caini de vanzare
caini de vanzare

Rase de caini
 
Airedale Terrier Airedale Terrier
Akita Inu Akita Inu
Amstaff Amstaff
Basset Hound Basset Hound
Beagle Beagle
Bichon Bichon
Bichon Bolognese Bichon Bolognese
Bichon Frise Bichon Frise
Bichon Havanez Bichon Havanez
Bichon Maltez Bichon Maltez
Border Collie cu par scurt Border Collie cu par scurt
Boxer Boxer
Brac german Brac german
Briard Briard
Bull Terrier Bull Terrier
Bulldog American Bulldog American
Bulldog Englez Bulldog Englez
Bulldog Francez Bulldog Francez
Bullmastiff Bullmastiff
Cane Corso Cane Corso
Caniche Caniche
Chihuahua Chihuahua
Chow-Chow Chow-Chow
Ciobanesc Belgian Groenendael Ciobanesc Belgian Groenendael
Ciobanesc Belgian Malinois Ciobanesc Belgian Malinois
Ciobanesc Caucazian Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc de Asia Centrala Ciobanesc de Asia Centrala
Ciobanesc de Berna Ciobanesc de Berna
Ciobanesc German Ciobanesc German
Ciobanesc Mioritic Ciobanesc Mioritic
Ciobanesc Olandez Ciobanesc Olandez
Cocker Cocker
Collie Collie
Dalmatian Dalmatian
Doberman Doberman
Dog Argentinian Dog Argentinian
Dog de Bordeaux Dog de Bordeaux
Dog German Dog German
Fila Brasilieiro Fila Brasilieiro
Fox Terrier Fox Terrier
Golden Retriever Golden Retriever
Husky Husky
Jack Russel Terrier Jack Russel Terrier
Labrador Labrador
Malamut de Alaska Malamut de Alaska
Mastino Napoletano Mastino Napoletano
Mops Mops
Pinscher Pitic Pinscher Pitic
Presa Canario Presa Canario
Rottweiler Rottweiler
Saint Bernard Saint Bernard
Samoyed Samoyed
Schnauzer Pitic Schnauzer Pitic
Schnauzer Urias Schnauzer Urias
Scottish Terrier Scottish Terrier
Setter Irlandez Setter Irlandez
Shar-Pei Shar-Pei
Shih Tzu Shih Tzu
Spitz Pitic Spitz Pitic
Teckel Teckel
Terra Nova Terra Nova
Tosa Inu Tosa Inu
Westie Westie
Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Beagle de vanzare

Telekom: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Solicita oferta

Beagle de vanzare. Caini recomandat pentru viata de apartament datorita marimii lor relativ reduse (maxim 15 kg la maturitate), caracter docil, se inteleg foarte bine cu copii.

Durata de viaţă : 12 - 15 ani - deşi unii au trăit până la 18 ani;


Culori : Tri-color, Negru/Cafeniu, Portocaliu/Alb, Gălbui/Alb, Roşu/Alb. Cainii Beagle apar într-o suită de culori care include verităţi două culori şi trei culori, cafeniu foarte deschis, roşcat şi maroniu-roşcat. Uneori au puncte colorate pe blană, denumite “însemne”. 


Lungimea firului de păr : Medie ;


Dimensiune : Medie;
Năpârlire : Moderată;
Înălţime : 36 - 41 cm la mascul; 33 - 38 cm la femelă;
Greutate : 10 - 11 kg la mascul; 9 - 10 kg la femelă ;


Aria de răspândire : Cainii din rasa Beagle sunt de ajuns de mici pentru a se adapta unui trai în apartament, dar adoră şi timpul petrecut în aer liber. Sunt firi foarte active şi s-ar simţi sufocaţi dacă sunt ţinuţi într-un spaţiu mic şi se simt în largul lor într-o curte care să le ofere spaţiu suficient pentru mişcarea zilnică.

