caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Dog de Bordeaux de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Dog de Bordeaux de vanzare. Caini de paza la baza, insa pot fi incadrati fara probleme in cadrul raselor de companie datorita temperamentului lor extrem de echilibrat, ceea ce inseamna ca pot convietui foarte bine atat cu copiii cat si cu animalele.

Ţara de origine:  Franţa;
Grupa:
Mastiff;
Alte denumiri:
Mastifful francez;
Aşteptarea de viaţă: 10-12 ani;

ultimele cautari: Dog de Bordeaux de vanzare, rasa de caini Dog de Bordeaux de vanzare, caini, vand Dog de Bordeaux, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Înălţime: 58 - 70 cm cm la masculul de Dog de Bordeaux şi la femelă;
Greutate: 50 – 60 kg la mascul şi la femelă;
Blana: scurtă, moale;

Culoarea: acesti caini au culoarea roşu castaniu, cafeniu spre roşcat, cu pete albe permise pe piept
Condiţii de trai: Această rasa se va descurca bine într-un apartament dacă va avea parte de suficient exerciţiu. Sunt foarte inactivi în interior şi se vor descurca şi fără curte.

Istoric

 Există numeroase ipoteze despre originile acestei rase de caini. Una dintre ele presupune că rasa Dog de Bordeaux ar fi fost descendenta din Moloşii Greci şi Romani, din mastiffii aduşi în Europa, din cainii din regiunea Aquitaine a Franţei sau din cainii spanioli din Burgos. Dog-ul de Bordeaux a întâmpinat multe utilizări de-a lungul istoriei sale îndelungate. Rasa a servit ca şi caine de război, ca şi ciobanesc la oi, ca şi combatant în luptele de gladiatori  unde era asmuţit împotriva taurilor, urşilor sau altor caini. Spre sfârşitul Evului Mediu a devenit caine pentru paza şi mânuirea vitelor şi ca bodyguard personal. În timpul Revoluţiei Franceze, mulţi caini care au încercat să apere proprietăţile stăpânilor lor au fost ucişi. Din fericire, a rămas suficient interes pentru această rasa de caini pentru a-i garanta perpetuarea.

Dog-ul de Bordeaux este similar cu Bull-mastifful în ceea ce priveşte dimensiunile şi tipul; dar datorită istoriei sale de secole este mai apropiat de mastifful din Asia şi moloşii din antichitate. Există mărturii ale existenţei rasei din anii 1300 unde se vorbeşte despre talentele lor de vanator, dar şi de lipsa de apreciere a importanţei rasei; fiind consideraţi de înlocuit dacă se întâmpla ca un mistreţ să-i doboare.

După jumătatea anilor 1960 profesorul Raymond Triquet a început reconstituirea rasei, după toate pierderile pe care le-a suferit; accentuând că pot fi „atleţi superbi” Printre punctele lor caracteristice se numără capul lor masiv, falca de jos ieşită în evidenţă şi botul, nasul mascat în negru sau roşiatic.

Descriere

Dog-ul de Bordeaux a mai fost denumit şi Mastiff francez sau Bordeaux Bulldog; este un caine mastiff mai scurt, îndesat cu un cap mare, greoi şi ridat. Capul este o trăsătură foarte importantă atunci când se evaluează rasa. Falca acestor caini trebuie să fie ieşită în evidenţă şi puternică. Dog-ul de Bordeaux trebuie să aibă mereu o mască neagră sau roşiatică, care se poate distinge de restul blănii şi se află în jurul nasului şi sub acesta; dar se poate să şi lipsească, ceea ce nu este un defect. Nările acestui caine sunt mereu deschise, botul trebuie să aibă o treime din totalitatea corpului. Pielea din jurul gâtului este mai lejeră, nu strâns lipită de corp, se formează falduri sau riduri. De obicei pielea acestui caine este groasă şi urechile îi atârnă. Corpul are o constituţie îndesată, puternică, picioarele sunt drepte şi cu o osatură puternică. Coada este groasă la rădăcină şi se subţiază ascuţit spre vârf, nu trebuie să fie mai lungă decât jumătatea piciorului din spate. Blana lor este scurtă, moale, de o singură culoare; dar pete albe sunt permise pe vârful labelor şi pe piept.

