caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Termeni si conditii:Accesul dumneavoastra si utilizarea site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ('Termeni si Conditii').

Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu plasati comanda. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru si implicit sa plasati comanda, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment acestora Termeni si Conditii prin postarea pe site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Nu aveti dreptul sa abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe site-ul nostru, sau prin atacarea site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack ). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni si Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

Disponibilitate si defecte

Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul 'asa cum este' si 'asa cum este disponibil', si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Definitii si Termeni:

 • Lucky Dogs: Este denumirea comerciala (brandul) sub care se ofera serviciile noastre; Lucky Dogs este un Pet Agency (agentie de animale de companie/agentie de intermediere) si are drept scop/rol prezentarea ofertelor de vanzare ale crescatorilor/proprietarilor de animale de companie pe care agentia ii are in portofoliu si cu care colaboreaza. Lucky Dogs presteaza acest serviciu in baza unei taxe de rezervare incasata de la client.
 • Crescator: Persoana fizica care creste animale de companie si pe care le are in proprietate. Crescatorul este proprietarul de facto al animalelor de companie furnizate catre clientii agentiei (Lucky Dogs).
 • Client: Persoana fizica / persoana juridica care apeleaza la serviciile agentului comercial Lucky Dogs.
 • Animal de companie: Este reprezentat de tot ceea ce inseamna caini si pisici de rasa din cadrul ofertei / siteului.
 • Site: Domeniul www.caini-de-vanzare.ro ; www.pisicidevanzare.ro si toate celelalte siteuri partenere cat si subdomeniile acestora.
 • Contract: prezentul regulament reprezentat de 'Termeni si Conditii'. Acesta este supus legii romane, eventualele litigii aparute intre agentia Lucky Dogs si client/cumparator, se vor rezolva prin intelegerea dintre cele 2 parti pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 • Oferta: Reprezinta informatiile personalizate trimise de catre Lucky Dogs fiecarui client care solicita o astfel de oferta. Acestea pot fi trimise pe e-mail, wattsap sau oricare alta cale de comunicare scrisa.
  Aceasta cuprinde detalii ale animalului de companie, pretul total al acestuia, care este alcatuit din pretentiile pecuniare ale crescatorului plus taxa de rezervare a agentiei Lucky Dogs
 • Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.
 • Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un serviciul prestat de agentie. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client asupra serviciului. Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic sau de apreciere, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
 • Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre animalele de companie sau serviciile din pagina respectiva.
 • Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare in Site, in pagina unui anumit tip de animal de companie. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Drepturi si obligatii ale partilor:

 • Crescatorul: este raspunzator de calitatea animalelor de companie cat si de starea de sanatate a acestora. In caz de deces in termenul prevazut in oferta, acesta are obligatia de a schimba/inlocui animalul de companie cu un altul clinic sanatos din aceeasi rasa, sex, particularitate de culoare intr-un termen de maxim 6 luni.

Pozele cat si materialele video din ofertele trimise pe email, whatsapp sau alte cai de comunicare scrise sunt cu titlu de prezentare.

Crescatorii vin in ajutorul clientilor si ofera transportul animalelor de companie in conditii optime in orasele: Satu Mare, Carei, Oradea, Gilau (Cluj), Turda, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Sibiu, Fagaras, Brasov, Targu Secuiesc, Onesti, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Arad, Timisoara.

Lucky Dogs: in calitate de pet agency (agentie de animale de companie / agentie de intermediere) are obligatia sa urmareasca indeplinirea de catre crescator a obligatiilor ce-i revin conform cu oferta, obligatii care sunt scrise in cadrul ofertei trimise pe email: livrarea exemplarului din rasa solicitata, sa se respecte particularitatea de culoare solicitata de client si sa-i asigure transportul in conditiile expuse in cadrul ofertei scrise si trimise clientului pe email, whatsapp, facebook sau orice alt mijloc de comunicare scrisa. Preturile valabile sunt doar cele prezentate clientului in cadrul ofertei. Pot exista situatii cand independent de vointa Lucky Dogs, crescatorul din motive obiective nu se poate incada in oferta initiala (cheltuieli neprevazute cu animalul de companie in urma unor reactii neasteptate). Acesta are obligatia in acest caz sa anunte clientul inainte de livrare de schimbarile survenite. De asemenea facilitatile oferite pentru animalul de companie solicitat sunt cele strict prezentate in cadrul ofertei trimise pe email sau alte cai de comunicare scrise.