Cainii Beagle sunt uşor de întreţinut, gonaci mici şi robuşti, cu o constituţie solidă şi rezistentă. Blana lor este aspră, scurtă, lipită de corp şi de obicei tri-coloră; necesită pieptănare zilnică pentru a se elimina particulele moarte şi mizeria. Pare a fi similar cu o variantă mică a English Foxhound; cu un craniu larg şi cu capul uşor rotunjit. Botul lor este de obicei drept şi pătrăţos, picioarele sunt rotunjite şi puternice. Beagle-ul are nasul negru şi nări pline ideale pentru adulmecare. Urechile mari şi late au forma pandantivului, iar expresia de vinovat care îşi cere iertare este cea care l-a făcut celebru. Ochii căprui sau de culoarea alunei îi oferă o atitudine de drăgălăşenie şi de inocenţă: iar coada purtată dreaptă şi în sus, rareori curbată este semn al atenţiei sale permanent şi al firii sale active. 


Lătratul unui Beagle este unul caracteristic, care se apropie mult de un urlet. Deşi dresajul poate să limiteze parţial această manifestare; lătratul va fi folosit în timpul vânătorii ca şi parte din rutina lor de gonaci.


Istoric 
Rasa de caini Beagle este originară din Anglia şi este cunoscută ca şi una dintre cele mai faimoase rase de gonaci folosiţi pentru luarea urmei vânatului prin miros. Firea cainilor din această rasa este unul dulce, bine dispusă tot timpul care se combină cu un nivel înalt de energie. Afecţiunea lor este disponibilă a fi împărtăşită cu stăpânii, membrii familiei şi alţi caini din haita sa. Obţinut din încrucişarea altor rase de gonaci, a fost folosit iniţial la vânarea iepurilor de câmp, fazanilor, prepeliţelor. Datorită simţului lor olfactiv bine dezvoltat aceasta rasa de caini pot fi folosiţi eficient în depistarea drogurilor; dar la fel de bine se poate transforma într-un companion adecvat pentru copiii dumneavoastră.  
Printre posibilii strămoşi ai acestei rase de caini pot fi număraţi gonaciul Talbot din Marea Britanie, sau cateii negrii, cafenii din rasa Irish Kerry Beagle, dar şi Bloodhound. Prezenţa rasei de caini Kerry Beagle în această enumerare poate explica capacitatea fantastică a simţul mirosului de la Beagle din ziua de azi. Cuvântul „Beagle” a fost derivat din cuvântul francez „beguele” care semnifică „gât deschis”. Termenul 'beag' din limba franceză sau welsh înseamnă mic, dar şi alte variante au fost menţionate de-a lungul timpului.  

Dacă în trecut caini din rasa Beagle erau folosiţi pentru vânătoarea de iepuri, bazându-se pe mirosul său fără cusur; astăzi el este folosit pentru a mirosi şi depista drogurile recreaţionale folosite. Ei reprezintă rasa aleasă de Departamentul de Agricultură a Statelor Unite ale Americii pentru a detecta mâncăruri ascunse în bagaje. Alegerea lor se bazează pe aspectul lor fizic non-intimidant, dimensiunilor lor mici şi a faptului că sunt uşor de întreţinut. 

beagle de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii.


Temperament
Fiind foarte inteligent şi cu o fire fericită, rasa de caini Beagle este una dintre cele mai expresive rase de caini. Este blând, afectuos, curios, simpatic şi pare a se ataşa uşor de stăpâni şi membrii familiei în care trăieşte; sau de oricine îi oferă afecţiune şi atenţie. Firea sa sociabilă îl transformă într-un caine perfect pentru familiile cu copii mici; se va ataşa imediat de copii, dar şi de adulţi fără nici o problemă. Aceeaşi afecţiune şi bună-dispoziţie o va afişa şi faţă de alţi caini din preajma sa, dar nu va fi la fel de prietenos cu alte animale de companie non-canine. 
Pisicile şi alte animale de talie mică vor deveni victime ale cainilor Beagle, sau vânat pe care îl va adulmeca şi urmări fără încetare. Socializarea cu acestea nu va fi una dintre cele perfecte şi este indicat a se păstra o distanţă între ei pentru a evita eventualele accidente nefericite. Nu este indicat a se lăsa cainele în lesă prea mult timp în afara plimbărilor sau în spaţii mici, chiar singur prea multă vreme pentru că firea sa activă şi alertă se va modifica şi va deveni distructivă, chiar nevrotică. 