Temperament

Crescătorii au lucrat la îmblânzirea temperamentului acestui caine de la ferocitatea sa iniţială. Astăzi Dog-ul este un caine cu un temperament calm şi bun. Este extrem de loial, răbdător şi devotat familiei sale de adopţie. Cu străinii este lipsit de frică şi îi confruntă liber, angajându-se în lupte; ceea ce îl face bun caine de paza şi protecţie. Cainii din această rasa pot fi agresivi cu alţi caini şi de aceea este recomandată o socializare de la vârste fragede. Dog-ul de Bordeaux va sforăi şi va saliva mai mult decât alte rase de caini. În ciuda înfăţişării sale îndrăzneţe şi înspăimântătoare, Dog-ul de Bordeaux este gentil, blând cu copiii şi membrii familiei. Nu este recomandat unei persoane care nu are experienţă cu cainii din cauza încăpăţânării sale şi a forţei de care poate da dovadă la maturitate.

Se împacă bine cu copii şi cu animale de companie de talie mai mică. Deoarece este conştient de puterea şi de dimensiunile sale, va avea tendinţa de a apăra tot ce este mai mic decât el. Dar animale de aceeaşi talie cu cainele sau de talii mai mari, este bine să fie ţinute departe de Dog-ul de Bordeaux, deoarece acesta este obişnuit să vaneze animale mari şi va provoca bătăi cu acestea.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Printre problemele de sănătate care pot apărea la această rasa se numără displazia de şold in principal.
Nu este o rasa uşor de dezvoltat, deoarece cateii de Dog de Bordeaux au capul mare şi vor impune probleme la naştere. De cele mai multe ori va fi necesară o operaţie de cezariană, îndeplinită de medicul veterinar. Din cauza pieptului lor mare, femelele vor trebui de multe ori să stea întinse pe stomac pentru a alăpta cateii, riscând astfel să-i zdrobească; astfel crescătorii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce se petrece cu puii.


Nu are nevoie de prea multă atenţie în ceea ce priveşte îngrijirea blănii fiindcă nivelul lor de năpârlire este scăzut. O frecare a corpului cu o cârpă suficient de aspră încât să nu le rănească pielea este metoda cea mai bună de întreţinere a blănii acestor caini. Această periere este recomandată a fi îndeplinită săptămânal. Îmbăierea lor se poate petrece de 2-3 ori pe săptămână pentru a le menţine mirosul proaspăt. Prin curăţarea întregului corp sau spălarea feţei se vor evita unele infecţii sau iritaţii ale pielii. Acordaţi o atenţie specială ridurilor feţei, care trebuie menţinute curate tot timpul pentru a se elimina riscul îmbolnăvirii.


Exerciţii şi dresaj

Nevoia de exerciţiu pentru acesti caini este medie; nu au un nivel de energie ridicat. Dog-ul de Bordeaux adoră plimbările şi partidele de înot. Sunt caini foarte puternici şi este foarte recomandat să îi asiguraţi de la început un minim dresaj pentru obedienţă, astfel că atunci când va creşte să îl puteţi ţine sub control. Dresajul lor trebuie să fie consistent, ferm, îndeplinit într-o manieră calm şi corectă. Deoarece nivelul lor de energie este scăzut este bine ca dresajul să înceapă undeva în jurul vârstei de un an; pentru a nu se împiedica dezvoltarea lor musculară şi osoasă.

Sunt firi inteligente şi nu vor avea probleme în a înţelege relativ repede ceea ce vă doriţi de la ei. Dar trebuie să ţineţi cont de forma lor fizică şi de încăpăţânarea lor şi să le formaţi rutine potrivite lor. Dresajul şi socializarea nu trebuie să lipsească din creşterea acestor caini pentru a vă asigura că puteţi ţine cainele sub control la maturitate, dar şi pentru a nu fi foarte violent cu alţi caini sau cu străinii. Nu vor răspunde la un dresaj îndeplinit cu forţa, cu ţipete, ameninţări sau lovituri. Dar uneori o pedepsire prin a-l lăsa singur o perioadă de timp va ajuta la corectarea unor comportamente. Sunt firi care cel mai bine se descurcă atunci când au contact constant cu oamenii; astfel o lipsă a stăpânului va fi resimţită ca abandon sau pedepsire a unui comportament.

Nivelul lor de energie este scăzut faţă de dimensiunile pe care le are şi cu puterea pe care o afişează. Această trăsătură trebuie respectată atunci când antrenaţi un astfel de caine pentru a nu-l obosi exagerat şi să aibă alte probleme u încheieturile. O plimbare sau două pe zi sunt considerate a fi suficiente, dar în unele cazuri va trebui să le măriţi cantitatea sau complexitatea exerciţiilor pentru a-i menţine sănătoşi. Îi place să alerge şi să se joace cu copii şi este bine să le puneţi la dispoziţie un spaţiu în care să facă aceasta fără a fi probleme sau riscuri.

ultimele cautari: Dog de Bordeaux de vanzare, rasa Dog de Bordeaux de vanzare, caini, vand Dog de Bordeaux, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Dog de Bordeaux de Vanzare


dog de bordeaux de vanzare
vand masculi si femele
8 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Dog de Bordeaux


Dog de Bordeaux de vanzare. Caini de paza la baza, insa pot fi incadrati fara probleme in cadrul raselor de companie datorita temperamentului lor extrem de echilibrat, ceea ce inseamna ca pot convietui foarte bine atat cu copiii cat si cu animalele.