 • Clientul: Clientul are dreptul de a renunta la comanda si implicit recuperarea taxei de rezervare platita, daca livrarea animalului de companie se lasa asteptata mai mult de 60 zile lucratoare. Livrarea propriu-zisa a animalului de companie si implicit achitarea pretului animalului de companie conform cu oferta inaintata pe email sau sau alte cai de comunicare scrise, se face prin intalnirea directa (intalnire fata in fata) intre client si crescator. Clientul are dreptul ca la livrarea propriu-zisa sa fie insotit de catre un specialist (medic veterinar, specialist chinolog etc). Clientul este raspunzator de verificarea animalului de companie livrat. In momentul achizitionarii este datoria clientului sa verfice animalul de companie achizitionat daca corespunde din toate punctele de vedere. Reclamatii ulterioare nu sunt posibile in cazul alegerii incorecte a exemplarului. In cazul alegerii incorecte, este greseala clientului ca nu a verificat el sau un medic veterinar exemplarul livrat. De asemenea clientul va trebui sa achite pretul animalului de companie direct crescatorului/proprietarului, strict la momentul livrarii animalului de companie. In conditiile in care clientului ii este deja anuntata livrarea si animalul de companie este pus pe transport, iar clientul nu se prezinta la locul de preluare, taxa de rezervare nu se returneaza.

Facturare - Plata

Clientul primeste factura fiscala in urma platii taxei de rezervare catre Lucky Dogs, urmand ca pretul animalului de companie sa fie platit direct crescatorului/proprietarului strict la intalnirea dintre acestia. Plata efectuata catre crescator reprezinta banii ce-i revin acestuia pentru animalul de companie. Acesti bani ii apartin crescatorului si ca atare Lucky Dogs nu-si asuma raspunderea de nici o natura pentru acestia. De asemenea, crescatorul este cel caruia ii revine sarcina de a furniza documentele de natura medicala ale animalelor de companie si nu firmei noastre.

Informatii despre oferta

Oferta trimisa pe email sau alte cai de comunicare scrise, de catre noi (Lucky Dogs) catre client este singura valabila si singura luata in calcul. Anunturile de pe siteurile noastre sunt pur informative si pot oricand suferi modificari datorita numarului mare de crescatori cu care noi colaboram, motiv pentru care doar oferta trimisa clientului este cea valabila. Facilitatile oferite clientului sunt strict cele prezentate in oferta trimisa; nu se iau in calcul alte anunturi: nici de pe siteurile noastre si nici de pe alte siteuri pe care sunt plasate anunturile noastre.

Date despre parcursul comenzii::

Comanda este considerata ferma din momentul achitarii taxei de rezervare catre agentia Lucky Dogs. La lansarea comenzii cumparatorul a fost informat in mod complet, corect si precis, asupra caracteristicilor esentiale ale animalului de companie comandat, astfel incat sa aiba posibilitatea de a face o alegere rationala in conformitate cu interesele lui. Conform protocolului inainte de livrare fiecare client este contactat telefonic, wattsap, sms, e-mail sau messenger si i se aduc la cunostinta localitatea de livrare (in cazul in care clientul nu isi are domiciliul intr-unul din orasele din oferta), ora de livrare si locatia.

Termen de livrare

Acesta este cuprins intre 1-60 zile lucratoare. Pot exista situatii cand independent de vointa Lucky Dogs, crescatorul nu se poate incadra in termen din motive obiective (reactii neasteptate in urma vaccinarii, deparazitarii etc).

In cazul in care clientul doreste sa renunte la comanda dupa trecerea celor 60 de zile lucratoare, acesta are obligatia de a notifica Lucky Dogs in scris pe email (comanda.dogshop@gmail.com), in caz contrar termenul de livrare se prelungeste automat pana la o eventuala notificare din partea clientului in vederea onorarii comenzii.