Lătratul cainilor din rasa Beagle, deşi a fost îndelung urmărit de vânători sau de călăreţi, acum este foarte posibil a deranja vecinii sau chiar membrii familiei. Ei pot fi dresaţi să-şi controleze lătratul, dar şi să-şi asculte stăpânul în loc de a pleca în adulmecarea anumitor urme care îl pot duce departe de stăpân sau de locuri cunoscute.
Firi inteligente, cainii Beagle sunt dispuşi să înveţe ceva nou mereu şi de aceea se adaptează uşor la noi condiţii de trai sau la noi reguli, dacă acestea au fost prezentate şi întipărite în conştiinţa cainelui.  


Probleme de sănătate
Rasa de caini Beagle este una rezistentă şi în general sănătoasă; deşi se poate întâmpla ca ei să treacă prin perioade cu stări de sănătate instabile. Ei tind a se adapta relativ repede condiţiilor şi mediului în care trăiesc şi de aceea vindecarea lor va fi mai rapidă. Există anumite condiţii medicale la care trebuie să fiţi atenţi şi printre acestea se numără: 


• displazie de şold : displazia de şold la caini poate cauza ologirea de la o variantă blândă până la cea severă.
• Achondroplasia care este o boală degenerativă în care picioarele din faţă pot fi deformate;  
• Probleme cu spatele; 
• Anomalii la ochi care pot cauza orbire, dar nu este o boală progresiv; 
• Epilepsie care este o boală neurologică cu atacuri şi accese. Din nefericire, nu există nici un test pentru a depista această boală.  
• Boli de inimă : unele rase sau catei pot fi predispuşi la asemenea boli. 

Pieptănatul blănii lor trebuie să se facă cel puţin odată pe zi, deşi firul de păr este scurt. Astfel se va evita năpârlirea abundentă şi se va elimina părul mort sau mizeriile pe car ele poate culege cainele în timpul zilei. Dacă se va folosi o perie cu ţepi şi dură blana va căpăta strălucire fără a dăuna firului de păr în creştere. Ocazional vor necesita o baie care se va face cu un săpun slab în concentraţii şi cu un şampon la fel pentru a nu înlătura complet grăsimile lor naturale. La fel de important este să duceţi periodic catelul la medicul veterinar pentru a fi analizat pentru eventualele infecţii, mai ales la urechi care sunt cele mai sensibile. 

Exerciţiile şi Dresajul 
Cainii Beagle deţin o cantitate mare de energie şi o robusteţe redutabilă şi de aceea vor avea nevoie de un număr considerabil de exerciţii sau de o curte cu gard în care să se desfăşoare în linişte. Plimbările zilnice sunt esenţiale în păstrarea unui nivel scăzut de energie; dar o activitate şi mai potrivită pentru ei şi firea lor curioasă ar fi alergatul în parc alături de stăpân. Curiozitatea lor, dorinţa de a explora noi teritorii sunt impulsuri care stau la baza rătăcirii lor şi de aceea este foarte bine a-l ţine în lesă pe tot parcursul plimbării sau alergării. Nu uitaţi că aceşti caini Beagle necesită multă atenţie şi un regim consistent şi permanent bazat pe activităţi pentru a rămâne sănătoşi. Printre activităţile pe care le adoră se numără alergatul, plimbatul, înotul şi recuperarea diverselor obiecte care i se aruncă. 
În cazul în care veţi ţine un astfel de caine înăuntru, într-un apartament trebuie să fiţi foarte atenţi să-l menţineţi ocupat cu diverse activităţi şi jucării. În caz contrar el va adopta un comportament distructiv şi va transforma apartamentul sau spaţiul în care este ţinut într-un spaţiu de război, distrugând tot ce se poate distruge.


