile pe care le puteţi asigura de a se juca şi socializa cu alţi caini, dar şi cu alţi oameni. La fel de vitale pentru sănătatea cainelui sunt şi plimbările lungi şi zilnice. Aceşti caini se vor bucura şi de alte activităţi precum înotul, urcatul pe munţi, alergarea; dar nu trebuie să evitaţi şi exerciţiu mental. Aceşti caini sunt dornici a face pe plac stăpânului şi adoră să aibă o activitate de făcut, să câştige bună-voinţa stăpânului. Pentru a evita plictiseala la această rasa este bine să le asiguraţi jocuri distractive şi jucării interesante.
Golden Retriever sunt caini cunoscuţi pentru uşurinţa cu care răspund la dresaj; învaţă repede şi sunt dornici de a cunoaşte cât mai multe pentru a mulţumi stăpânii. Inteligenţa lor este un avantaj în ceea ce priveşte adoptarea anumitor comportamente şi învăţarea mai multor trucuri într-un timp scurt. Majoritatea cainilor de asemenea dimensiuni beneficiază de lecţii e dresaj pentru obedienţă, ceea ce constituie un plus pentru socializarea lor; dar nu sunt probleme majore cu nesupunerea lor. Deoarece sunt caini care adoră să facă orice pentru stăpânul lor. Cu cât se începe mai repede dresajul lor cu atât mai repede şi mai eficient va fi adoptarea noilor comportamente şi comenzi.
Dresajul cainilor din rasa Golden Retriever poate fi făcut în funcţie de scopul întrebuinţării lor ulterioare; pentru vanatoare, detectarea narcoticelor, caini ghid pentru orbi sau persoane cu alte disabilităţi. Firea lor prietenoasă şi afectivă îi face ideali pentru oamenii în vârstă şi pentru rolul de caini de terapie.

ultimele cautari: caini Golden Retriever de vanzare, rasa de caini Golden Retriever de vanzare, caini, vand Golden Retriever, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920