Orice renuntare de comanda din partea clientului mai devreme de 60 de zile lucratoare se soldeaza cu retinerea taxei de rezervare.

Garantia oferita pentru animalele de companie livrate:

Aceasta se ofera de catre crescatorul/furnizorului animalului de companie si nu de Lucky Dogs. Garantia se ofera strict pentru bolile virale pentru care animalul de companie a fost vaccinat si nu pentru alte probleme: defecte de ordin congenital, displazie de sold etc. Garantia se ofera strict pentru o perioada de 3 zile calendaristice si consta in inlocuirea animalului de companie decedat cu un altul clinic sanatos. Inlocuirea se va efectua intr-un termen maxim de 6 luni. Pentru a putea beneficia de garantie (inlocuirea animalului de companie cu un altul clinic sanatos), clientul are obligatia ca in cele 3 zile oferite drept garantie sa prezinte agentiei in scris pe email (comanda.dogshop@gmail.com) dovezi din care sa reiasa diagnosticul cert. Dovezile la care se face referire: test rapid de diagnostic, foaie de observatie, examen necropsic si poze cu animalul decedat. Este strict interzisa orice manopera veterinara (deparazitari interne si externe, vaccinari) timp de 7 zile de la primirea animalului de companie (exceptie facand urgentele medicale), in caz contrar garantia oferita se pierde. Nu se iau in calcul documente emise pe suprafata altului stat decat cel roman. Nu se deconteaza eventualele cheltuieli medicale (tratamente, interventii chirugicale etc) pe care clientul le poate avea cu animalul de companie.

De retinut:

Lucky Dogs isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, avand in vedere ca ceea ce se oferteaza sunt animale de companie (fiinte vii) iar acestea trebuie sa ajunga la persoane pe deplin responsabile si care sa aiba posibilitatile materiale necesare in vederea intretinerii acestora. De asemenea Lucky Dogs isi rezerva posibilitatea de a modifica acesti Termeni si Conditii ori de cate ori este necesar, fara notificari prelabile. Clientului ii revine datoria de a verifica periodic acesti Termeni si Conditii pentru eventualele modificari.


Parteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Termeni si conditii

Termeni si conditii:Accesul dumneavoastra si utilizarea site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ('Termeni si Conditii').

Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu plasati comanda. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru si implicit sa plasati comanda, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment acestora Termeni si Conditii prin postarea pe site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Nu aveti dreptul sa abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe site-ul nostru, sau prin atacarea site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack ). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni si Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

Disponibilitate si defecte

Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul 'asa cum este' si 'asa cum este disponibil', si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Definitii si Termeni:

 • Lucky Dogs: Este denumirea comerciala (brandul) sub care se ofera serviciile noastre; Lucky Dogs este un Pet Agency (agentie de animale de companie/agentie de intermediere) si are drept scop/rol prezentarea ofertelor de vanzare ale crescatorilor/proprietarilor de animale de companie pe care agentia ii are in portofoliu si cu care colaboreaza. Lucky Dogs presteaza acest serviciu in baza unei taxe de rezervare incasate de la client.
 • Crescator: Persoana fizica care creste animale de companie si pe care le are in proprietate. Crescatorul este proprietarul de facto al animalelor de companie furnizate catre clientii agentiei (Lucky Dogs).
 • Client: Persoana fizica / persoana juridica care apeleaza la serviciile agentului comercial Lucky Dogs.
 • Animal de companie: Este reprezentat de tot ceea ce inseamna caini si pisici de rasa din cadrul ofertei / siteului.
 • Site: Domeniul www.caini-de-vanzare.ro ; www.pisicidevanzare.ro si toate celelalte siteuri partenere cat si subdomeniile acestora.
 • Contract: prezentul regulament reprezentat de 'Termeni si Conditii'. Acesta este supus legii romane, eventualele litigii aparute intre agentia Lucky Dogs si client/cumparator, se vor rezolva prin intelegerea dintre cele 2 parti pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 • Oferta: Reprezinta informatiile personalizate trimise de catre Lucky Dogs fiecarui client care solicita o astfel de oferta. Acestea pot fi trimise pe e-mail, wattsap sau oricare alta cale de comunicare scrisa.
  Aceasta cuprinde detalii ale animalului de companie, pretul total al acestuia, care este alcatuit din pretentiile pecuniare ale crescatorului plus taxa de rezervare a agentiei Lucky Dogs
 • Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.
 • Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un serviciul prestat de agentie. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client asupra serviciului. Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic sau de apreciere, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
 • Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre animalele de companie sau serviciile din pagina respectiva.
 • Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare in Site, in pagina unui anumit tip de animal de companie. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Drepturi si obligatii ale partilor:

 • Crescatorul: este raspunzator de calitatea animalelor de companie cat si de starea de sanatate a acestora. In caz de deces in termenul prevazut in oferta, acesta are obligatia de a schimba/inlocui animalul de companie cu un altul clinic sanatos din aceeasi rasa, sex, particularitate de culoare intr-un termen de maxim 6 luni.

Pozele cat si materialele video din ofertele trimise pe email, whatsapp sau alte cai de comunicare scrise sunt cu titlu de prezentare.

Crescatorii vin in ajutorul clientilor si ofera transportul animalelor de companie in conditii optime in orasele: Satu Mare, Carei, Oradea, Gilau (Cluj), Turda, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Sibiu, Fagaras, Brasov, Targu Secuiesc, Onesti, Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Arad, Timisoara.

Lucky Dogs: in calitate de pet agency (agentie de animale de companie / agentie de intermediere) are obligatia sa urmareasca indeplinirea de catre crescator a obligatiilor ce-i revin conform cu oferta, obligatii care sunt scrise in cadrul ofertei trimise pe email: livrarea exemplarului din rasa solicitata, sa se respecte particularitatea de culoare solicitata de client si sa-i asigure transportul in conditiile expuse in cadrul ofertei scrise si trimise clientului pe email, whatsapp, facebook sau orice alt mijloc de comunicare scrisa. Preturile valabile sunt doar cele prezentate clientului in cadrul ofertei. Pot exista situatii cand independent de vointa Lucky Dogs, crescatorul din motive obiective nu se poate incada in oferta initiala (cheltuieli neprevazute cu animalul de companie in urma unor reactii neasteptate). Acesta are obligatia in acest caz sa anunte clientul inainte de livrare de schimbarile survenite. De asemenea facilitatile oferite pentru animalul de companie solicitat sunt cele strict prezentate in cadrul ofertei trimise pe email sau alte cai de comunicare scrise.

 • Clientul: are dreptul de a renunta la comanda si implicit recuperarea taxei de rezervare platita, daca livrarea animalului de companie se lasa asteptata mai mult de 60 zile lucratoare. Livrarea propriu-zisa a animalului de companie si implicit achitarea pretului animalului de companie conform cu oferta inaintata pe email sau sau alte cai de comunicare scrise, se face prin intalnirea directa (intalnire fata in fata) intre client si crescator. Clientul are dreptul ca la livrarea propriu-zisa sa fie insotit de catre un specialist (medic veterinar, specialist chinolog etc). Clientul este raspunzator de verificarea animalului de companie livrat. In momentul achizitionarii este datoria clientului sa verfice animalul de companie achizitionat daca corespunde din toate punctele de vedere. Reclamatii ulterioare nu sunt posibile in cazul alegerii incorecte a exemplarului. In cazul alegerii incorecte, este greseala clientului ca nu a verificat el sau un medic veterinar exemplarul livrat. De asemenea clientul va trebui sa achite pretul animalului de companie direct crescatorului/proprietarului, strict la momentul livrarii animalului de companie. In conditiile in care clientului ii este deja anuntata livrarea si animalul de companie este pus pe transport, iar clientul nu se prezinta la locul de preluare, taxa de rezervare nu se returneaza.

Facturare - Plata

Clientul primeste factura fiscala in urma platii taxei de rezervare catre Lucky Dogs, urmand ca pretul animalului de companie sa fie platit direct crescatorului/proprietarului strict la intalnirea dintre acestia. Plata efectuata catre crescator reprezinta banii ce-i revin acestuia pentru animalul de companie. Acesti bani ii apartin crescatorului si ca atare Lucky Dogs nu-si asuma raspunderea de nici o natura pentru acestia. De asemenea, crescatorul este cel caruia ii revine sarcina de a furniza documentele de natura medicala ale animalelor de companie si nu firmei noastre.