Pot fi dresaţi să facă diverse trucuri şi să-şi etaleze diverse aptitudini. Dar acest dresaj poate uneori dura foarte mult din cauza energiei şi a naturii vremelnice în ceea ce priveşte atenţia acordată unui singur obiectiv. În cazul tinerilor catei este foarte important a se folosi multe comenzi vocale de recompensare a celor făcute deoarece ei sunt mari amatori de atenţie.

uc: beagle de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

 

Beagle de Vanzare


beagle de vanzare
masculi si femele
8 saptamaniParteneri
caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     referinte-clienti
Recomandam: Labrador de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | ciobanesc german | rottweiler | mops | ciobanesc caucazian | bichon frise

ANPC

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Beagle


Beagle de vanzare. Caini recomandat pentru viata de apartament datorita marimii lor relativ reduse (maxim 15 kg la maturitate), caracter docil, se inteleg foarte bine cu copii.

Durata de viaţă : 12 - 15 ani - deşi unii au trăit până la 18 ani;


Culori : Tri-color, Negru/Cafeniu, Portocaliu/Alb, Gălbui/Alb, Roşu/Alb. Cainii Beagle apar într-o suită de culori care include verităţi două culori şi trei culori, cafeniu foarte deschis, roşcat şi maroniu-roşcat. Uneori au puncte colorate pe blană, denumite “însemne”. 


Lungimea firului de păr : Medie ;


Dimensiune : Medie;
Năpârlire : Moderată;
Înălţime : 36 - 41 cm la mascul; 33 - 38 cm la femelă;
Greutate : 10 - 11 kg la mascul; 9 - 10 kg la femelă ;


Aria de răspândire : Cainii din rasa Beagle sunt de ajuns de mici pentru a se adapta unui trai în apartament, dar adoră şi timpul petrecut în aer liber. Sunt firi foarte active şi s-ar simţi sufocaţi dacă sunt ţinuţi într-un spaţiu mic şi se simt în largul lor într-o curte care să le ofere spaţiu suficient pentru mişcarea zilnică.

Cainii Beagle sunt uşor de întreţinut, gonaci mici şi robuşti, cu o constituţie solidă şi rezistentă. Blana lor este aspră, scurtă, lipită de corp şi de obicei tri-coloră; necesită pieptănare zilnică pentru a se elimina particulele moarte şi mizeria. Pare a fi similar cu o variantă mică a English Foxhound; cu un craniu larg şi cu capul uşor rotunjit. Botul lor este de obicei drept şi pătrăţos, picioarele sunt rotunjite şi puternice. Beagle-ul are nasul negru şi nări pline ideale pentru adulmecare. Urechile mari şi late au forma pandantivului, iar expresia de vinovat care îşi cere iertare este cea care l-a făcut celebru. Ochii căprui sau de culoarea alunei îi oferă o atitudine de drăgălăşenie şi de inocenţă: iar coada purtată dreaptă şi în sus, rareori curbată este semn al atenţiei sale permanent şi al firii sale active. 


Lătratul unui Beagle este unul caracteristic, care se apropie mult de un urlet. Deşi dresajul poate să limiteze parţial această manifestare; lătratul va fi folosit în timpul vânătorii ca şi parte din rutina lor de gonaci.


Istoric 
Rasa de caini Beagle este originară din Anglia şi este cunoscută ca şi una dintre cele mai faimoase rase de gonaci folosiţi pentru luarea urmei vânatului prin miros. Firea cainilor din această rasa este unul dulce, bine dispusă tot timpul care se combină cu un nivel înalt de energie. Afecţiunea lor este disponibilă a fi împărtăşită cu stăpânii, membrii familiei şi alţi caini din haita sa. Obţinut din încrucişarea altor rase de gonaci, a fost folosit iniţial la vânarea iepurilor de câmp, fazanilor, prepeliţelor. Datorită simţului lor olfactiv bine dezvoltat aceasta rasa de caini pot fi folosiţi eficient în depistarea drogurilor; dar la fel de bine se poate transforma într-un companion adecvat pentru copiii dumneavoastră.  
Printre posibilii strămoşi ai acestei rase de caini pot fi număraţi gonaciul Talbot din Marea Britanie, sau cateii negrii, cafenii din rasa Irish Kerry Beagle, dar şi Bloodhound. Prezenţa rasei de caini Kerry Beagle în această enumerare poate explica capacitatea fantastică a simţul mirosului de la Beagle din ziua de azi. Cuvântul „Beagle” a fost derivat din cuvântul francez „beguele” care semnifică „gât deschis”. Termenul 'beag' din limba franceză sau welsh înseamnă mic, dar şi alte variante au fost menţionate de-a lungul timpului.  