Ţara de origine:  Franţa;
Grupa:
Mastiff;
Alte denumiri:
Mastifful francez;
Aşteptarea de viaţă: 10-12 ani;

ultimele cautari: Dog de Bordeaux de vanzare, rasa de caini Dog de Bordeaux de vanzare, caini, vand Dog de Bordeaux, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Înălţime: 58 - 70 cm cm la masculul de Dog de Bordeaux şi la femelă;
Greutate: 50 – 60 kg la mascul şi la femelă;
Blana: scurtă, moale;

Culoarea: acesti caini au culoarea roşu castaniu, cafeniu spre roşcat, cu pete albe permise pe piept
Condiţii de trai: Această rasa se va descurca bine într-un apartament dacă va avea parte de suficient exerciţiu. Sunt foarte inactivi în interior şi se vor descurca şi fără curte.

Istoric

 Există numeroase ipoteze despre originile acestei rase de caini. Una dintre ele presupune că rasa Dog de Bordeaux ar fi fost descendenta din Moloşii Greci şi Romani, din mastiffii aduşi în Europa, din cainii din regiunea Aquitaine a Franţei sau din cainii spanioli din Burgos. Dog-ul de Bordeaux a întâmpinat multe utilizări de-a lungul istoriei sale îndelungate. Rasa a servit ca şi caine de război, ca şi ciobanesc la oi, ca şi combatant în luptele de gladiatori  unde era asmuţit împotriva taurilor, urşilor sau altor caini. Spre sfârşitul Evului Mediu a devenit caine pentru paza şi mânuirea vitelor şi ca bodyguard personal. În timpul Revoluţiei Franceze, mulţi caini care au încercat să apere proprietăţile stăpânilor lor au fost ucişi. Din fericire, a rămas suficient interes pentru această rasa de caini pentru a-i garanta perpetuarea.

Dog-ul de Bordeaux este similar cu Bull-mastifful în ceea ce priveşte dimensiunile şi tipul; dar datorită istoriei sale de secole este mai apropiat de mastifful din Asia şi moloşii din antichitate. Există mărturii ale existenţei rasei din anii 1300 unde se vorbeşte despre talentele lor de vanator, dar şi de lipsa de apreciere a importanţei rasei; fiind consideraţi de înlocuit dacă se întâmpla ca un mistreţ să-i doboare.

După jumătatea anilor 1960 profesorul Raymond Triquet a început reconstituirea rasei, după toate pierderile pe care le-a suferit; accentuând că pot fi „atleţi superbi” Printre punctele lor caracteristice se numără capul lor masiv, falca de jos ieşită în evidenţă şi botul, nasul mascat în negru sau roşiatic.

Descriere

Dog-ul de Bordeaux a mai fost denumit şi Mastiff francez sau Bordeaux Bulldog; este un caine mastiff mai scurt, îndesat cu un cap mare, greoi şi ridat. Capul este o trăsătură foarte importantă atunci când se evaluează rasa. Falca acestor caini trebuie să fie ieşită în evidenţă şi puternică. Dog-ul de Bordeaux trebuie să aibă mereu o mască neagră sau roşiatică, care se poate distinge de restul blănii şi se află în jurul nasului şi sub acesta; dar se poate să şi lipsească, ceea ce nu este un defect. Nările acestui caine sunt mereu deschise, botul trebuie să aibă o treime din totalitatea corpului. Pielea din jurul gâtului este mai lejeră, nu strâns lipită de corp, se formează falduri sau riduri. De obicei pielea acestui caine este groasă şi urechile îi atârnă. Corpul are o constituţie îndesată, puternică, picioarele sunt drepte şi cu o osatură puternică. Coada este groasă la rădăcină şi se subţiază ascuţit spre vârf, nu trebuie să fie mai lungă decât jumătatea piciorului din spate. Blana lor este scurtă, moale, de o singură culoare; dar pete albe sunt permise pe vârful labelor şi pe piept.