Informatii despre oferta

Oferta trimisa pe email sau alte cai de comunicare scrise, de catre noi (Lucky Dogs) catre client este singura valabila si singura luata in calcul. Anunturile de pe siteurile noastre sunt pur informative si pot oricand suferi modificari datorita numarului mare de crescatori cu care noi colaboram, motiv pentru care doar oferta trimisa clientului este cea valabila. Facilitatile oferite clientului sunt strict cele prezentate in oferta trimisa; nu se iau in calcul alte anunturi: nici de pe siteurile noastre si nici de pe alte siteuri pe care sunt plasate anunturile noastre.

Date despre parcursul comenzii::

Comanda este considerata ferma din momentul achitarii taxei de rezervare catre agentia Lucky Dogs. La lansarea comenzii cumparatorul a fost informat in mod complet, corect si precis, asupra caracteristicilor esentiale ale animalului de companie comandat, astfel incat sa aiba posibilitatea de a face o alegere rationala in conformitate cu interesele lui. Conform protocolului inainte de livrare fiecare client este contactat telefonic, wattsap, sms, e-mail sau messenger si i se aduc la cunostinta localitatea de livrare (in cazul in care clientul nu isi are domiciliul intr-unul din orasele din oferta), ora de livrare si locatia.

Termen de livrare

Acesta este cuprins intre 1-60 zile lucratoare. Pot exista situatii cand independent de vointa Lucky Dogs, crescatorul nu se poate incadra in termen din motive obiective (reactii neasteptate in urma vaccinarii, deparazitarii etc).

In cazul in care clientul doreste sa renunte la comanda dupa trecerea celor 60 de zile lucratoare, acesta are obligatia de a notifica Lucky Dogs in scris pe email (comanda.dogshop@gmail.com), in caz contrar termenul de livrare se prelungeste automat pana la o eventuala notificare din partea clientului in vederea onorarii comenzii.

Orice renuntare de comanda din partea clientului mai devreme de 60 de zile lucratoare se soldeaza cu retinerea taxei de rezervare.

Garantia oferita pentru animalele de companie livrate:

Aceasta se ofera de catre crescatorul/furnizorului animalului de companie si nu de Lucky Dogs. Garantia se ofera strict pentru bolile virale pentru care animalul de companie a fost vaccinat si nu pentru alte probleme: defecte de ordin congenital, displazie de sold etc. Garantia se ofera strict pentru o perioada de 3 zile calendaristice si consta in inlocuirea animalului de companie decedat cu un altul clinic sanatos. Inlocuirea se va efectua intr-un termen maxim de 6 luni. Pentru a putea beneficia de garantie (inlocuirea animalului de companie cu un altul clinic sanatos), clientul are obligatia ca in cele 3 zile oferite drept garantie sa prezinte agentiei in scris pe email (comanda.dogshop@gmail.com) dovezi din care sa reiasa diagnosticul cert. Dovezile la care se face referire: test rapid de diagnostic, foaie de observatie, examen necropsic si poze cu animalul decedat. Este strict interzisa orice manopera veterinara (deparazitari interne si externe, vaccinari) timp de 7 zile de la primirea animalului de companie (exceptie facand urgentele medicale), in caz contrar garantia oferita se pierde. Nu se iau in calcul documente emise pe suprafata altului stat decat cel roman. Nu se deconteaza eventualele cheltuieli medicale (tratamente, interventii chirugicale etc) pe care clientul le poate avea cu animalul de companie.

De retinut:

Lucky Dogs isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, avand in vedere ca ceea ce se oferteaza sunt animale de companie (fiinte vii) iar acestea trebuie sa ajunga la persoane pe deplin responsabile si care sa aiba posibilitatile materiale necesare in vederea intretinerii acestora. De asemenea Lucky Dogs isi rezerva posibilitatea de a modifica acesti Termeni si Conditii ori de cate ori este necesar, fara notificari prelabile. Clientului ii revine datoria de a verifica periodic acesti Termeni si Conditii pentru eventualele modificari.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920