Dacă în trecut caini din rasa Beagle erau folosiţi pentru vânătoarea de iepuri, bazându-se pe mirosul său fără cusur; astăzi el este folosit pentru a mirosi şi depista drogurile recreaţionale folosite. Ei reprezintă rasa aleasă de Departamentul de Agricultură a Statelor Unite ale Americii pentru a detecta mâncăruri ascunse în bagaje. Alegerea lor se bazează pe aspectul lor fizic non-intimidant, dimensiunilor lor mici şi a faptului că sunt uşor de întreţinut. 

beagle de vanzare - vezi anuntul in partea dreapta a paginii.


Temperament
Fiind foarte inteligent şi cu o fire fericită, rasa de caini Beagle este una dintre cele mai expresive rase de caini. Este blând, afectuos, curios, simpatic şi pare a se ataşa uşor de stăpâni şi membrii familiei în care trăieşte; sau de oricine îi oferă afecţiune şi atenţie. Firea sa sociabilă îl transformă într-un caine perfect pentru familiile cu copii mici; se va ataşa imediat de copii, dar şi de adulţi fără nici o problemă. Aceeaşi afecţiune şi bună-dispoziţie o va afişa şi faţă de alţi caini din preajma sa, dar nu va fi la fel de prietenos cu alte animale de companie non-canine. 
Pisicile şi alte animale de talie mică vor deveni victime ale cainilor Beagle, sau vânat pe care îl va adulmeca şi urmări fără încetare. Socializarea cu acestea nu va fi una dintre cele perfecte şi este indicat a se păstra o distanţă între ei pentru a evita eventualele accidente nefericite. Nu este indicat a se lăsa cainele în lesă prea mult timp în afara plimbărilor sau în spaţii mici, chiar singur prea multă vreme pentru că firea sa activă şi alertă se va modifica şi va deveni distructivă, chiar nevrotică. 


Lătratul cainilor din rasa Beagle, deşi a fost îndelung urmărit de vânători sau de călăreţi, acum este foarte posibil a deranja vecinii sau chiar membrii familiei. Ei pot fi dresaţi să-şi controleze lătratul, dar şi să-şi asculte stăpânul în loc de a pleca în adulmecarea anumitor urme care îl pot duce departe de stăpân sau de locuri cunoscute.
Firi inteligente, cainii Beagle sunt dispuşi să înveţe ceva nou mereu şi de aceea se adaptează uşor la noi condiţii de trai sau la noi reguli, dacă acestea au fost prezentate şi întipărite în conştiinţa cainelui.  


Probleme de sănătate
Rasa de caini Beagle este una rezistentă şi în general sănătoasă; deşi se poate întâmpla ca ei să treacă prin perioade cu stări de sănătate instabile. Ei tind a se adapta relativ repede condiţiilor şi mediului în care trăiesc şi de aceea vindecarea lor va fi mai rapidă. Există anumite condiţii medicale la care trebuie să fiţi atenţi şi printre acestea se numără: 


• displazie de şold : displazia de şold la caini poate cauza ologirea de la o variantă blândă până la cea severă.
• Achondroplasia care este o boală degenerativă în care picioarele din faţă pot fi deformate;  
• Probleme cu spatele; 
• Anomalii la ochi care pot cauza orbire, dar nu este o boală progresiv; 
• Epilepsie care este o boală neurologică cu atacuri şi accese. Din nefericire, nu există nici un test pentru a depista această boală.  
• Boli de inimă : unele rase sau catei pot fi predispuşi la asemenea boli. 