Temperament

Crescătorii au lucrat la îmblânzirea temperamentului acestui caine de la ferocitatea sa iniţială. Astăzi Dog-ul este un caine cu un temperament calm şi bun. Este extrem de loial, răbdător şi devotat familiei sale de adopţie. Cu străinii este lipsit de frică şi îi confruntă liber, angajându-se în lupte; ceea ce îl face bun caine de paza şi protecţie. Cainii din această rasa pot fi agresivi cu alţi caini şi de aceea este recomandată o socializare de la vârste fragede. Dog-ul de Bordeaux va sforăi şi va saliva mai mult decât alte rase de caini. În ciuda înfăţişării sale îndrăzneţe şi înspăimântătoare, Dog-ul de Bordeaux este gentil, blând cu copiii şi membrii familiei. Nu este recomandat unei persoane care nu are experienţă cu cainii din cauza încăpăţânării sale şi a forţei de care poate da dovadă la maturitate.

Se împacă bine cu copii şi cu animale de companie de talie mai mică. Deoarece este conştient de puterea şi de dimensiunile sale, va avea tendinţa de a apăra tot ce este mai mic decât el. Dar animale de aceeaşi talie cu cainele sau de talii mai mari, este bine să fie ţinute departe de Dog-ul de Bordeaux, deoarece acesta este obişnuit să vaneze animale mari şi va provoca bătăi cu acestea.

Probleme de sănătate şi îngrijire

Printre problemele de sănătate care pot apărea la această rasa se numără displazia de şold in principal.
Nu este o rasa uşor de dezvoltat, deoarece cateii de Dog de Bordeaux au capul mare şi vor impune probleme la naştere. De cele mai multe ori va fi necesară o operaţie de cezariană, îndeplinită de medicul veterinar. Din cauza pieptului lor mare, femelele vor trebui de multe ori să stea întinse pe stomac pentru a alăpta cateii, riscând astfel să-i zdrobească; astfel crescătorii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce se petrece cu puii.


Nu are nevoie de prea multă atenţie în ceea ce priveşte îngrijirea blănii fiindcă nivelul lor de năpârlire este scăzut. O frecare a corpului cu o cârpă suficient de aspră încât să nu le rănească pielea este metoda cea mai bună de întreţinere a blănii acestor caini. Această periere este recomandată a fi îndeplinită săptămânal. Îmbăierea lor se poate petrece de 2-3 ori pe săptămână pentru a le menţine mirosul proaspăt. Prin curăţarea întregului corp sau spălarea feţei se vor evita unele infecţii sau iritaţii ale pielii. Acordaţi o atenţie specială ridurilor feţei, care trebuie menţinute curate tot timpul pentru a se elimina riscul îmbolnăvirii.


Exerciţii şi dresaj

Nevoia de exerciţiu pentru acesti caini este medie; nu au un nivel de energie ridicat. Dog-ul de Bordeaux adoră plimbările şi partidele de înot. Sunt caini foarte puternici şi este foarte recomandat să îi asiguraţi de la început un minim dresaj pentru obedienţă, astfel că atunci când va creşte să îl puteţi ţine sub control. Dresajul lor trebuie să fie consistent, ferm, îndeplinit într-o manieră calm şi corectă. Deoarece nivelul lor de energie este scăzut este bine ca dresajul să înceapă undeva în jurul vârstei de un an; pentru a nu se împiedica dezvoltarea lor musculară şi osoasă.

Sunt firi inteligente şi nu vor avea probleme în a înţelege relativ repede ceea ce vă doriţi de la ei. Dar trebuie să ţineţi cont de forma lor fizică şi de încăpăţânarea lor şi să le formaţi rutine potrivite lor. Dresajul şi socializarea nu trebuie să lipsească din creşterea acestor caini pentru a vă asigura că puteţi ţine cainele sub control la maturitate, dar şi pentru a nu fi foarte violent cu alţi caini sau cu străinii. Nu vor răspunde la un dresaj îndeplinit cu forţa, cu ţipete, ameninţări sau lovituri. Dar uneori o pedepsire prin a-l lăsa singur o perioadă de timp va ajuta la corectarea unor comportamente. Sunt firi care cel mai bine se descurcă atunci când au contact constant cu oamenii; astfel o lipsă a stăpânului va fi resimţită ca abandon sau pedepsire a unui comportament.

Nivelul lor de energie este scăzut faţă de dimensiunile pe care le are şi cu puterea pe care o afişează. Această trăsătură trebuie respectată atunci când antrenaţi un astfel de caine pentru a nu-l obosi exagerat şi să aibă alte probleme u încheieturile. O plimbare sau două pe zi sunt considerate a fi suficiente, dar în unele cazuri va trebui să le măriţi cantitatea sau complexitatea exerciţiilor pentru a-i menţine sănătoşi. Îi place să alerge şi să se joace cu copii şi este bine să le puneţi la dispoziţie un spaţiu în care să facă aceasta fără a fi probleme sau riscuri.

ultimele cautari: Dog de Bordeaux de vanzare, rasa Dog de Bordeaux de vanzare, caini, vand Dog de Bordeaux, caini de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920