Pieptănatul blănii lor trebuie să se facă cel puţin odată pe zi, deşi firul de păr este scurt. Astfel se va evita năpârlirea abundentă şi se va elimina părul mort sau mizeriile pe car ele poate culege cainele în timpul zilei. Dacă se va folosi o perie cu ţepi şi dură blana va căpăta strălucire fără a dăuna firului de păr în creştere. Ocazional vor necesita o baie care se va face cu un săpun slab în concentraţii şi cu un şampon la fel pentru a nu înlătura complet grăsimile lor naturale. La fel de important este să duceţi periodic catelul la medicul veterinar pentru a fi analizat pentru eventualele infecţii, mai ales la urechi care sunt cele mai sensibile. 

Exerciţiile şi Dresajul 
Cainii Beagle deţin o cantitate mare de energie şi o robusteţe redutabilă şi de aceea vor avea nevoie de un număr considerabil de exerciţii sau de o curte cu gard în care să se desfăşoare în linişte. Plimbările zilnice sunt esenţiale în păstrarea unui nivel scăzut de energie; dar o activitate şi mai potrivită pentru ei şi firea lor curioasă ar fi alergatul în parc alături de stăpân. Curiozitatea lor, dorinţa de a explora noi teritorii sunt impulsuri care stau la baza rătăcirii lor şi de aceea este foarte bine a-l ţine în lesă pe tot parcursul plimbării sau alergării. Nu uitaţi că aceşti caini Beagle necesită multă atenţie şi un regim consistent şi permanent bazat pe activităţi pentru a rămâne sănătoşi. Printre activităţile pe care le adoră se numără alergatul, plimbatul, înotul şi recuperarea diverselor obiecte care i se aruncă. 
În cazul în care veţi ţine un astfel de caine înăuntru, într-un apartament trebuie să fiţi foarte atenţi să-l menţineţi ocupat cu diverse activităţi şi jucării. În caz contrar el va adopta un comportament distructiv şi va transforma apartamentul sau spaţiul în care este ţinut într-un spaţiu de război, distrugând tot ce se poate distruge.


Pot fi dresaţi să facă diverse trucuri şi să-şi etaleze diverse aptitudini. Dar acest dresaj poate uneori dura foarte mult din cauza energiei şi a naturii vremelnice în ceea ce priveşte atenţia acordată unui singur obiectiv. În cazul tinerilor catei este foarte important a se folosi multe comenzi vocale de recompensare a celor făcute deoarece ei sunt mari amatori de atenţie.

uc: beagle de vanzare Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Bacau, Piatra Neamt, Galati, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava etc.

 

Caini de vanzareSuntem compania de care aveti nevoie in achizitionarea companionului ideal. Ne dedicam energia pentru a asigura fiecarui client in parte servicii de cea mai buna calitate: de la preluarea comenzii si pana la momentul livrarii propriu-zise. Pe acest site gasiti caini de vanzare din peste 50 de rase: incepand cu cele foarte mici de tip Teacup (Yorkshire Terrier varietatea Teacup sau Chihuahua), continuand cu cele putin mai mari de tip Toy (Bichon Maltez, Shih Tzu, Spitz Pitic, Pinscher etc.) si terminand cu cele de tip Urias (Ciobanesc Caucazian, Saint Bernard, Ciobanestii Romanesti s.a.m.d.) Ne mandrim cu exemplare de cea mai buna calitate genetica, fara defecte de ordin morfologic sau probleme legate de starea psiho-emotionala (cum ar fi anxietatea exacerbata);
Contact

sc RAPTOR TRADE srl

J30/1151/2019

CUI RO41836080

Str.VASILE LUCACIU NR 8 , municipiul CAREI , judetul SATU MARE


Program de lucru cu clientii:

Luni - Vineri: 9.00 - 17.00

Sambata - Duminica: Inchis

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920